Drága elnökünk mégse tanul a hibáiból?...szerda, 20:40
A Cadena SER szerint Pérez nem elégedett az eddigi nevekkel és igazi galaktikust akar. Két jelöltje van: Ibrahimovic és Rooney.

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. július 17., szerda 20:48
Drága elnökünk mégse tanul a hibáiból?...szerda, 20:40
A Cadena SER szerint Pérez nem elégedett az eddigi nevekkel és igazi galaktikust akar. Két jelöltje van: Ibrahimovic és Rooney.
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 17., szerda 20:35
Háp-háp. Most vettek két gólkirályt, ott is ugyan úgy padozna.madridronie írta:Hoppá-hoppá; a Sevilla bejelentkezett Morataért, akiért 10 millát adnának; a Real el is fogadná ezt egy visszavásárlási opcióval (első év után 11,5 milla, második év után 13 milla), de a játékos egyelőre maradna inkább padot melegíteni (pedig jobban járna ő is /a Realról és rólunk már nem is beszélve
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 20:22
Egy biztos; 2 hete az apja gyakorlatilag kiröhögte a Napoli vezetőit és nagyon az Arsenalban reménykedett, a többit már ismerjük; egyébként szerintem is sanszos, hogy marad Madridban!én attól félek, hogy higuainnak túl nagy lett az arca, főleg azok után, hogy az arsenal is jött meg istentudja ki, és nem menne egy nápolyba.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 17., szerda 20:17
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 20:06
Véleményem szerint úgymond a gálakezdő felállásra az emberek adottak. Magyarán már ez megy... Amennyiben érkezik csatár az valsz úgy is csere lesz eleinte. Nem akarok senkit elkeseriteni, de jövőre Khedira tuti kezdő lesz főleg igy, hogy nem lesz AlonsoR. Carlos írta:Ha Albiol megy, meg van a 4 mezszám az újaknak. Szerintem 11 Jesé, 16 Casemiro, 18 Nacho, 21 (20 - Ha Higuaín megy) Morata. Ezentúl már csak arra lennék kíváncsi vajon lesz-e még igazolás? Vagy már most megkezdi Carlo a csapat összehangolását?
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. július 17., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. július 17., szerda 19:54
Szerintem neki korrekt választás lenne Nápoly, nem az elit, inkább egy másodikvonal - ahogy ő isArpinho írta:Uraim, lenne most egy fogas kérdésem. Arról tud-e valaki valamit, hogy Higu mit szól ehhez a Napoli kérőhöz?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 17., szerda 19:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 17., szerda 19:52
Kaka mit keresne a palyan?cart írta:Ibra jó lenne, Kaka legalább tudna kivel dumálni meccs közben. Nem kéne egyedül sétálgatnia a pályán.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 17., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 19:50
Mivel indul a BL-ben tuti szimpi nekiArpinho írta:Uraim, lenne most egy fogas kérdésem. Arról tud-e valaki valamit, hogy Higu mit szól ehhez a Napoli kérőhöz?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 17., szerda 19:36
+1Gascoigne írta:
Ibrahimovic - Ne. Kiöregedett, lelassult, csilliókat keres, fegyelmezetlen, nem tűri a padot. Nenene.
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 17., szerda 19:28
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 17., szerda 19:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 17., szerda 19:08
Pedig most inkább úgytünik,marad...megmontam én Realistanak hogy nyakunkon marad...hát én már úgy gondolkodok, hogy ő már nincs itt :mrgreen:
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 18:58
Ha marad Pipita, akkor sem érdemes a padon jegeltetni szerintem; menjen szépen el, állja meg a helyét a Sevillában, ahol könnyen a kezdőben is találhatja magát, sőt; aztán ha bizonyított jöjjön vissza és lesz miről beszélni (akár Higuaín helyén is), de addig ..........!Ha jön Suarez, akkor 1 évre kölcsönadnám Moratat, más esetben nem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 17., szerda 18:48
- Ha jön Suarez, akkor 1 évre kölcsönadnám Moratat, más esetben nem.madridronie írta:Hoppá-hoppá; a Sevilla bejelentkezett Morataért, akiért 10 millát adnának; a Real el is fogadná ezt egy visszavásárlási opcióval (első év után 11,5 milla, második év után 13 milla), de a játékos egyelőre maradna inkább padot melegíteni (pedig jobban járna ő is /a Realról és rólunk már nem is beszélveSevilla y Madrid negocian por Morata, que no quiere irse![]()
![]()
/; ha Pipita marad akkor meg főleg!
Nachot és Casemirot pedig a Betis vinné kölibe!
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 17., szerda 18:47
hát én már úgy gondolkodok, hogy ő már nincs ittPedig ha Pipita marad,akkor Ancelotti mester rotálni fogja őket,újfent,az meg nem jó egyiknek sem.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 18:44
Hoppá-hoppá; a Sevilla bejelentkezett Morataért, akiért 10 millát adnának; a Real el is fogadná ezt egy visszavásárlási opcióval (első év után 11,5 milla, második év után 13 milla), de a játékos egyelőre maradna inkább padot melegíteni (pedig jobban járna ő is /a Realról és rólunk már nem is beszélveSevilla y Madrid negocian por Morata, que no quiere irse
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 17., szerda 18:41
Számomra az is elég röhej.Nem lenne röhejesebb,mint Valdes a Barcába
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem