Wachowski Brothers -> Wachowski Brother & Sister -> Wachowski Sisters
Számomra nagyobb baj, hogy a Mátrix óta nem csináltak filmet.

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. március 9., szerda 16:18
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 9., szerda 14:46
Elmondhatják magukról , hogy a farok mindkét végén álltak már .
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 8., kedd 20:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 8., kedd 20:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 8., kedd 20:17
Sose voltam ellene.ziro4vr írta:Te szemét....Remy mellé állsz?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 8., kedd 20:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 8., kedd 20:15
És rájössz, hogy Remy egy mondattal lealázott :Đziro4vr írta:Azért most ezt a 2 sort vessük már össze az én mesteri elemzésemmel.Remy írta:Inception
Fúúú, mennyire tökéletes ez a film, te jó ég.Sok idő után újráztam megint, de hihetetlenül berántja a nézőt még mindig Nolan csodája.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 8., kedd 20:14
Azért most ezt a 2 sort vessük már össze az én mesteri elemzésemmel.Remy írta:Inception
Fúúú, mennyire tökéletes ez a film, te jó ég.Sok idő után újráztam megint, de hihetetlenül berántja a nézőt még mindig Nolan csodája.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 8., kedd 20:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 8., kedd 9:37
Bryan Cranston lett volna a tökéletes de így is jó.Remy írta:J. K. Simmons lesz James Gordon.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 8., kedd 7:49
ziro4vr írta:X-Men Origins!!! Nézd meg, jó film.nmate írta:Deadpool más kategória. Ott ilyen a karakter alapból, másra nem is lehet csinálni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 8., kedd 7:35
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 8., kedd 5:06
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 8., kedd 0:38
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 8., kedd 0:30
Remy írta:A tégla
Régen láttam, tetszett, és továbbra is egy remek film. Viszont kicsit túlnyújtottnak érzem a filmet. Scorsese talán ott javíthatott volna egy kicsit az alapanyagon, hogy ne a legvégén zúduljon minden a néző nyakába, hanem a lényegi rész egy kicsit érjen mind a két oldalon. Túl gyors volt a lezárás. Kegyetlen, de túl gyors.
Mindazonáltal nagyon nem értek azzal egyet, hogy Mark Wahlberg ezért a semmi szerepért Oscar-jelölést kapott. Az, hogy 3-4x eljátssza az alpári zsarut, nem ok arra, hogy Őt kell kiemelni papíron az egészből. Nicholson konkrétan elvitte (itt is) a show-t.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 7., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 7., hétfő 23:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 7., hétfő 23:13
Gyenge sztori pipaziro4vr írta:Szerintem meg egy full gyenge sztorit, gyenge főbosst, és közepes humort lepleztek a jó szándtrekkel, ennyi.
A komolykodást meg azért köpte szembe, mert ennyit tudott csinálni a film, máshogy a kutya nem emlékezne rá. Azért vagyok kicsit szkeptikus a deadpoollal is, mert ezek jó dolgok, de erre építeni mindent már nem annyira fun.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 7., hétfő 23:01
X-Men Origins!!! Nézd meg, jó film.nmate írta:Deadpool más kategória. Ott ilyen a karakter alapból, másra nem is lehet csinálni.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem