sajnos ő is így gondolta.KAG írta:Ikerrel is úgy volt mindenki 29-30 éves kora körül, hogy még 5-6 évig alsó hangon van egy csúcs kapusunk...

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 11., péntek 20:53
sajnos ő is így gondolta.KAG írta:Ikerrel is úgy volt mindenki 29-30 éves kora körül, hogy még 5-6 évig alsó hangon van egy csúcs kapusunk...
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 11., péntek 20:37
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2016. március 11., péntek 20:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 11., péntek 19:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 11., péntek 18:37
Navas mit tett le?Bullet T írta:Valaki magyarazza mar el, mert komolyan nem ertem, miert akarjuk mi annyira De Gea-t?
Semmi ertelmet nem latom annak, hogy megvegyuk csillagaszati osszegert.
Hisztizik, Nyavajog, Semmit se tett le az asztalra megis azt hiszi, hogy o a kiraly, nem egy ugyetlen kapus, de kozel se olyan jo,mint ahogy beallitjak (Tudom voltak meccsei amikor o mentette meg a MU-t, de en nem latom benne azt az isteni tehetseget, amit sokan), van nekunk itt egy Navasunk, jo teljesitmenyt nyujt, nem panaszkodik, buszken viseli a mezt, igaz, hogy idosebb mint a spanyol, de nem kor az ove se meg.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 11., péntek 17:35
Ez miből jött le? Mert tavaly nyáron is mindenki mondott mindent, de Ő kis túlzással meg sem szólalt az ügyben.Bullet T írta:Hisztizik, Nyavajog
Azért már letett, nem keveset. Az Atlético neki is köszönheti az EL címét. Már 19-20 évesen úgy fogott, mint a zöld festék. Meg ezt sem értem, hogy neked miért jön az le róla, hogy azt hiszi magáról, hogy Ő a király. Egy tök visszafogott srác, semmi nagyképűt nem csinál, mond.Bullet T írta:Semmit se tett le az asztalra megis azt hiszi, hogy o a kiraly
Nemhogy voltak meccsei, hanem már 3. éve neki köszönhető, hogy nem süllyed még mélyebbre a MU. Minden meccsen megmenti a seggüket.Bullet T írta:Tudom voltak meccsei amikor o mentette meg a MU-t, de en nem latom benne azt az isteni tehetseget, amit sokan
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2016. március 11., péntek 17:25
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. március 11., péntek 16:33
Ezerszer CR mint Lewa főképp akkor ha már most ekkora az arc, hogy ő akarja megszabni lassan a kezdőt is...Realista24 írta:Nem tudom, mennyire hiteles forrás, de Lewa állítólag azt mondta, ha itt van Cé, akkor nem akar jönni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 11., péntek 15:29
Nah akkor még se akarom, hogy CR távozzonRealista24 írta:Nem tudom, mennyire hiteles forrás, de Lewa állítólag azt mondta, ha itt van Cé, akkor nem akar jönni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 11., péntek 15:05
akkor cé maradjon.Realista24 írta:Nem tudom, mennyire hiteles forrás, de Lewa állítólag azt mondta, ha itt van Cé, akkor nem akar jönni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 11., péntek 14:42
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. március 11., péntek 14:23
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. március 11., péntek 14:20
Realista24 írta:-.- .- .--. -.. -... .d.gergo írta: 我不会说德语,你会翻译吗?它是如此的短暂。
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 11., péntek 14:19
-.- .- .--. -.. -... .d.gergo írta:我不会说德语,你会翻译吗?它是如此的短暂。Realista24 írta:Auba: Im Sommer zu Real? Aubameyang: "Bullshit!"
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. március 11., péntek 14:17
我不会说德语,你会翻译吗?它是如此的短暂。Realista24 írta:Auba: Im Sommer zu Real? Aubameyang: "Bullshit!"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 11., péntek 14:11
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. március 11., péntek 13:12
Meg van már az ára. Ha meg nincs, akkor nem is fopgjuk megvenni. Nem hoszabbított De Gea csak úgy. Vagy maradni is akar, vagy úgy írta alá az új szerződést, hogy ott van a kivásárlási ár benne.Én örülnék De Geanak, de nem így, hogy a MU-val ismét le kell ülni alkudozni, azok után, hogy nyáron beszopattak minket, most már új szerződése van, ki tudja mit tartalmaz, és még fizessünk is érte 40 millát, de látva azt, hogy milyen formában véd, lenne az 50 is, vagy még több...
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. március 11., péntek 12:58
Továbbá, Vb döntőztek mindnyájan.Kerlon írta:fun fact: a KHÖD-del bajnokok voltunk
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 11., péntek 12:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 11., péntek 8:29
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem