Nekem amúgy teljesen mindegy, hogy (hogyan) nyer a Barcelona, amíg a Realnak köze sincsen a bajnoksághoz. Ha most komoly versenyfutásban lennénk a katalánokkal a bajnoki címért, és csak a jogtalan (?) kiállítás után tudnák megszerezni a vezetést, akkor lehet, hogy húznám a szám, de már nem érintene annyira.
Az egész labdarúgás óriásit zuhant az elmúlt években a szememben, mind a játékosok, úgy a játékvezetés és a játékélmény színvonala. Ahogy látom, ez csak egyre rosszabb lesz, pedig 2016-ban nem lenne olyan nagy szám a videóbíró (hokiban mióta is van?) csak ugye valaki(k) nem akarják bevezetni...

Sajnos például a bajnoki meccsekre szinte már egyáltalán nem tudok felpörögni, és bizony már nem mondom le miatta a programjaimat, sőt, ha a tévében van egy jó film, inkább megnézem azt. Természetesen a BL az továbbra is szent és sérthetetlen, csakúgy, mint a Barcelona / Atlético Madrid elleni bajnokik. Ettől még ugyanúgy ízig-vérig madridista vagyok és az is maradok.
A másik, hogy kinőttem abból, hogy a saját csapatom buzdítása mellett a rivális csapatot szapuljam agyba-főbe (hol jogosan, hol jogtalanul).