Anyaka írta:Mourinho, Alonso, Di Maria, Higuain, Benzema, talán Özil, Albiol, Arbeloa, Callejón, viszontlátásra. Köszönjük a "fáradalmaitokat". El Numero Uno-nak nem, mert ő róla már az érkezésénél tudni lehetett, hogy nem épít itt semmit, csak rombol, és majd elhagyja a süllyedő hajót. Rosszabb a helyzet, mint mielőtt idejött volna esküszöm. Akkor még volt élvezhető meccsünk. Raul-t vissza a csapatba!
Rosszabb? Legalább már BL elődöntőben vagyunk. Ez van a Dortmund sokkal jobb, miért nem lehet elviselni? Mielőtt idejött a nyolcaddöntőbe alig jutottunk be és kupát több, mint 10 éve nem nyertünk, ez van. Sok mindent tett a csapatért. Én sem szeretem a rossz játékot, de nem szabad elfelejteni, hogy Mou sok mindent tett azért, hogy végre legyen kupánk, legyőzzük a barszát és végre túllépjünk a BL-fóbián.
Nem volt élvezhető meccs a barsza elleni mondjuk? Nem volt élvezhető a Valencia ellen? WTF? Tavaly bajnokságot nyertünk ugyanezzel a csapattal, ugyanezzel az edzővel, ráadásul rekordokat döntögetve...
Más edző sem tudta volna EZT a Dortmundot legyőzni, szinte lehetetlen, nem jó bevallani, de csak a Bayern tudná megverni ezt a csapatot... ennyi.
Nem hiába nagy a hírneve Mounak, remélem kitalál valamit a következő meccsen.
Amúgy meg mit kell idegeskedni? Ilyen kamu-gólokkal nyerni nem nagy dicsőség. És miért van az, hogy ellenünk mindig kitalál valamit a bíró? A tizenegyes sem volt tizenegyes és még sorolhatnám...
Khedira meccs elejétől "duplanulla" volt. De egyszerűen nincs olyan ember aki oda jó lenne (egy Xabival nem lehet nekimenni ilyen nagy csapatnak) és ezzel most nem védem...
Ez van mérges vagyok, de el kell fogadni a tényt, hogy JOBB A DORTMUND!