Most nem azért, de miért olyan lehetetlen, hogy tényleg ez a történet? Abszolút nem lehetetlen és nincs benne semmi negatív, hogy ennyire ellenkezni kelljen ellene.palesz írta: ezeken az elméleteken mindig jót röhögök.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 5., szombat 13:02
Most nem azért, de miért olyan lehetetlen, hogy tényleg ez a történet? Abszolút nem lehetetlen és nincs benne semmi negatív, hogy ennyire ellenkezni kelljen ellene.palesz írta: ezeken az elméleteken mindig jót röhögök.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. március 5., szombat 11:33
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. március 4., péntek 19:36
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 4., péntek 17:54
Jogos a szó, mert neki is 25 gólja van.palesz77 írta: Szegény Higuaínt meg kihagytad.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 4., péntek 17:45
Mondjuk ha ők írták, akkor tényleg igaz lehet..Realista24 írta:DE EZEK TÉNYEK, MERT MEGÍRTA A MUNDO!!!! :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 4., péntek 17:42
DE EZEK TÉNYEK, MERT MEGÍRTA A MUNDO!!!! :Đpalesz77 írta:Azt a büntetőt Neymarnak passzolta volna még mindig, ezeken az elméleteken mindig jót röhögök. Meg amúgy szerintem simán beelőzi év végére Luist is Messi, szóval nem lenne egy okos taktika..Realista24 írta:A legújabb összeesküvés elmélet szerint azért passzolta Messi le a büntetőt Suareznek és azért rúghatta tegnap is, hogy Cé előtt maradjon és ő nyerje meg az Aranycipőt.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 4., péntek 17:41
Azt a büntetőt Neymarnak passzolta volna még mindig, ezeken az elméleteken mindig jót röhögök. Meg amúgy szerintem simán beelőzi év végére Luist is Messi, szóval nem lenne egy okos taktika..Realista24 írta:A legújabb összeesküvés elmélet szerint azért passzolta Messi le a büntetőt Suareznek és azért rúghatta tegnap is, hogy Cé előtt maradjon és ő nyerje meg az Aranycipőt.
Szegény Higuaínt meg kihagytad.MesQueUnClub írta:Azért jelen pillanatban még elég szoros a dolog
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 4., péntek 16:49
Azért jelen pillanatban még elég szoros a dologRealista24 írta:A legújabb összeesküvés elmélet szerint azért passzolta Messi le a büntetőt Suareznek és azért rúghatta tegnap is, hogy Cé előtt maradjon és ő nyerje meg az Aranycipőt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 4., péntek 16:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 4., péntek 16:26
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 4., péntek 9:50
kérdezd már meg.Realista24 írta:A Barcelona – a mostani mérkőzéshez hasonlóan – az előző idényben is két perc alatt került kétgólos előnybe a Rayo otthonában. 2014 októberében Messi a 35., míg Neymar a 36. percben talált be. Érdekesség hogy a Barca azt a mérkőzést is kettős emberelőnyben fejezte be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 4., péntek 9:17
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. február 29., hétfő 9:47
okos volt, és jól eltalálta, de ennyi. Szerzett már ő is szebb szabadrúgásgólt, zseniális jelző túlzó, nálam szabadrúgásnál kevés érdemli ezt ki. Pl ha sorfal alatt elgurítja valaki,arra tudom ezt mondani.rashidm írta:Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, de Messi szabigólja szépnek szép volt, okos lövés... de hogy "zseniális" meg nem tudom milyen jelzőkkel illették...jó mondjuk a barcások már csapták is ki rá egyből...
![]()
Egyébként durva, hogy számomra semmi veszélyt nem jelentenek CR szabadrúgásai Messiéhez képest. Bár, a falba nem állnék be.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 29., hétfő 9:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 28., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 26., péntek 9:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. február 26., péntek 8:59
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 25., csütörtök 9:34
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. február 25., csütörtök 9:24
igen, én be is írtam miközben ment a meccs. kb másfél percre rá történt az albás esetre. ennyire nem jöhet hirtelen ösztönből, tuti, hogy gyakorolják és külön tervek vannak rá.Realista24 írta:Érdekes hogy Alves videója nem kering. Pedig o sem volt piskótaToniKroos írta:https://www.youtube.com/watch?v=sIwKOOMett0
Ha még valaki nem látta volna. Jordi Alba
Ezt komolyan nem hiszem el.. és ezt hagyják büntetlenül. Minimum 1 meccs eltiltást (de inkább 2-3) adnék az összes ilyennek (ha realos akkor is).
Gyoker
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 24., szerda 21:39
Érdekes hogy Alves videója nem kering. Pedig o sem volt piskótaToniKroos írta:https://www.youtube.com/watch?v=sIwKOOMett0
Ha még valaki nem látta volna. Jordi Alba
Ezt komolyan nem hiszem el.. és ezt hagyják büntetlenül. Minimum 1 meccs eltiltást (de inkább 2-3) adnék az összes ilyennek (ha realos akkor is).
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem