HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 5., szombat 20:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 5., szombat 20:47
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. március 5., szombat 20:43
Jaja, hurrá, bebiztosítottuk a 3. helyet!BBeno írta:fostatok itt a villarrealtól![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 5., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 4., péntek 9:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 4., péntek 7:06
Sokszor èn is elgondolkodom,hogy azèrt nèzek e mèg focit,mert nincs benne reklámAz egész labdarúgás óriásit zuhant az elmúlt években a szememben, mind a játékosok, úgy a játékvezetés és a játékélmény színvonala.
+1A másik, hogy kinőttem abból, hogy a saját csapatom buzdítása mellett a rivális csapatot szapuljam agyba-főbe (hol jogosan, hol jogtalanul).
HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2016. március 4., péntek 0:01
Le kell passzolni mindet.Zsoze írta:Köszi az infót. Akkor idén mi vezetünk ebben, mondjuk volt köztük azért pár nem jogos is mint pl a mai. Amúgy meg nem kell aggódni lassan ha bűntetőt rúgunk, mert lassan olyan mintha bedobás lenne a saját térfelünkön...
HozzászólásSzerző: Zsoze » 2016. március 3., csütörtök 23:18
Köszi az infót. Akkor idén mi vezetünk ebben, mondjuk volt köztük azért pár nem jogos is mint pl a mai. Amúgy meg nem kell aggódni lassan ha bűntetőt rúgunk, mert lassan olyan mintha bedobás lenne a saját térfelünkön...Victor írta:Nem a csapatot, hanem a bírókat szoktuk szapulni. Amúgy idén a bajnokságban a Barca a maival együtt ha minden igaz tizennégyet kapott, a Real pedig nyolcat. A BL-ben a Barca hármat, a Real kettőt.Nem szapulom a csapatod csupán felsoroltam olyan eseteket amikor a ti javatokra tévednek a bírók. Gondolom akkor nem megy a morgás mint ilyenkor..? Megnézem neked melyik csapat mennyi 11est kap, de így látatlanba mondom neked hogy nem lesz nagy különbség
Már ha hihetünk a transfermarktnak.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 3., csütörtök 23:15
Igen, én is ezt találtam. Piros lapokat nem igazán találok, hogy ki ellen mennyit osztanak kiVictor írta:Nem a csapatot, hanem a bírókat szoktuk szapulni. Amúgy idén a bajnokságban a Barca a maival együtt ha minden igaz tizennégyet kapott, a Real pedig nyolcat. A BL-ben a Barca hármat, a Real kettőt.Nem szapulom a csapatod csupán felsoroltam olyan eseteket amikor a ti javatokra tévednek a bírók. Gondolom akkor nem megy a morgás mint ilyenkor..? Megnézem neked melyik csapat mennyi 11est kap, de így látatlanba mondom neked hogy nem lesz nagy különbség
Már ha hihetünk a transfermarktnak.
HozzászólásSzerző: Victor » 2016. március 3., csütörtök 23:09
Nem a csapatot, hanem a bírókat szoktuk szapulni. Amúgy idén a bajnokságban a Barca a maival együtt ha minden igaz tizennégyet kapott, a Real pedig nyolcat. A BL-ben a Barca hármat, a Real kettőt.Nem szapulom a csapatod csupán felsoroltam olyan eseteket amikor a ti javatokra tévednek a bírók. Gondolom akkor nem megy a morgás mint ilyenkor..? Megnézem neked melyik csapat mennyi 11est kap, de így látatlanba mondom neked hogy nem lesz nagy különbség
HozzászólásSzerző: Zsoze » 2016. március 3., csütörtök 23:01
Ki mondta neked azt, hogy ne formálj véleményt vagy hogy ne írd le? Hol olvastál olyat hogy nem írhatod le? De ezzel a lendülettel gondolom megkérdezhem illetve elmondhatom a véleményem nem? Nem szapulom a csapatod csupán felsoroltam olyan eseteket amikor a ti javatokra tévednek a bírók. Gondolom akkor nem megy a morgás mint ilyenkor..? Megnézem neked melyik csapat mennyi 11est kap, de így látatlanba mondom neked hogy nem lesz nagy különbségÓnó írta:Köszönjük, ettöl most jól megváltozik a véleményünk. Volt már kamu tizi nálunk is persze, de nézd vissza ellenetek és ellenünk mennyi tizit fujnak. És ez egy real forum, ha sérti a kis önérzeted, ne olvasd. Nehogy már ne írhassuk le a véleményünket, csak mert nem egyezik a tiéddel. Egyébként véded a barcát és szapulod a realt. Olvasd el amit irtal.Zsoze írta:Ne vegyétek bántásnak, de nem értem miért kell állandóan azzal jönni, hogy a bírók tolnak minket mert kamu piros, szimulál, nem 11es. Oké tény nagyon sok téves ítélet van a javunkra, de a madrid oldalára nem? Nem szeretem a madridot egy kicsit sem, de megnézem a meccseit mert érdekel a legnagyobb rivális mit csinál. Hány olyan 11est kaptok ami kamu? Ronaldo úgy csinálja a kamu bukfenceket a 16oson belül, hogy az esküszöm mesteri de tényleg, amikor olyan a 11es hogy a közelébe nincs senki 1méteren belül és befújják. Vagy amikor az el classicon Ronaldo beesett a 16oson belülre és kaptatok egy kamu bűntetőt? Lehetne még sorolni bőven. Ezzel én nem a barcát akarom védeni, de azért azt hagyjuk, hogy tolják a bírók. Rengeteg érvényes gólt vesznek el les címen, nem adnak bűntetőt, szabadot stb. Persze ez nállatok is megvan. Egyszerűen egy lyukas forintot nem ér a komlett spanyol bírói társaság, de ezért nem a barcát kell köpködni vagy a real-t. Nyílván ha a bíró a csapat javára téved azt kihasználod nem? Vagy vissza kellen gurítani hogy igyan spori ne viccelődj?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 22:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 3., csütörtök 22:56
Matyi írta:Remy, hogy volt az szabályos, ha még te is sárgát adnál rá?
Sárgára reagáltam, nem az esetre.A sárgát a veszélyes játékra írtam. Mert általában arra osztogatják.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. március 3., csütörtök 22:54
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 3., csütörtök 22:53
Köszönjük, ettöl most jól megváltozik a véleményünk. Volt már kamu tizi nálunk is persze, de nézd vissza ellenetek és ellenünk mennyi tizit fujnak. És ez egy real forum, ha sérti a kis önérzeted, ne olvasd. Nehogy már ne írhassuk le a véleményünket, csak mert nem egyezik a tiéddel. Egyébként véded a barcát és szapulod a realt. Olvasd el amit irtal.Zsoze írta:Ne vegyétek bántásnak, de nem értem miért kell állandóan azzal jönni, hogy a bírók tolnak minket mert kamu piros, szimulál, nem 11es. Oké tény nagyon sok téves ítélet van a javunkra, de a madrid oldalára nem? Nem szeretem a madridot egy kicsit sem, de megnézem a meccseit mert érdekel a legnagyobb rivális mit csinál. Hány olyan 11est kaptok ami kamu? Ronaldo úgy csinálja a kamu bukfenceket a 16oson belül, hogy az esküszöm mesteri de tényleg, amikor olyan a 11es hogy a közelébe nincs senki 1méteren belül és befújják. Vagy amikor az el classicon Ronaldo beesett a 16oson belülre és kaptatok egy kamu bűntetőt? Lehetne még sorolni bőven. Ezzel én nem a barcát akarom védeni, de azért azt hagyjuk, hogy tolják a bírók. Rengeteg érvényes gólt vesznek el les címen, nem adnak bűntetőt, szabadot stb. Persze ez nállatok is megvan. Egyszerűen egy lyukas forintot nem ér a komlett spanyol bírói társaság, de ezért nem a barcát kell köpködni vagy a real-t. Nyílván ha a bíró a csapat javára téved azt kihasználod nem? Vagy vissza kellen gurítani hogy igyan spori ne viccelődj?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 22:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 3., csütörtök 22:51
Levettem, ugyanazt látom.JeseNO.1 írta:Remy vedd le a szemüveget.
HozzászólásSzerző: Zsoze » 2016. március 3., csütörtök 22:47
HozzászólásSzerző: JeseNO.1 » 2016. március 3., csütörtök 22:44
HozzászólásSzerző: Victor » 2016. március 3., csütörtök 22:41
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem