Én adom,ha már ekkora balfszok vagyunk akkor úgy is mindegy..

HozzászólásSzerző: miro » 2016. március 3., csütörtök 16:43
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 3., csütörtök 14:17
palesz77 írta:Mondjuk ha emiatt nem tud majd kiteljesedni a munkájában, akkor egyszerűen nem elég ahhoz, hogy a ti edzőtök legyen. Nagy a nyomás, nagyok az elvárások, ezt tudnia kell kezelni, mindegy mikor kezdte a karrierjét.Remy írta:Ezek a hírek kellenek... így építkezzen egy edző, így adja bele szívét-lelkét a munkájába. Még, ha nem is feltétlen igaz, de kurva szar lehet ezt hallgatni nap, mint nap a médiából.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. március 3., csütörtök 14:16
Én nem hinném, hogy ez megzavarja. Inkább meglepődik majd, mint benitez vagy Ancelotti...Mondjuk utóbbi jobban képbe volt a viszonyokkal.Mondjuk ha emiatt nem tud majd kiteljesedni a munkájában, akkor egyszerűen nem elég ahhoz, hogy a ti edzőtök legyen. Nagy a nyomás, nagyok az elvárások, ezt tudnia kell kezelni, mindegy mikor kezdte a karrierjét.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 3., csütörtök 14:07
Mondjuk ha emiatt nem tud majd kiteljesedni a munkájában, akkor egyszerűen nem elég ahhoz, hogy a ti edzőtök legyen. Nagy a nyomás, nagyok az elvárások, ezt tudnia kell kezelni, mindegy mikor kezdte a karrierjét.Remy írta:Ezek a hírek kellenek... így építkezzen egy edző, így adja bele szívét-lelkét a munkájába. Még, ha nem is feltétlen igaz, de kurva szar lehet ezt hallgatni nap, mint nap a médiából.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 3., csütörtök 13:56
HozzászólásSzerző: miro » 2016. március 3., csütörtök 13:40
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. március 3., csütörtök 13:25
Racionális érvnek simán jó, max garanciának nem. Véletlenül nem lehet valaki PL legjobbja. Ez persze nem azt jelenti, hogy a spanyoloknál biztos nagyot fog alkotni.Ez világos. Nem azt írtam, hogy Hazard nem válhat be a spanyol fociban, hanem hogy speciel a PL legjobbja cím nem lehet racionális érv mellette. Ezért emeltem ki az "EZ" szócskát a hozzászólásomban.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. március 3., csütörtök 13:05
Ez világos. Nem azt írtam, hogy Hazard nem válhat be a spanyol fociban, hanem hogy speciel a PL legjobbja cím nem lehet racionális érv mellette. Ezért emeltem ki az "EZ" szócskát a hozzászólásomban.M1Ö írta:Az esetek nagy részében egyet értek veled, de ez nem tökéletes példa. Bale nem teljesen kompatibilis a Reallal meg úgy alapból a spanyol focival. Hazard viszont passzolna a rendszerbe.eReMA írta:Emlékeim szerint, egy ilyet már vettünk. Tökéletes példa, hogy ez semmit nem jelent.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 3., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. március 3., csütörtök 12:30
Egyszer olvasnék már arról, hogy Pérez lemondására készül és stb... Ne mindig az edzőváltásról...wZoLee7 írta:Az elnökünket ismerve simán igazak is lehetnek
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 3., csütörtök 12:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 3., csütörtök 12:13
GdS: A Madrid vezetősége megállapodásra jutott Allegrivel, akinek évi 7 milliós fizetést kínálnak. Zidane csak BL győzelem esetén marad.
Ezek a hírek kellenek... így építkezzen egy edző, így adja bele szívét-lelkét a munkájába. Még, ha nem is feltétlen igaz, de kurva szar lehet ezt hallgatni nap, mint nap a médiából.A GdS arról is beszámol, hogy Joachim Löw és Pochettino is képben van, mint Zidane lehetséges utódja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 3., csütörtök 12:08
Update, már hétvégére írják. :ĐRealista24 írta:Roma elleni meccsre várják vissza.Toti írta:én csak arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e hírek arról, hogy bale esetleg játszani fog-e a celta ellen vagy sem? vagy csereként vagy kezdőként, mindegy nekem, csak csicseregnek-e róla?![]()
vagy nem lesz kockáztatás és inkább majd a roma ellen egy jó 30perc? bár lehet a celta ellen is az eredmény alakulásától függően.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 3., csütörtök 11:44
Roma elleni meccsre várják vissza.Toti írta:én csak arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e hírek arról, hogy bale esetleg játszani fog-e a celta ellen vagy sem? vagy csereként vagy kezdőként, mindegy nekem, csak csicseregnek-e róla?![]()
vagy nem lesz kockáztatás és inkább majd a roma ellen egy jó 30perc? bár lehet a celta ellen is az eredmény alakulásától függően.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 3., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 3., csütörtök 11:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 3., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 3., csütörtök 11:24
Az esetek nagy részében egyet értek veled, de ez nem tökéletes példa. Bale nem teljesen kompatibilis a Reallal meg úgy alapból a spanyol focival. Hazard viszont passzolna a rendszerbe.eReMA írta:Emlékeim szerint, egy ilyet már vettünk. Tökéletes példa, hogy ez semmit nem jelent.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. március 3., csütörtök 11:14
Emlékeim szerint, egy ilyet már vettünk. Tökéletes példa, hogy ez semmit nem jelent.dannen írta: azért ő legalább már megmutatta mire képes. tavaly amit produkált az igencsak meggyőző volt és nekem ne mondja senki, hogy isco is tudna PL gólkirály (?) lenni, meg a legjobb játékos ott.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 3., csütörtök 11:10
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem