HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 14., hétfő 0:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 23:39
Ki az, R24?mocsok írta:Van/volt a forumnak egy yugioh szakertoje is.
Lehet o is tud segiteni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 23:36
pheco írta:Ha leszedek Google Playről a telómra egy gameboy emulátort, akkor utána, hogy lehet játékot elindítani? Elég ha rámásolom telóra a fájlt, amit leszedek kórról és felismeri?
Igen, Pokemonozni akarok
HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. március 13., vasárnap 23:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 13., vasárnap 23:11
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. március 13., vasárnap 23:09
Háápheco írta:Ha leszedek Google Playről a telómra egy gameboy emulátort, akkor utána, hogy lehet játékot elindítani? Elég ha rámásolom telóra a fájlt, amit leszedek kórról és felismeri?
Igen, Pokemonozni akarok
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 13., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. március 7., hétfő 21:45
megy a kedvencekhez, köszönöm a segítséget.kanye írta:Az a gáz, hogy nem vagyok az otthoni gépnél, és egy darabig nem is leszek. Sopcastnél (meg mindenhol) értelemszerűen a streamek akkor mennek, amikor meccs van.
Ezt az oldalt érdemes egyébként használni, ami itt nincs. az kb nem létezik: http://arenavision.in/
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. március 7., hétfő 21:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. március 7., hétfő 15:22
kanye írta:OSX-en nekem ezzel a tutoriallal sikerült: https://www.youtube.com/watch?v=KK-4CTAEgJwSüti írta: köszönöm az ötletet, de OSX-et futtatok, és bár sikerült valahogy felműtenem a Windows verziót, kicsit döcög a dolog. Még próbálkozom vele, de ha valakinek van valami jó ötlete, azt szívesen fogadom.
Ha nagyon nem, akkor a Sopcastet tudom ajánlani. Ugyanaz mint az AceStream, és van Mac verzió.
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. március 7., hétfő 15:05
OSX-en nekem ezzel a tutoriallal sikerült: https://www.youtube.com/watch?v=KK-4CTAEgJwSüti írta: köszönöm az ötletet, de OSX-et futtatok, és bár sikerült valahogy felműtenem a Windows verziót, kicsit döcög a dolog. Még próbálkozom vele, de ha valakinek van valami jó ötlete, azt szívesen fogadom.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. március 7., hétfő 14:29
kanye írta:Töltsd le az AceStream-et. Az összes ismert csapat meccséhez van mindig szép HD stream. Illetve nem csak foci, de NBA és NFL streamek is vannak folyamatosan. Nem laggol, nem akad.Süti írta:Valakinek van valami jó ötlete ahol elő lehet fizetni neten nézhető sportcsatornákra? Csak sportot nézek, de a 360as streamektől már kifolyik a szemem. Itthon reklámozva csak az eurosport playert láttam, de ott fociba nem igazán futok bele. Van valami jó szolgáltató, akinek nem drágán van valami ehhez hasonló netes felülete?
Én lassan egy éve használom, tökéletes.
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. március 6., vasárnap 22:56
Töltsd le az AceStream-et. Az összes ismert csapat meccséhez van mindig szép HD stream. Illetve nem csak foci, de NBA és NFL streamek is vannak folyamatosan. Nem laggol, nem akad.Süti írta:Valakinek van valami jó ötlete ahol elő lehet fizetni neten nézhető sportcsatornákra? Csak sportot nézek, de a 360as streamektől már kifolyik a szemem. Itthon reklámozva csak az eurosport playert láttam, de ott fociba nem igazán futok bele. Van valami jó szolgáltató, akinek nem drágán van valami ehhez hasonló netes felülete?
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 6., vasárnap 22:12
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 6., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. március 6., vasárnap 17:56
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 5., szombat 10:16
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 5., szombat 10:05
Az ASUS X sorozatú laptopokról azt olvastam, hogy mennek szét, rossz az anyagminőség.Norbii írta:mindegyik 150e ftos laptoppal futna a gta5 csak nem éppen nagy fpsel. Ha játszani akarsz akkor csak is asus laptopban gondolkozz mert árérték kategóriában azokba pakolják a normálisabb hadvereket. Amúgy ez a dell 176e körül van ahogy látom. mást nem találtam, mert akkor annyi pénzből mehetne ez: http://mizucomputer.hu/ASUS-X555LB-DM45 ... -5200U-8GB
úgy is le van árazva.
Viszont mindenképp laptop kell? 150ért laptopot venni gamelés céljaként pénzpocsékolás.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 5., szombat 7:40
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 5., szombat 7:25
150k-ból elég neccesen jön ki olyan gép, ami viszi a gta-t. Érdemes a mobilarena.hu fórumát felkeresni, ott olyanok válaszolnak akik az üzletekben dolgoznak és tudják, hogy mely laptopokat érdemes megvenni.h.csabi írta:Laptopvásárlás előtt állok, és ara gondoltam, hogy inkább használtak vennék jobb konfigot. A szervízben, ahol voltam az előző gépem miatt, azt mondta kapásból a srác, hogy Dell Latitude-öt vegyek. Cca. 150k-t szánnék rá. Ebből azért bízom benne, hogy összejön egy olyan, ami mondjuk szépen elviszi a fifát, gta-t is, ha arra van szüksége az agynakelvárásaim:
-ssd
-8 gb ram
-i5 v i7 proci
-jó lenne kifogni egy 2 gb-os videokártyát
-garancia
Eddig a Dell E5440-et találtam a legjobb opciónak. Vélemények? Merre érdemes ilyen után nézelődni? Köszi!
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem