A magyar igazság valahol ebben a kommentben van.tibi18 írta:Pontosabban ki kéne, de ha csendben vagy, megúszhatod.Röviden. Nem kell.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 12., szombat 11:12
A magyar igazság valahol ebben a kommentben van.tibi18 írta:Pontosabban ki kéne, de ha csendben vagy, megúszhatod.Röviden. Nem kell.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. március 12., szombat 11:11
Egyetértünk, de ha idén nem kap tájékoztatást - adófolyószámlát tartozásról -, akkor viszont megúszta.. (bár ezzel a gondolkodásmóddal én nem értek egyet)Szerintem meg ki kell, miert ne kene?Csak onnan fizetik neki amikor felvettek, az elmaradtrol meg neki kell gondoskodni. Nekem eleg sok ilyen ugyem volt es igy tudom.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. március 12., szombat 10:48
Pontosabban ki kéne, de ha csendben vagy, megúszhatod.Röviden. Nem kell.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. március 12., szombat 10:45
Roviden. Koszi.Fuentealbilla írta:Röviden. Nem kell.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. március 12., szombat 10:37
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. március 10., csütörtök 23:03
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. március 10., csütörtök 22:07
Jól sejted.ziro4vr írta:Oda annyian járhatnak, hogy kétlem beférne már bárki is.Zsombor írta:Ja. Vagy ott, ahol stand-up comedy előadásokat tartasz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 10., csütörtök 20:17
Oda annyian járhatnak, hogy kétlem beférne már bárki is.Zsombor írta:Ja. Vagy ott, ahol stand-up comedy előadásokat tartasz.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. március 10., csütörtök 19:27
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. március 10., csütörtök 19:03
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. március 10., csütörtök 18:56
A blahán is nagyon szívesen megőrzik szerintem.nmate írta:...és nyissák fel egy random autó csomagtartóját, vagy mi?Becksy23 írta:Csomagtartó.Gondolom, ha kocsival mennek ez nem probléma.
Alleeban, Arénában van, de nem tudom mekkora bőrönd fér bele.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 10., csütörtök 18:29
...és nyissák fel egy random autó csomagtartóját, vagy mi?Becksy23 írta:Csomagtartó.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. március 10., csütörtök 18:24
Csomagtartó.tubatibi írta:Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Pesten elkéne legyünk Barátnőmmel egy 3-4-5 órát, ami nem is lenne probléma, mert vannak ötleteink, de van két bőröndünk. Van valami olyasfajta megoldás, ahol belehet ezeket rakni? Arénában esetleg van ilyen szolgáltatás? Vagy mindenképpen Magunkkal kell vinni ezeket?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2016. március 10., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 9., szerda 22:43
Ne kegyelmezz nekik!'shutterisland írta:mar keszul a kerites bekes megyeben is es elvileg holnaptol megye elhagyasi tilalom a rendoreinknek, szoval fenn mar biztosan tudjak...
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 9., szerda 22:43
Nem baj az, kell oda is, hátha a románokon is könnyen túljutnak...'shutterisland írta:mar keszul a kerites bekes megyeben is es elvileg holnaptol megye elhagyasi tilalom a rendoreinknek, szoval fenn mar biztosan tudjak...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. március 9., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 9., szerda 20:00
Inkább arra leszek kíváncsi, hogy mit érzünk meg ebből:'shutterisland írta:pinter kihirdette az orszagos valsaghelyzetet migransugyben, ujra indul a buli.
A hétfői EU-Törökország csúcsot követően - hiába nem írták alá a szerződést - gyakorlatilag leállt a balkáni útvonal, kedd hajnal óta Macedónia egyetlen menekültet sem engedett át Görögországból, a balkáni országok pedig tovább szigorították a menekültek beengedésére vonatkozó szabályaikat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. március 9., szerda 19:32
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem