csababarca írta:Nem is értem eleve miért kéne Jordanhez hasonlítani.
Mert úton útfélen már a legjobbakhoz hasonlítják, és ha nem is közvetlenül, de ugye ezalatt Jordanre is lehet gondolni. Nekem is csak a túlzásokkal van gond, de ilyen teljesítménynél ez már-már természetes.
Lejjebb írtátok, hogy akkor lehetne a legjobbakhoz hasonlítani, ha 3-4 évig tartósan hozná ezt a teljesítmény. Ez az én saját véleményem, és lehet, hogy szőrszálhasogatónak tűnik (próbálok objektív lenni), de én akkor sem tudnám odasorolni, nekem két dolog nagyon fontos ilyen téren:all-round játékos legyen, illetve csak a jelenlétével-teljesítményével jobbá tudja tenni bármelyik játékost.
Na most az előbbit nem teljesíti a szememben az utóbbira is azt mondanám az eddigiek alapján, hogy nem látom benne.
Persze ez utóbbit nagyon nehéz leszűrni most, mert ugye adva van egy olyan csapat körülötte, ami egészen kivételes, mind játékosokat, mind managementet tekintve. Inkább olyan ez a szitu, hogy van egy bitang jó csapat, akikhez Curry ad "egy kis pluszt" (megint:idéző-idézőjelben), nem pedig az, hogy van egy csapat, akik tisztán Curry miatt vannak ott ahol.. Ismétlem, nehéz ezt leszűrni, és az a helyzet, hogy nincs is arra szüksége a Dubsnak, hogy csak Curryre szoruljanak, de a korábbi éveket véve alapul.
Én például ezért tartom nagyra Jamest, mert ő maradéktalanul kielégíti az fenti két feltételt, pedig ugye a kinti dobásaiba inkább bele se menjünk.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.