Mondjuk Kroost én sem játszatnám most, Bale egy félidőt kapna, csak ez ilyen megvan az előny, jól ráülünk, majd Ronaldo vág egyet tiziből csapatnak tűnik.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 8., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 8., kedd 8:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 7., hétfő 22:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 5., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 4., péntek 15:30
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 4., péntek 15:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 4., péntek 14:58
Olvastad a nyilatkozatot?Norbii írta:mi lett modriccal?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 4., péntek 14:51
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 4., péntek 14:42
Nem is tudtam, hogy Kovacic le van sérülveToti írta:én 442 hadrendet basznék fel
keylor; carvajal, varane/pepe, ramos, nacho; lucas, casemiro, isco, james; cé, mayoral
jóvanazúgy, lőjjünk többet, mint amennyit kapunk, úgyis otthon leszünk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 4., péntek 14:32
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 4., péntek 14:25
mondom, hogy jóvannazúgy.ziro4vr írta:Ja, egy jó James a szélén, biztos meghúzza majd. Pláne Marci nélkül...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 4., péntek 14:24
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 4., péntek 14:19
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 4., péntek 14:05
Gyönörű kp lenne.Realista24 írta: Kázmér, Isco, James, Cé, Lucas, Jesé. Szerintem. De ha most sem játszik Jesé, akkor neki bb van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 4., péntek 13:59
Casemiro, Isco, James, Cé, Lucas, Jesé. Szerintem. De ha most sem játszik Jesé, akkor neki bb van.Berti írta:Mehet a Castilla. Llorente megint esélyt kaphat.Realista24 írta:Kroos out, Modric out
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 4., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 4., péntek 13:55
Mehet a Castilla. Llorente megint esélyt kaphat.Realista24 írta:Kroos out, Modric out
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 4., péntek 13:49
HozzászólásSzerző: Savant » 2016. március 2., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 1., kedd 11:41
Ennél szebben nem is tudtam volna megfogalmazni.CS0ki írta:Ők azért nem voltak olyan olcsóak. Meg ugye az ember most hall róluik, de a másik 50-ről meg nem, akik nem váltak be. Ilyeneknél az ember ugye mindig azokat látja/érzékeli, akik bejöttek.Nyilván nem a legjobb példa, de ott van Costa és Coman példája pont. Tavaly én megmondom őszintén egyikükről se hallottam - Costáról fél füllel -, aztán ahhoz képest amit idén leművelnek a Müncehnben..
Meglepő módon talán nálam Bale az, akitől legkevésbé megválnék. Meglepő.Taktikai háborúról akkor lesz értelme beszélni, ha nyáron három úriembertől, CRtől, Baletől és Jamestől megválunk. Nem vagy-vagy, hanem és-és.Persze komoly összeg estén vihetik, mert túl sokat sérült, nem igazán illik ide, de ettől függetlenül kb tőle tudnám elképzelni a legjobb teljesítményt a következő évre.
James...valami elromlott nála, a képességeit nem tudja hozni, amiből a gólveszély volt a leglényegesebb, valahogy mindig jött a gól, ha ő ott volt a közelben. De amúgy lassú, egylábas, és már a hozzáállása sem az, mint volt.
CR-t meg egyszerűen azért adnám el, hogy lezárjunk egy szakaszt a klub életében. Akárhogy nézzük, az elmúlt 7 évben a madrid CR-csapat volt. Hozzá volt igazítva, róla szólt az egész jó és rossz értelemben is. Bár elhoztuk a 10-et, nem hinném hogy sikeresnek ,lehet nevezni ezt az időszakot a befektetést figyelmbe véve. Ideje valami újat lekezdeni, új alapokra helyezni a dolgot, valami mást kialakítani. CR annyira hangsúlyos játékos, hogy hiába cserélnénk le a fél csapatot körülötte, akkor se lenne nag változás. Be kell áldozni. Viszont őt meg nehéz lesz eladni "szépen". Nem érdemelné meg, hogy kidobjuk, és ha ő nem akar menni, akkor úgy nehéz "elengedni".
A dortmundi gyereket én is hoznám, kell a sebesség, és már kellően gólerős játékos is lett. Ugyanakkor nem akkora sztár talán. Pogbát viszont ezért nem hoznám. Inkább hozzunk gyengébb képességű játékosokat, csak ne legyenek akkora sztárok. Nekem elég volt már ezekből. Megpróbáltuk, nem jött be a csilllogás.A megoldás továbbra is Pogba és Auba szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem