sry az offért, de:sebydani írta: Tök ugyanezt írtam be nemrég csak meghalt a fórum és nem volt kedvem újraírni![]()
De nagyon adom!
Ilyenkor nem tűnik el az üzeneted, csak katt a "vissza" gombra.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 5:57
sry az offért, de:sebydani írta: Tök ugyanezt írtam be nemrég csak meghalt a fórum és nem volt kedvem újraírni![]()
De nagyon adom!
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. március 2., szerda 23:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 2., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. március 2., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 2., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. március 2., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 2., szerda 22:54
Tök ugyanezt írtam be nemrég csak meghalt a fórum és nem volt kedvem újraírniAndrás93 írta:Ez de szép volna a bajnokság végére. Első kettő tőlem lehet fordítva is.
1. Leicester
2. Tottenham
3. Arsenal
4. West Ham
![]()
Már csak az Arsenal helyére kellene valami kis csapat, mondjuk a Stoke.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. március 2., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 2., szerda 22:30
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 2., szerda 22:27
A Sanítas szintű orvosi stábot, onnan se hagyd ki. Mert Wenger mellett az a másik sarokkő.sebydani írta:Egyébként szerintem a legnagyobb gond ott ő. Belefásult ő már az egészbe, idén se jobbak semmivel mint tavaly, csak azért vannak ilyen előkelő pozícióban( itt a pontra értem, mert helyezésileg itt szoktak mozogni, csak nagyobb hátránnyal) mert a szokásosnál is gyengébben tolja a többi nagy. Tényleg tipikus vesztes csapat, bár ezt 2 héten belül hatodjára írom leBBeno írta:wenger![]()
![]()
Ha jönne egy jó edző, egy-két értelmes igazolás akik játszottak már 50 meccset felnőttcsapatban simán nyerhető lenne nekik a liga, szerintem. Így meg maradnak a vicces Útwenger posztok, és a majd jövőre.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 2., szerda 22:25
Egyébként szerintem a legnagyobb gond ott ő. Belefásult ő már az egészbe, idén se jobbak semmivel mint tavaly, csak azért vannak ilyen előkelő pozícióban( itt a pontra értem, mert helyezésileg itt szoktak mozogni, csak nagyobb hátránnyal) mert a szokásosnál is gyengébben tolja a többi nagy. Tényleg tipikus vesztes csapat, bár ezt 2 héten belül hatodjára írom leBBeno írta:wenger![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 2., szerda 22:24
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 2., szerda 22:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 2., szerda 22:22
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 2., szerda 22:18
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 2., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 2., szerda 22:14
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. március 2., szerda 21:59
GT hogy emésztené meg azt a rengeteg alkoholt, ha csirkés barátai nyernéneknumberone1 írta:Mekkora fricska lenne az agyusoknak, ha vegen a spurs lenne a bajnok...azt hogy emesztenek meg.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem