Nem is neked szólt, mert egyetértek a gondolatmeneteddel.Kerlon írta:Én továbbra sem DDG ellen vagyok, csak sokan lenézik Navast, pedig szerintem jelenleg top5-ös kapus és lejjebb én is írtam, hogy DDG 40, Navas 20 biznisz nagyon jól jönne.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 12., szombat 15:19
Nem is neked szólt, mert egyetértek a gondolatmeneteddel.Kerlon írta:Én továbbra sem DDG ellen vagyok, csak sokan lenézik Navast, pedig szerintem jelenleg top5-ös kapus és lejjebb én is írtam, hogy DDG 40, Navas 20 biznisz nagyon jól jönne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 12., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 12., szombat 15:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 12., szombat 15:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 12., szombat 15:09
Előrelátóan kell gondolkodni. Kerlon nem tudom mit nem értesz, Keylor reflexkapus, aki a vonalon top, azonban az ilyen stílusú kapusok szavatossági ideje rövidebb, mint az "all rounder" kapusoké. És ők nem csak lábbal "többek", hanem irányítják a védelmet, pontrúgásoknál hatékonyabbak, és akár már támadást is indítanak/kezdeményeznek. Keylor jelenleg top kapus, azonban nehéz megmondani mikor ég ki, a reflexkapusoknál ez kiszámíthatatlan. Iker is mennyi ideig a csúcson volt, aztán hirtelen esett vissza.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 12., szombat 15:00
Ha jól tudom Buffon 2001-ben 40 milláért igazolt a Parmából a Juvéba. Neuer 24 millióért 2011-ben a BM-be. De Gea ugyanebben az évben 22-ért a MU-ba...mégsem dőlt be a gazdaság.Sunsky írta:
Az nem ér meg 40 milliót, hogy egy hátrapasszolt labdát esetleg DDG nem rúg fel, hanem megcsinál egy cselt és kiteszi a szélre.. Ráadásul, ha kiperkálunk 40 millát egy kapusért, akkor legközelebb egy csatárért, már 150-et fognak kérni. Azért na... Navas tökéletesen szokott kirontani a labdákra, nem is emlékszek, hogy kapott volna olyan gólt, ahol esetleg elhúzták mellette és tizenegyes jött vagy belőtte a csatár a ziccert.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 12., szombat 14:58
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 12., szombat 14:52
Ez mondjuk szerintem nem igaz, alapból nálunk is van 2, akik folyamatosan együtt élnek a játékkal, és már-már söprögetőt játszanak - MAtS év elején potyázott, de azóta megint magabiztos kézzel-lábbal. De abban egyetértek viszont, hogy az ilyen kapusokra lesz egyre nagyobb igény a jövőben, nagyon sokat tudnak adni a csapatnak. Stílusra még Trapp is ilyen, csak ő meg a bakijait nem hagyta abba, szóval lehet, hogy lábbal jó, de amúgy életveszély sokszor. De idővel ő is javulhat, és jó kis kapus lehet akár belőle.morientes írta:Ilyen kapus kb 3 jelenleg a világon.Neuer,Timo,ès DDG.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 12., szombat 14:47
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2016. március 12., szombat 14:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 12., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 12., szombat 14:31
Olyan ami nem sok kapust jellemez mèg,de ez lesz sztm a jovo.Milyen stílusú DDG?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 12., szombat 14:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 12., szombat 14:12
Vele 11-en lennènk fenn a pályán,mig Navas-al 10+ egy kapus...aki èrti èrti,aki nem hát nem...Valaki magyarazza mar el, mert komolyan nem ertem, miert akarjuk mi annyira De Gea-t?
Semmi ertelmet nem latom annak, hogy megvegyuk csillagaszati osszegert.
Igen.Cseréljük le?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 12., szombat 13:14
Nem lenne rafizetes? Mar hogyne lenne az? Es alkudozhatunk a MU-val megint, akik ott fognak szoptni minket ahol tudnak...wxyz írta:Igen, annak ellenére, hogy a véleményeddel egyetértek vele kapcsolatbanR.M.C.F írta:A csapatunk legerősebb és legmegbízhatóbb pontja Keylor Navas, az volt a válogatottjában is a VB-n,illetve a Levantében is anno,de ez világos is volt mindenkinek akkor amikor leigazoltuk,hiszen láttuk mit vitt végbe a Levante szinte egyedül az ő extraklasszis teljesítményével,az embertelen volt...láttuk a VB-n is,mindenkinél jobb volt.........jelenleg nincs is jobb formában lévő kapus nála a piacon.
Cseréljük le?
Ha fiatalabb lenne azt mondanám ne, de már 30 lesz. A legnagyobb erősségei, amik kiemelik a mezőnyből, a fizikális adottságai 1-2 éven belül kopni fognak
Ha nem jut be a BLbe a United meg kell próbálni De Geat. Nem szabad nem kihasználni ezt a lehetőséget. Nagy ráfizetés sem lenne
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. március 12., szombat 12:44
Igen, annak ellenére, hogy a véleményeddel egyetértek vele kapcsolatbanR.M.C.F írta:A csapatunk legerősebb és legmegbízhatóbb pontja Keylor Navas, az volt a válogatottjában is a VB-n,illetve a Levantében is anno,de ez világos is volt mindenkinek akkor amikor leigazoltuk,hiszen láttuk mit vitt végbe a Levante szinte egyedül az ő extraklasszis teljesítményével,az embertelen volt...láttuk a VB-n is,mindenkinél jobb volt.........jelenleg nincs is jobb formában lévő kapus nála a piacon.
Cseréljük le?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. március 12., szombat 11:34
+1A csapatunk legerősebb és legmegbízhatóbb pontja Keylor Navas, az volt a válogatottjában is a VB-n,illetve a Levantében is anno,de ez világos is volt mindenkinek akkor amikor leigazoltuk,hiszen láttuk mit vitt végbe a Levante szinte egyedül az ő extraklasszis teljesítményével,az embertelen volt...láttuk a VB-n is,mindenkinél jobb volt.........jelenleg nincs is jobb formában lévő kapus nála a piacon.
Cseréljük le? Persze,ez evidens. Hiszen különben nem lennénk a Real Madrid és nem szenvednénk az efféle baromságaink miatt 10 éve....adjuk el,én biztos röhögve várnám a lehetőséget ha más csapat vezetője lennék,és csapnék is le rá. Egy igazi elkötelezett klasszis,amiből olyan marha sok van a piacon.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 12., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 12., szombat 8:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 12., szombat 8:39
A bogyó és babócában szerepel egy Vendel és ott van egy focis rész, de sokat az alapján nem tudtam leszűrni.Kerlon írta:Wendellt valaki látta mára játszani?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem