Küzdés? Nálunk kit érdekel? Balenek tavaly úgy volt bérelt helye hogy nem csinált semmit,sőt -1 ember volt.Realista24 írta:
Könnyebb a menekülés mint a küzdés.
Tudjuk hogy nálunk mi $zámit..Látják ezt azért a játékosok is.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. március 13., vasárnap 15:08
Küzdés? Nálunk kit érdekel? Balenek tavaly úgy volt bérelt helye hogy nem csinált semmit,sőt -1 ember volt.Realista24 írta:
Könnyebb a menekülés mint a küzdés.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 15:03
Ez igaz, de nem minden esetben. Keylor azért nem akkora név, meg nem is olyan figura aki feltétlen pampogna, ha szezononként "csak" 20 meccsen védene például. Fifa nem fifa, nem lehet 25 játékosból 25 kezdő. És egy jó csapatban minimum 14-15 kezdő szintű játékos kell legyen. Lehetne példákat sorolni bőven, hogy kik ülnek a padon, pedig máshol kezdőbe is beférnének, de mégis megelégednek a paddal.miro írta:Ennek örömére igazoljunk rá,és ültessük le padra.
Padon nem lesz James,se Isco,se Keylor. Ez nem Fifa..Ideig óráig bírják,aztán továbbmennek..
De én se tennék máshogy.. A legrosszabb dolog ha pados vagy,és egy győztes meccs után örül mindenki,te meg igazából nem érzed hogy haszna lettél volna az egésznek..
Ezt csak az tudja aki focizott valaha,és került ilyen helyzetbe..
Gyengébb csapatban jobb futballozni,mint erősben ülni és nézni ahogy a többiek élvezik a focit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 13., vasárnap 15:01
Könnyebb a menekülés mint a küzdés.miro írta:Ennek örömére igazoljunk rá,és ültessük le padra.M1Ö írta:. Meg alapból imádja a klubot, elég sűrűn megemlíti, hogy hálát ad Istennek azért, hogy a Realban védhet.
Padon nem lesz James,se Isco,se Keylor. Ez nem Fifa..Ideig óráig bírják,aztán továbbmennek..
De én se tennék máshogy.. A legrosszabb dolog ha pados vagy,és egy győztes meccs után örül mindenki,te meg igazából nem érzed hogy haszna lettél volna az egésznek..
Ezt csak az tudja aki focizott valaha,és került ilyen helyzetbe..
Gyengébb csapatban jobb futballozni,mint erősben ülni és nézni ahogy a többiek élvezik a focit.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. március 13., vasárnap 14:50
Ennek örömére igazoljunk rá,és ültessük le padra.M1Ö írta:. Meg alapból imádja a klubot, elég sűrűn megemlíti, hogy hálát ad Istennek azért, hogy a Realban védhet.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 14:45
A mentalitását ismerve nem feltétlen.morientes írta:Persze naggyábol kb annyi motivácioja lenne,mint Balotellinek.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 13., vasárnap 14:33
Vegre valaki. +1___Samy___ írta:Ezzel csak részben értek egyet, mert szerintem nem csak a vonalon top. Rengeteg gólt úgy akadályozott meg, hogy kimozdult vagy 20-30 métert a kapuból. Pontrúgásoknál tarol, szóval szerintem ezzel sincsenek problémái. Ikerhez képest meg a kirúgásai is élményszámba mennek.Keylor reflexkapus, aki a vonalon top,
Ahogy írtad is, etikailag bele lehetne kötni az üzletbe, ami szerintem egyértelmű. Lehet, hogy a kor most a spanyol mellett szól, de Keylor sem fog holnap már töketlen formában védeni. Ikerrel meg felesleges ilyen téren összehasonlítani, nála a padozás teljesen kizökkentette a formából, azóta is csak keresi önmagát.
Igen, Keylor egy jó három éven belül talán már elkezd kopni, de addig még millió kapus tehetség bukkanhat fel, érhet be, aki talán már jobb lesz, mint De Gea. Vagy akkor ha a spanyol érkezik, ő is le lesz cserélve, mert éppen lenne helyette egy 3 évvel fiatalabb, sokkal ügyesebb kapus?
Jól írta RMCF, ettől szenvedünk már 10 éve, hogy folyamatosan mindig az aktuális sztárt meg legjobbat hajkurásszuk, közben meg nem Keylor szintű játékosokkal is oda lehet érni bőven a csúcsra.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 13., vasárnap 14:17
Persze naggyábol kb annyi motivácioja lenne,mint Balotellinek.M1Ö írta:Pedig szerintem érthető volt.miro írta:Kagnak sem értettem az ilyen hszét.hát ezt se.
Minek maradna padra? Elmehetne bármelyik csapatba kezdő kapusnak.
Lukaku is ugyanez,minek jöjjön ide padra? Elmehet bárhova kezdőnek kisebb túlzással.
Aztán majd 5 év múlva onnan ide 100+ért..
Elhiszem hogy a Real Madrid az a Real Madrid,de Ők meg sportemberek,és profik. Kevés Guti akad,aki itt marad padozni élete végéig..Leírtam, hogy a klubnak ez lenne a legjobb opció, mert Casilla nagyon nincs képbe. Egy szóval nem írtam, hogy vállalná is, csak hogy jó lenne, ha tűrné a padot és maradna, vállalná ezt a szerepet. Capisci?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 13., vasárnap 13:38
Hogy mit mondtál capisci osszemosod az olaszamerikaiakat a megfelemleitessel?M1Ö írta:
Capisci?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 13:26
Pedig szerintem érthető volt.miro írta:Kagnak sem értettem az ilyen hszét.hát ezt se.
Minek maradna padra? Elmehetne bármelyik csapatba kezdő kapusnak.
Lukaku is ugyanez,minek jöjjön ide padra? Elmehet bárhova kezdőnek kisebb túlzással.
Aztán majd 5 év múlva onnan ide 100+ért..
Elhiszem hogy a Real Madrid az a Real Madrid,de Ők meg sportemberek,és profik. Kevés Guti akad,aki itt marad padozni élete végéig..
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 13., vasárnap 13:02
Nem mert a nyomás es a befektetni kívánt munka tized akkora.KAG írta:Figyelj, amikor kínába elmennek "focizni" sok pénzért, akkor szerinted hozzánk nem jönnének a padra?
HozzászólásSzerző: miro » 2016. március 13., vasárnap 13:01
Nem.KAG írta:Figyelj, amikor kínába elmennek "focizni" sok pénzért, akkor szerinted hozzánk nem jönnének a padra?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 12:56
HozzászólásSzerző: miro » 2016. március 13., vasárnap 12:53
Kagnak sem értettem az ilyen hszét.hát ezt se.M1Ö írta:Így van. Navast simán el lehetne passzolni 20ért, egy ilyen szezon után. De amúgy én nem halnék bele, ha maradna padra és megkapná a kupát meg mondjuk +10 meccset a szezonba. Mert Casilla szerintem már azt sem tudja, hogy mi az a kapu.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 11:51
Egyébként tényleg jól mozdul ki. Ugye most utoljára a Roma ellen is jól lépett ki Dzekora, vagy El Shaarawira, már nem emlékszek. Casillashoz képest mindenféleképp felüdülés ilyen téren.___Samy___ írta:Ezzel csak részben értek egyet, mert szerintem nem csak a vonalon top. Rengeteg gólt úgy akadályozott meg, hogy kimozdult vagy 20-30 métert a kapuból. Pontrúgásoknál tarol, szóval szerintem ezzel sincsenek problémái. Ikerhez képest meg a kirúgásai is élményszámba mennek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 13., vasárnap 11:48
Ezzel csak részben értek egyet, mert szerintem nem csak a vonalon top. Rengeteg gólt úgy akadályozott meg, hogy kimozdult vagy 20-30 métert a kapuból. Pontrúgásoknál tarol, szóval szerintem ezzel sincsenek problémái. Ikerhez képest meg a kirúgásai is élményszámba mennek.Keylor reflexkapus, aki a vonalon top,
Ez hosszú távon nem működik, előbb utóbb LE-nek is le kell valaki mellett tennie a voksát.Ki lenne, az biztos. De a klub jól járna vele. Úgy látszik, hogy a Barca-nál is működik, hogy 2 kezdő szintű kapus van a csapatban és cserélgetve vannak. Ha Navas vállalná ezt a szerepet, akkor rengeteget nyernénk vele a padról, mert Casilla...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 11:46
Ki lenne, az biztos. De a klub jól járna vele. Úgy látszik, hogy a Barca-nál is működik, hogy 2 kezdő szintű kapus van a csapatban és cserélgetve vannak. Ha Navas vállalná ezt a szerepet, akkor rengeteget nyernénk vele a padról, mert Casilla...morientes írta:Na akkor lenne vele kicseszve.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 13., vasárnap 11:35
Na akkor lenne vele kicseszve.De amúgy én nem halnék bele, ha maradna padra és megkapná a kupát meg mondjuk +10 meccset a szezonba.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 11:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 12., szombat 19:35
De nem cseszunk ki vele,mert ebben az esetben valoszinuleg menne manchesterbe.valamilyen szinten az is beszél belőlem, hogy szeretem Navast, a hozzáállását és nem akarom azt látni, hogy megint kicseszünk valakivel, aki a szívét, lelkét kiteszi a csapatért
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 12., szombat 16:35
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem