Én azt hittem ezt is linkelted elsőre, EB topicban néztem már..Kerlon írta:ezt akartam linkelni

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 13., vasárnap 20:11
Én azt hittem ezt is linkelted elsőre, EB topicban néztem már..Kerlon írta:ezt akartam linkelni
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 20:08
ezt akartam linkelniKerlon írta:Ibra a meccs után..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 13., vasárnap 20:04
Pastore tényleg szép dolgokat művelt, de ez a Cavani..sebydani írta:Na csak 9 letthttp://footyroom.com/troyes-ac-0-9-pari ... n-2016-03/
Kerlon írta:Ibra a meccs után..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 13., vasárnap 16:05
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 13., vasárnap 16:02
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 13., vasárnap 15:38
Még a végén tényleg összejön nekik, már 0-8!sebydani írta:PSG nem áll meg most 10-ig.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 13., vasárnap 15:15
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 7., hétfő 15:50
Mert minket olvasnak....Remy írta:Na, már az NSO is lehozta... jól kinéztem a gyereket.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 7., hétfő 15:49
=Belefutottál egy cikkbe ami megemlítette és bespammelted ide...Remy írta:Na, már az NSO is lehozta... jól kinéztem a gyereket.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 7., hétfő 15:42
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 7., hétfő 14:03
Nem csak a Daily hozta le a Leicesteres rèszt...és logikus is ha esetleg Mahrez nyáron más elvinnè.Amíg a Daily Mail írja, addig nem "aggódok"..Nem mintha zavarna, ha elvinné más a Barca elől, de nekik még a kérdéseiket se hinném el.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 7., hétfő 14:01
Én Tellot nem sajnálom, egy faék bonyolultabb, mint ő volt. Mondjuk lehet tényleg nem jönne rosszul, de előbb fogadnám el a ti Lucasotokat, még ha ő se egy nagy spíler. Jó neki a Fiorentina, ott elég ha meghúzza és beadja, vagy ha a baloson játszik, akkor eltekeri belsővel a hosszúba. Remélem nála azért valamivel sokrétűbb peremembert igazolunk a nyáron..Remy írta:Tello-t nem kellett volna eladni.Benne láttam fantáziát. Kiegészítő embernek tökéletes lehetett volna ilyen esetekre.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 7., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 7., hétfő 13:20
Mondjuk az lehet, de Dembélé azért illene most a képbe, mert nincs szélső cserénk. Munir a gólja ellenére sem az, ő középcsatár, ott tud legjobban játszani. Arda lassú oda, Vidal csak hátvédet játszik, konkrétan nincs olyan ember a csapatban, aki ténylegesen be tudna ugrani Neymarék helyett, csak kényszermegoldások vannak. Nem véletlen, hogy Lucho el akarta hozni Nolitot a télen.. Pénzünk meg jelenleg nincs olyan sok, hogy a kiegészítők mellé még jövőbeni kerettagokat is vásároglassunk, szóval szerintem nem ez lenen a terv vele..Remy írta:Tuti kölcsönadnátok, nem hiszem, hogy az A-keretben lenne egyből. Nem elég, hogy ott az MSN, de még Munir is ott van, mint csere. 1-2-évig tolná a spanyol bajnokságban, aztán annyi idő alatt úgyis kiderülne, hogy mit tud. Rennes után egy Celta, Sociedad, Eibar simán játszhat.
Amíg a Daily Mail írja, addig nem "aggódok"..
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 7., hétfő 13:16
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... mbele.htmlpalesz77 írta:Barca megfigyelők is megtalálták maguknak..Remy a Bundesliga topicban írta:Amúgy találtam neked egy új Aubét.Ousmane Dembele --> Rennes. 18 évesen a Rennes húzóembere, a csapat jelenleg is a 4. helyen áll.
Elvileg a kapcsolatfelvétel is megtörtént már a klubjával, bár azt csak a Sport és a Mundo írta. De a Rac1 is lehozta, hogy figyeljük, ők meg hiteles forrás, szóval valmi tényleg van. Nem ismerem a srácot, de videók alapján annyi lejött, hogy elég gyors, két lábas, és jól cselez. Kérdés, hogy megéri-e bármelyik félnek is 18 évesen elhozni padozni.. Kétlem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 7., hétfő 13:06
Tuti kölcsönadnátok, nem hiszem, hogy az A-keretben lenne egyből. Nem elég, hogy ott az MSN, de még Munir is ott van, mint csere. 1-2-évig tolná a spanyol bajnokságban, aztán annyi idő alatt úgyis kiderülne, hogy mit tud. Rennes után egy Celta, Sociedad, Eibar simán játszhat.palesz77 írta:Barca megfigyelők is megtalálták maguknak..Remy a Bundesliga topicban írta:Amúgy találtam neked egy új Aubét.Ousmane Dembele --> Rennes. 18 évesen a Rennes húzóembere, a csapat jelenleg is a 4. helyen áll.
Elvileg a kapcsolatfelvétel is megtörtént már a klubjával, bár azt csak a Sport és a Mundo írta. De a Rac1 is lehozta, hogy figyeljük, ők meg hiteles forrás, szóval valmi tényleg van. Nem ismerem a srácot, de videók alapján annyi lejött, hogy elég gyors, két lábas, és jól cselez. Kérdés, hogy megéri-e bármelyik félnek is 18 évesen elhozni padozni.. Kétlem.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 7., hétfő 13:01
Barca megfigyelők is megtalálták maguknak..Remy a Bundesliga topicban írta:Amúgy találtam neked egy új Aubét.Ousmane Dembele --> Rennes. 18 évesen a Rennes húzóembere, a csapat jelenleg is a 4. helyen áll.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 6., vasárnap 17:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 4., péntek 10:42
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem