Teljesen behajlítani bebírom, csak akkor összesz*rom magam a fájdalomtól. de be bírom hajlítani.
Jegelni próbáltam eleinte, de úgy érzem csak rosszat tett neki úgyhogy azóta hanyagolom.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. március 7., hétfő 20:04
HozzászólásSzerző: miro » 2016. március 7., hétfő 19:48
Izomnál melegíteni nem mindig jó dolog.Medvepuszinál viszont mehet egy kádba forróvíz,és szép lassan masszírozni a csomós területet hogy elinduljon a vér keringés,és ezáltal az a betokosodott rész is megszűnik.(mondjuk ez mellé nem árt kocogni rá,az is az említett dolog miatt).Kerlon írta: Puffadásnál szerintem mindig jegeltetnek, hogy lemenjen. Izomnál viszont szerintem abszolút szar, ha jegelsz, mert attól csak merevebb lesz és húzódni fog, azt melegíteni érdemes szerintem, hogy lazuljon.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 7., hétfő 19:02

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 7., hétfő 18:51
Puffadásnál szerintem mindig jegeltetnek, hogy lemenjen. Izomnál viszont szerintem abszolút szar, ha jegelsz, mert attól csak merevebb lesz és húzódni fog, azt melegíteni érdemes szerintem, hogy lazuljon.metalBOY írta:Tudtommal jegelni a sérülés után kell mindjárt, hogy ne legyen nagyon begyulladva a dolog. De nem jó az állandó jegelés. Nem vagyok szakértő, csak saját tapasztalat. Volt bokaficamom és részleges hátsó combizom szakadásom. Mindkettőnél a hagyományos jegelést, pihentetést választottam az aktív regeneráció helyett, és rosszabb lett.Realista24 írta:Van amikor a hideg a jo es van amikor a meleg. Függ a sérülés típusától n
Menjél el orvoshoz, biztos mond valami okosabbat. Remélem tudtunk segíteni.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. március 7., hétfő 18:06
Orvos,aztán csontkovács.Pipita írta:Kiment a térdem, meghúzódott a szalagom, de kétlem hogy túl vészes lenne. Járni már tudok, csak akkor fáj, ha nagyon behajlítom vagy ha teljesen kiegyenesítem a lábam. A kérdésem az lenne, hogy a pihentetésen kívül lehet-e még ezen segíteni valahogy, vagy csak várni kell? Esetleg van valami csodaszörp amit megiszok és két nap múlva szaladgálok?![]()
HozzászólásSzerző: defender3 » 2016. március 7., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2016. március 6., vasárnap 17:39
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. március 6., vasárnap 17:34
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2016. március 6., vasárnap 16:59
Tudtommal jegelni a sérülés után kell mindjárt, hogy ne legyen nagyon begyulladva a dolog. De nem jó az állandó jegelés. Nem vagyok szakértő, csak saját tapasztalat. Volt bokaficamom és részleges hátsó combizom szakadásom. Mindkettőnél a hagyományos jegelést, pihentetést választottam az aktív regeneráció helyett, és rosszabb lett.Realista24 írta:Van amikor a hideg a jo es van amikor a meleg. Függ a sérülés típusától n
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 6., vasárnap 16:31
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2016. március 6., vasárnap 14:40
Szerintem, meg ne jegeld. Én megtettem ezt a hibát amikor kificamodott a bokám. Felpolcoltam és jegeltem. Sokkal hosszabb ideig tartott a gyógyulás folyamata. Totálisan elvesztettem a flexibilitást a bokámban. Aztán találtam rehabilitációs vidoókat a youtube-on, na ez segített. Ilyen gumival különböző nyújtások.Savant írta:Vannak érdekes dolgok ebben a szösszenetben.Pipita írta:Kiment a térdem, meghúzódott a szalagom, de kétlem hogy túl vészes lenne. Járni már tudok, csak akkor fáj, ha nagyon behajlítom vagy ha teljesen kiegyenesítem a lábam. A kérdésem az lenne, hogy a pihentetésen kívül lehet-e még ezen segíteni valahogy, vagy csak várni kell? Esetleg van valami csodaszörp amit megiszok és két nap múlva szaladgálok?![]()
A "kiment" térd azt jelenti, hogy kificamodott. Ha ez történt, akkor te nem állsz lábra.
Ha visszaugrott a helyére, akkor rándult, akkor lábra állhatsz akár.
A szalagod húzódott? Ezt honnan veszed/tudod?
Gyanítom orvosnál nem voltál, mert akkor nem innen kérnél segítséget.
Polcold fel, jegeld.
Ha holnap reggelre nem javul a helyzet vagy addig bedagad, felpüffed akkor azonnal irány a baleseti. Lehet porcleszakadástól kezdve vérömlenyig akármi.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. március 6., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: Savant » 2016. március 6., vasárnap 13:28
Vannak érdekes dolgok ebben a szösszenetben.Pipita írta:Kiment a térdem, meghúzódott a szalagom, de kétlem hogy túl vészes lenne. Járni már tudok, csak akkor fáj, ha nagyon behajlítom vagy ha teljesen kiegyenesítem a lábam. A kérdésem az lenne, hogy a pihentetésen kívül lehet-e még ezen segíteni valahogy, vagy csak várni kell? Esetleg van valami csodaszörp amit megiszok és két nap múlva szaladgálok?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 6., vasárnap 13:22
Egy kis beöntés nem árthat.Pipita írta:Kiment a térdem, meghúzódott a szalagom, de kétlem hogy túl vészes lenne. Járni már tudok, csak akkor fáj, ha nagyon behajlítom vagy ha teljesen kiegyenesítem a lábam. A kérdésem az lenne, hogy a pihentetésen kívül lehet-e még ezen segíteni valahogy, vagy csak várni kell? Esetleg van valami csodaszörp amit megiszok és két nap múlva szaladgálok?![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 6., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 6., vasárnap 13:06
katalánok biztos tudnak mondani.Esetleg van valami csodaszörp amit megiszok és két nap múlva szaladgálok?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 6., vasárnap 13:00
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. március 6., vasárnap 12:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 6., vasárnap 11:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 5., szombat 9:57
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem