Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ha mar a tizenegyes, elvileg mascheranoval akartak rugatni, hogy vegre meglegyen az elso talalata, de nem vallalta be.

-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Simán el tudom képzelni, hogy Suarez ráhajtott az aranycipőre. Majd pont ő nem. Vérbeli csatár, aki 20 méterről bárhonnan életveszély kapuval szemben és habzó szájjal csak a gólra tör. Nincs nála jobb azon a poszton jelenleg. Bár 3 hete mindent kapufára tesz, de majd újra termelni fog, efelől nincs kétségem.
Az idei Ronaldo-t így szerintem le is fogja nyomni. A toppal csak Messi tudná tartani a lépést, de egyik sem olyan gólgép már mint az elmúlt években. Ronaldo kiesett a ritmusból és úgy néz ki neki ez az év lesz olyan mint Messi elég rossz egyik, de még inkább 1.5 éve, mikor komolyabban sérült is volt. Csak akkor Messi 25 éves volt és fejlődő képes, Ronaldo inkább már lassan leszállóágra kerül. Nehéz lesz innen neki visszatérni oda ahol volt és néha azt látom rajta, hogy erre már nem minden idegszálával törekszik. Ami szerintem érthető. Talán már elégedett, BL-t nyert a Real-lal is. Aranylabda, gólkirályi címek. Talán az EB-n próbál majd mindent kiadni magából, hátha összejön egy döntő ahol még nyerhet vmit, ami hiányzik. Aztán elkezd a testére vigyázni, már olyanokba nem megy bele amibe eddig lazán, nem fog annyit sprintelni és ezzel veszít is a teljesítményéből.
Valahol olvastam itt a fórumon, hogy Iniesta már nem a régi. Tavaly volt egy átmeneti idénye, mikor nem is ment neki és a helyét is kereste Neymar mögött. Idén már nem teljesen a régi Iniesta-t látjuk, viszont legalább olyan hasznos. Rengeteg labdát szerez, Neymi mögött erre van is ereje, nem neki kell mozgatni a Barca bal oldalát, neki a labdaszerzések utáni visszaindítások fekszenek, ezekből renget helyzetünk van.
Ha ebből indulok ki Ronaldo is megújulhat, de lehet, hogy azt már nem a Realban képzeli el. Ki tudja.
Az idei Ronaldo-t így szerintem le is fogja nyomni. A toppal csak Messi tudná tartani a lépést, de egyik sem olyan gólgép már mint az elmúlt években. Ronaldo kiesett a ritmusból és úgy néz ki neki ez az év lesz olyan mint Messi elég rossz egyik, de még inkább 1.5 éve, mikor komolyabban sérült is volt. Csak akkor Messi 25 éves volt és fejlődő képes, Ronaldo inkább már lassan leszállóágra kerül. Nehéz lesz innen neki visszatérni oda ahol volt és néha azt látom rajta, hogy erre már nem minden idegszálával törekszik. Ami szerintem érthető. Talán már elégedett, BL-t nyert a Real-lal is. Aranylabda, gólkirályi címek. Talán az EB-n próbál majd mindent kiadni magából, hátha összejön egy döntő ahol még nyerhet vmit, ami hiányzik. Aztán elkezd a testére vigyázni, már olyanokba nem megy bele amibe eddig lazán, nem fog annyit sprintelni és ezzel veszít is a teljesítményéből.
Valahol olvastam itt a fórumon, hogy Iniesta már nem a régi. Tavaly volt egy átmeneti idénye, mikor nem is ment neki és a helyét is kereste Neymar mögött. Idén már nem teljesen a régi Iniesta-t látjuk, viszont legalább olyan hasznos. Rengeteg labdát szerez, Neymi mögött erre van is ereje, nem neki kell mozgatni a Barca bal oldalát, neki a labdaszerzések utáni visszaindítások fekszenek, ezekből renget helyzetünk van.
Ha ebből indulok ki Ronaldo is megújulhat, de lehet, hogy azt már nem a Realban képzeli el. Ki tudja.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Jogos a szó, mert neki is 25 gólja van.palesz77 írta: Szegény Higuaínt meg kihagytad.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Mondjuk ha ők írták, akkor tényleg igaz lehet..Realista24 írta:DE EZEK TÉNYEK, MERT MEGÍRTA A MUNDO!!!! :Đ

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
DE EZEK TÉNYEK, MERT MEGÍRTA A MUNDO!!!! :Đpalesz77 írta:Azt a büntetőt Neymarnak passzolta volna még mindig, ezeken az elméleteken mindig jót röhögök. Meg amúgy szerintem simán beelőzi év végére Luist is Messi, szóval nem lenne egy okos taktika..Realista24 írta:A legújabb összeesküvés elmélet szerint azért passzolta Messi le a büntetőt Suareznek és azért rúghatta tegnap is, hogy Cé előtt maradjon és ő nyerje meg az Aranycipőt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Azt a büntetőt Neymarnak passzolta volna még mindig, ezeken az elméleteken mindig jót röhögök. Meg amúgy szerintem simán beelőzi év végére Luist is Messi, szóval nem lenne egy okos taktika..Realista24 írta:A legújabb összeesküvés elmélet szerint azért passzolta Messi le a büntetőt Suareznek és azért rúghatta tegnap is, hogy Cé előtt maradjon és ő nyerje meg az Aranycipőt.

Szegény Higuaínt meg kihagytad.MesQueUnClub írta:Azért jelen pillanatban még elég szoros a dolog
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2016. március 4., péntek 17:43-kor.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Azért jelen pillanatban még elég szoros a dologRealista24 írta:A legújabb összeesküvés elmélet szerint azért passzolta Messi le a büntetőt Suareznek és azért rúghatta tegnap is, hogy Cé előtt maradjon és ő nyerje meg az Aranycipőt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
ohhh what a gentleman. :hányósarc:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A legújabb összeesküvés elmélet szerint azért passzolta Messi le a büntetőt Suareznek és azért rúghatta tegnap is, hogy Cé előtt maradjon és ő nyerje meg az Aranycipőt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kérdezd már meg.Realista24 írta:A Barcelona – a mostani mérkőzéshez hasonlóan – az előző idényben is két perc alatt került kétgólos előnybe a Rayo otthonában. 2014 októberében Messi a 35., míg Neymar a 36. percben talált be. Érdekesség hogy a Barca azt a mérkőzést is kettős emberelőnyben fejezte be.
:Đ :Đ
jó, mindegy, az a lényeg, hogy ők azért már túljátszák a "11esből nem illik" szlogent.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barcelona – a mostani mérkőzéshez hasonlóan – az előző idényben is két perc alatt került kétgólos előnybe a Rayo otthonában. 2014 októberében Messi a 35., míg Neymar a 36. percben talált be. Érdekesség hogy a Barca azt a mérkőzést is kettős emberelőnyben fejezte be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
okos volt, és jól eltalálta, de ennyi. Szerzett már ő is szebb szabadrúgásgólt, zseniális jelző túlzó, nálam szabadrúgásnál kevés érdemli ezt ki. Pl ha sorfal alatt elgurítja valaki,arra tudom ezt mondani.rashidm írta:Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, de Messi szabigólja szépnek szép volt, okos lövés... de hogy "zseniális" meg nem tudom milyen jelzőkkel illették...jó mondjuk a barcások már csapták is ki rá egyből...
![]()
Egyébként durva, hogy számomra semmi veszélyt nem jelentenek CR szabadrúgásai Messiéhez képest. Bár, a falba nem állnék be.
Most utóbbi időben lett veszélyes újra szabadrúgásból Messi, hatékonysága picit jobb mint Cének.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, de Messi szabigólja szépnek szép volt, okos lövés... de hogy "zseniális" meg nem tudom milyen jelzőkkel illették...
jó mondjuk a barcások már csapták is ki rá egyből...
Egyébként durva, hogy számomra semmi veszélyt nem jelentenek CR szabadrúgásai Messiéhez képest. Bár, a falba nem állnék be.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
On their 34 games undefeated runs:
Madrid 88-89: 86 GF, 35 GA
Barça 15-16: 102 GF, 19 GA
Madrid 88-89: 86 GF, 35 GA
Barça 15-16: 102 GF, 19 GA
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Te nem értheted ezt, ők több mint egy klub. Egy jelkép, egy szellemiség. Vagy mi a f*szom

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ronaldo világitott rá egyszer egy nyilatkozatában hogy Mascherano volt a legkeményebb ellenfele a PL-ben most meg minden kontaktra összeesik. Tuti hogy gyakorolják bár elsem tudom képzelni hogy vagy mennyi ideig az edzésből

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

igen, én be is írtam miközben ment a meccs. kb másfél percre rá történt az albás esetre. ennyire nem jöhet hirtelen ösztönből, tuti, hogy gyakorolják és külön tervek vannak rá.Realista24 írta:Érdekes hogy Alves videója nem kering. Pedig o sem volt piskótaToniKroos írta:https://www.youtube.com/watch?v=sIwKOOMett0
Ha még valaki nem látta volna. Jordi Alba
Ezt komolyan nem hiszem el.. és ezt hagyják büntetlenül. Minimum 1 meccs eltiltást (de inkább 2-3) adnék az összes ilyennek (ha realos akkor is).
Gyoker
de jordi viszi a prímet. ilyen tekintetben bizonyosan túlnőtt minden katalán játékoson. az egyik legsunyibb kis gci akit láttam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Érdekes hogy Alves videója nem kering. Pedig o sem volt piskótaToniKroos írta:https://www.youtube.com/watch?v=sIwKOOMett0
Ha még valaki nem látta volna. Jordi Alba
Ezt komolyan nem hiszem el.. és ezt hagyják büntetlenül. Minimum 1 meccs eltiltást (de inkább 2-3) adnék az összes ilyennek (ha realos akkor is).

Gyoker
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én még nem láttam de semmi új. 2006 óta ezeket látni tőlük