Mivel indul a BL-ben tuti szimpi nekiArpinho írta:Uraim, lenne most egy fogas kérdésem. Arról tud-e valaki valamit, hogy Higu mit szól ehhez a Napoli kérőhöz?

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 19:50
Mivel indul a BL-ben tuti szimpi nekiArpinho írta:Uraim, lenne most egy fogas kérdésem. Arról tud-e valaki valamit, hogy Higu mit szól ehhez a Napoli kérőhöz?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 17., szerda 19:36
+1Gascoigne írta:
Ibrahimovic - Ne. Kiöregedett, lelassult, csilliókat keres, fegyelmezetlen, nem tűri a padot. Nenene.
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 17., szerda 19:28
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 17., szerda 19:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 17., szerda 19:08
Pedig most inkább úgytünik,marad...megmontam én Realistanak hogy nyakunkon marad...hát én már úgy gondolkodok, hogy ő már nincs itt :mrgreen:
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 18:58
Ha marad Pipita, akkor sem érdemes a padon jegeltetni szerintem; menjen szépen el, állja meg a helyét a Sevillában, ahol könnyen a kezdőben is találhatja magát, sőt; aztán ha bizonyított jöjjön vissza és lesz miről beszélni (akár Higuaín helyén is), de addig ..........!Ha jön Suarez, akkor 1 évre kölcsönadnám Moratat, más esetben nem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 17., szerda 18:48
- Ha jön Suarez, akkor 1 évre kölcsönadnám Moratat, más esetben nem.madridronie írta:Hoppá-hoppá; a Sevilla bejelentkezett Morataért, akiért 10 millát adnának; a Real el is fogadná ezt egy visszavásárlási opcióval (első év után 11,5 milla, második év után 13 milla), de a játékos egyelőre maradna inkább padot melegíteni (pedig jobban járna ő is /a Realról és rólunk már nem is beszélveSevilla y Madrid negocian por Morata, que no quiere irse![]()
![]()
/; ha Pipita marad akkor meg főleg!
Nachot és Casemirot pedig a Betis vinné kölibe!
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 17., szerda 18:47
hát én már úgy gondolkodok, hogy ő már nincs ittPedig ha Pipita marad,akkor Ancelotti mester rotálni fogja őket,újfent,az meg nem jó egyiknek sem.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 18:44
Hoppá-hoppá; a Sevilla bejelentkezett Morataért, akiért 10 millát adnának; a Real el is fogadná ezt egy visszavásárlási opcióval (első év után 11,5 milla, második év után 13 milla), de a játékos egyelőre maradna inkább padot melegíteni (pedig jobban járna ő is /a Realról és rólunk már nem is beszélveSevilla y Madrid negocian por Morata, que no quiere irse
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 17., szerda 18:41
Számomra az is elég röhej.Nem lenne röhejesebb,mint Valdes a Barcába
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 18:10
Nem lenne röhejesebb,mint Valdes a BarcábaMythos90 írta:Ezzel csak az a baj, hogy már kategorikusan kijelentette, hogy elhagyja a klubot. Én is bírom Pipitát meg minden, de ezek után röhej lenne, ha itt maradna.Ha igaz,akkor nagy pacsi Carlo papának(Ja és nem kellenek a lehurrogó kommentek)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 17., szerda 17:37
Pedig ha Pipita marad,akkor Ancelotti mester rotálni fogja őket,újfent,az meg nem jó egyiknek sem.Mondjuk azt nemtom Higuainak mi lenne egyáltalán jó.de olyanról még hallani sem szeretnék, hogy egy szar meccs miatt a padon találja magát vmelyik
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 17:32
Nem ő lenne a foci történetében az első, aki egy ilyen után mégis maradni kényszerülne --> ezt a kínos szitut egyedül magának köszönheti senki másnak!Ezzel csak az a baj, hogy már kategorikusan kijelentette, hogy elhagyja a klubot. Én is bírom Pipitát meg minden, de ezek után röhej lenne, ha itt maradna.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 17., szerda 17:22
Ezzel csak az a baj, hogy már kategorikusan kijelentette, hogy elhagyja a klubot. Én is bírom Pipitát meg minden, de ezek után röhej lenne, ha itt maradna.Ha igaz,akkor nagy pacsi Carlo papának(Ja és nem kellenek a lehurrogó kommentek)
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 17., szerda 17:10
igen igenDe persze,értem hogy gondolod,nyilván ha hosszútávon nem megy nekik
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 17:08
madridronie írta:Na Bronzetti papa ismét megszólalt, állítása szerint Carlo nem kíván megválni Pipitától (és igyekszik meggyőzni őt a maradásról), akiért már csak a Napoli van versenyben egy 30 millás ajánlattal; Albiol pedig gyakorlatilag már az olaszoké (csupán néhány papír van még hátra); továbbá az öreg Ibrával kapcsolatban megjegyezte, hogy a Real Madrid nem hajlandó nagyot szakítani (és így valószínűleg igazolni sem) egyetlen egy 30 év fölötti játékosért sem!Bronzetti: "Ancelotti no quiere soltar a Higuaín"
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 17:05
Na Bronzetti papa ismét megszólalt, állítása szerint Carlo nem kíván megválni Pipitától (és igyekszik meggyőzni őt a maradásról), akiért már csak a Napoli van versenyben egy 30 millás ajánlattal; Albiol pedig gyakorlatilag már az olaszoké (csupán néhány papír van még hátra); továbbá az öreg Ibrával kapcsolatban megjegyezte, hogy a Real Madrid nem hajlandó nagyot szakítani (és így valószínűleg igazolni sem) egyetlen egy 30 év fölötti játékosért sem!Bronzetti: "Ancelotti no quiere soltar a Higuaín"
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 17., szerda 16:13
Az szép. Pláne 60 misiért. Rolandónak is kifele áll a szekere a Portónál, már meg se lepődnék, ha Ő is Monacóban kötne ki.Zidanekrisz írta:Hát ez már nem normálisMonaco: Hulk megérkezett az orvosi vizsgálatra
Összeáll a régi Porto, Hulk, Falcao, Moutinho, James Rodriguez..
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 16:08
Zidanekrisz írta:Hát ez már nem normálisMonaco: Hulk megérkezett az orvosi vizsgálatra
Összeáll a régi Porto, Hulk, Falcao, Moutinho, James Rodriguez..
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 16:08
Ez alapján, minimum egy félisten; aki jövőre sem lesz könyörületes (komolyan besz@rás)!Ez jutott nekem is eszembe, ha LG kevés, akkor Khedira micsoda?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem