Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 11:49

palesz77 írta:
M1Ö írta:Ne sértegesd azzal, hogy egy lapon említed vele, mert akkor sok Iniesta futkos a pályákon. :) Pedig akárhogy Barca-s, egy kib****tt császár az ember. Xavi például (igaz más stílus, szerep) sehol nem volt hozzá képest.
Nem azt mondtam, hogy olyan jó lesz, hanem hogy ő lehet akár az utód, van különbség azért. Nekem - mint az avámon is látható - Ini a kedvencem, kétlem, hogy bárki lesz valaha olyan jó a szememben, mint ő, de attól még jelenleg rengeteg potenciált látok a kis "németben", és a hozzáállása is szimpatikus, úgyhogy ki tudja.. Ha ilyen ütemben fejlődik még 2 szezont, akkor akár még erre a szerepre is jó lehet - de addig annyi minden változik, hogy nyilván ilyet most kijelenteni nem lehet.

Az utolsó mondattal meg nem értek egyet, Ini számomra is a legnagyobb király, de hogy sehol nem volt.. Azért az erős túlzás.

Elfogadom és legyen így, mert kellenek a játékos játékosok a pályára. :) A Xavi-Iniesta párhuzam, meg persze, hogy túlzás volt, de érted, h-h értem. Xavi is zseni volt, de Ő inkább egy tökéletes láncszem volt, míg Iniesta és Messi pedig a különbség. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 13., vasárnap 11:34

M1Ö írta:Ne sértegesd azzal, hogy egy lapon említed vele, mert akkor sok Iniesta futkos a pályákon. :) Pedig akárhogy Barca-s, egy kib****tt császár az ember. Xavi például (igaz más stílus, szerep) sehol nem volt hozzá képest.
Nem azt mondtam, hogy olyan jó lesz, hanem hogy ő lehet akár az utód, van különbség azért. Nekem - mint az avámon is látható - Ini a kedvencem, kétlem, hogy bárki lesz valaha olyan jó a szememben, mint ő, de attól még jelenleg rengeteg potenciált látok a kis "németben", és a hozzáállása is szimpatikus, úgyhogy ki tudja.. Ha ilyen ütemben fejlődik még 2 szezont, akkor akár még erre a szerepre is jó lehet - de addig annyi minden változik, hogy nyilván ilyet most kijelenteni nem lehet.

Az utolsó mondattal meg nem értek egyet, Ini számomra is a legnagyobb király, de hogy sehol nem volt.. Azért az erős túlzás.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 11:24

palesz77 írta:Erre majd visszatérünk 1-2 szezon év múlva.. :shifty: :D
Ne sértegesd azzal, hogy egy lapon említed vele, mert akkor sok Iniesta futkos a pályákon. :) Pedig akárhogy Barca-s, egy kib****tt császár az ember. Xavi például (igaz más stílus, szerep) sehol nem volt hozzá képest.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 13., vasárnap 11:14

M1Ö írta:Lassú játékos amúgy? Őszintén megmondom, még soha nem láttam játszani, de így a videó alapján lassabb, mint James, pedig Ő sem a sebességéről híres. :Đ
Nem is nagyon sprintelt, szóval nem csoda, hogy lassabb.. :D
nmate írta:Megnéztem 2-3 meccsösszefoglalót, lábon biztos nem lassabb, és fejben biztos, hogy gyorsabb. Védekezésben jelen van, nem csak létszámban, érdemben is. Nincs olyan jó lövőtechnikája, ennyi jött még le.

Ettől függetlenül nem nagy cucc.
Ezek helytállóak, a lövője Jamesénél tényleg nem jobb - mondjuk kinek az? -, de bőven jól lő ő is. Amúgy nem lesz sprinter soha, de semmi gond a sebességével, jól vált ritmust, gyorsan fordul, úgyhogy nem 1v1-ezik rosszul egyáltalán. Én a meccseit is nézem ahogy tudom, a játékot jól olvassa, sokat helyezkedik, megjátszható mindig, irányítja a társakat, és kb szó szerint meccsről meccsre javul. 20 éves, ez az első szezonja, ehhez képest már az egyik legjobbjuk, ha fejlődik továbbra is, akkor 1-2 év múlva nagy cucc lehet - szerintem. Most még nyilván csak egy tehetség, de valahol el kell kezdeni.
M1Ö írta:Akkor jól gondoltam, hogy nem nagy durranás. Úgyhogy palesz elhiszem, hogy kéne majd egy Iniesta pótlék, mert öregszik, de azért ne hasonlítgassá' hozzá mindenkit! :(
Erre majd visszatérünk 1-2 szezon év múlva.. :shifty: :D
BBeno írta:mondjuk szerintem sem volt ez akkora gól. kapus már térdelt, csak épp nyitva hagyta a rövidet. ő emg bepasszolta.
Elég higgadt volt, de nekem a csel tetszett nagyon előtte. A kettő együtt teszi szerintem pazarrá.. :D

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 10:50

nmate írta:Megnéztem 2-3 meccsösszefoglalót, lábon biztos nem lassabb, és fejben biztos, hogy gyorsabb. Védekezésben jelen van, nem csak létszámban, érdemben is. Nincs olyan jó lövőtechnikája, ennyi jött még le.

Szimplán a sebességére gondoltam, hogy nem-e hátra fele fut? :lol: Akkor jól gondoltam, hogy nem nagy durranás. Úgyhogy palesz elhiszem, hogy kéne majd egy Iniesta pótlék, mert öregszik, de azért ne hasonlítgassá' hozzá mindenkit! :(

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 10:49

BBeno írta:mondjuk szerintem sem volt ez akkora gól. kapus már térdelt, csak épp nyitva hagyta a rövidet. ő emg bepasszolta.
Bezzeg ha kicsidepay rakja el, mutogatnád mint a győzelmi trófeát.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 13., vasárnap 10:46

M1Ö írta:de így a videó alapján lassabb, mint James
Megnéztem 2-3 meccsösszefoglalót, lábon biztos nem lassabb, és fejben biztos, hogy gyorsabb. Védekezésben jelen van, nem csak létszámban, érdemben is. Nincs olyan jó lövőtechnikája, ennyi jött még le.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 13., vasárnap 10:43

mondjuk szerintem sem volt ez akkora gól. kapus már térdelt, csak épp nyitva hagyta a rövidet. ő emg bepasszolta.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 10:37

palesz77 írta:Itt a Dahoud gól jó minőségben, ha érdekel valakit.
lestat írta:Gladbach meccsen ez a Dahoud gyerek egész pazar golt rugott. :coffee:
Szép, szép. De mi volt ebben a pazar? :hmmm: :mrgreen:

Lassú játékos amúgy? Őszintén megmondom, még soha nem láttam játszani, de így a videó alapján lassabb, mint James, pedig Ő sem a sebességéről híres. :Đ

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 12., szombat 18:13

Itt a Dahoud gól jó minőségben, ha érdekel valakit. :agree:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 12., szombat 18:04

az a durva, hogyha ez a Gladbach nem adja le az első 5 meccsét, akkor most a Dortmundot üldözhetnék egy kis szerencsével
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 12., szombat 17:49

lestat írta:Gladbach meccsen ez a Dahoud gyerek egész pazar golt rugott. :coffee:
Verratti a FutureXavi, o meg FutureIniesta. :D Meccsrol meccsre jobban kedvelem a sracot, az a mozgas.. A vereben van a foci.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 12., szombat 17:06

Gladbach meccsen ez a Dahoud gyerek egész pazar golt rugott. :coffee:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 11., péntek 23:35

Legnagyobb király :agree: :salute: Elképesztő tényleg
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 11., péntek 22:26

hatalmas, meg is lesz :salute:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 11., péntek 21:57

BBeno írta:a MÁGUS éppen megy 2-0ra. remélem be is húzzák
Iszonyatosan nagy eredmény ez a 3. hely ahol jelen pillanatban állnak.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 11., péntek 21:55

a MÁGUS éppen megy 2-0ra. remélem be is húzzák
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 9., szerda 20:41

Remy írta:
ziro4vr írta: Hummels feat sanitas nem lenne egy életbiztosítás sajnos.
Hát, sajna...

Amúgy találtam neked egy új Aubét. :mrgreen: Ousmane Dembele --> Rennes. 18 évesen a Rennes húzóembere, a csapat jelenleg is a 4. helyen áll. :hmmm:
Én kevertem a csávót, egy másik Dembele úrral, csak pár hete jöttem rá ki is ő :D nagyon fasza kis playa lehet, remélem Lyon elviszi jövőre :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 9., szerda 20:05

Max 40ért simán elhoznánk. Nuff said. :coffee: :mrgreen:
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 9., szerda 18:56

Ha ennyiért jön, akkor lemerem fogadni, hogy valaki a feléért fog menni. Igazából nagyon sokallom érte, de a BBCA nagyon komplett 4-es lehetne.

*Nem csereember.
K

Vissza: