ziro4vr írta:Szerintem meg egy full gyenge sztorit, gyenge főbosst, és közepes humort lepleztek a jó szándtrekkel, ennyi.
A komolykodást meg azért köpte szembe, mert ennyit tudott csinálni a film, máshogy a kutya nem emlékezne rá. Azért vagyok kicsit szkeptikus a deadpoollal is, mert ezek jó dolgok, de erre építeni mindent már nem annyira fun.
Gyenge sztori pipa
gyenge boss pipa
(Mondjuk Yondu üde színfolt volt a bűnöző oldalon, ha nem is ő volt a főboss, de elvitte a show-t.)
Ezeket én is aláírom. Mondjuk melyik Marvel film mutatott ennél többet? Egyik se. (Egyedül az Amcsi kapitány 2-t lehet szerintem fölhozni) Galaxis őrzői talán a lehető legjobbkor jött, mert kezdett kicsit megfáradni a Bosszúállók-téma. Kicsit beszürkültek. És, ha nem is közvetlen szálon, de érkezett egy humorra építő, retro hangulatot keltő, látványorgia. Persze, hogy ennyit tudott csinálni, változni. Változott is. Többnyire jó irányba, mert a fogadtatása igenis jó volt a filmnek. Kaland terén meg többet mutatott, mint sok más társa zsánertől függetlenül.
Bármennyire is szeretem ezt az egész univerzumot, a Vasember 3, a Thor 2, a Bosszúállók 2 nem hozott olyan újítást
szerintem, ami által felpöröghetett volna az egész széria. És azért ez elég nagy hiba, mert bár a pénzt ugyanúgy hozni fogja a franchise, mire eljutunk Thanosig, igencsak takaréklángon fog égni az egész. Ezért is félek kicsit a Civil War-tól. Itt már ölniük kell, hogy felkavarják az állóvizet.
Deadpool amúgy tényleg más.