Az írásod alapján éppen te vagy szűk látokörű.Sandro írta:Nèzem itt amiket írtok, ès sok mindennel kapcsolatban azt mondom, hogy borzaztoan szűk látókörüek vagytok. N azèrt nincs bajnoki cîmetek ( vagyis nem lesz) mert speciel4 volt a padotokon. Zidannal csak nőtt a különbsèg. Szerintem szomorú hogy már a matracosok Madrid elsö számú csapata.
Eddig crnek az volt a baja, hogy jesèèk nem jók, most hirtelen azok lettek? Egy nagyarányú győzelem és nincsenek problémàk?? Most egy hónap megint csend lesz, ezzel a "sikerrel". Ja ès mielőtt mondanátok, hogy elvakult barcelonai vagyok, ez így igaz, de elismerem az eredmènyeket is, lást atma. Az a csapat hihetetlen amit erőn felül teljesítenek.
Ja ès visszatèrve a barca meccsre. Volt eibar nyomás, de behúzták. Szerencse is volt nekik, de kinek nincs. Cr első golja sztem potya volt, ha a kapus nem áll kint, akkor ezt ki kellett volna fejelnie. A szabad az szèp volt, tipikus ezerből egy. Ha nincs az első fèlidőben lelkes kovacsics, vazquez, casemiro, akkor úszik ez a meccsetek is. Ja az MSN most jár 100 gólnál!!!!
A végéhez annyit, hogy ki nem ..ja le.
Szerintem ilyen provokatív írás után nincs helyed ezen fórumon, de majd a főnökök elintézik ezt.
Előre is hasta la vista buta barcás barátom!