Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Press

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 17., szerda 13:36

al-Khelaifi

de ennek még annyi értelme sincs :mrgreen:
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 17., szerda 13:22

Press írta:Wiz Khalifa
Ez most komoly, vagy csak valami elírás? :D
Szóval róla lenne szó? :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 17., szerda 13:18

ezek mai nyilatkozatok:

Róma vezetőség: "Marqinhosért ajánlatot kaptunk a PSG-től, Barcától és a MU-tól is"

Wiz Khalifa (PSG elnök): "Thiago Silva nem eladó, kitölti 4 éves szerződését"

Mourinho: "Sem Mata, sem David Luiz nem eladó"

:hmmm:

Barcások, milyen védők jöhetnek még szóba? Marquinhost ha jól tudom elviszi a psg 35-ért, de amúgy is kétlem, h ennyit adjon Rosell, főleg egy ifi védőért.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 10:56

sonic írta:
EnzoZidane89 írta:25M-ért "szabadultak" meg tőle. Azt mindenki maga dönti el,hogy Illarra 32 milkájához képest sok vagy kevés. (Szerintem fordított esetnek kellett volna lennie,de mivel a kivásárlási ára 18M volt,így még jól is jártak.)
Na nekem itt valami nem stimmel... :-D

Mi nem stimmelt kedves sonic? :)

Thiago kivásárlási ára 18M € volt. A Bayern 25-ért vette meg. de leírták elöttem a lényegét :)
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 17., szerda 10:12

madridronie írta:Egyébként gyönyörű ez a Pep-Barca-Tito féle szardobálás egymásra a médián keresztül, valóban „Més que un club” és persze ők egyenlőbbek az egyenlők között is! :lol: :lol: :lol:
Titót talán annyira nem venném bele a dologba, Rosell és Pep kezdte az egészet, Tito véleménynyilvánítása hozzájuk képest abszolút korrektnek nevezhető.
Sajnálatos ez a szájkarate, nagyon nem méltó a Barçához, a klub hagyományaihoz, remélem, abbahagyják az egymásra mutogatást végre.
___Samy___ írta:thiago hivatalos a bayernnél, a 6-os mezben fog játszani, bár átigazolási összeget nem írtak
hát szerintem nagyon nagy hülyeséget csinált a barca, a legnagyobb tehetségüket passzolták le, gondolom vmi nevetséges összegért
Én az utóbbi 10 év átigazolási politikája egyik legnagyobb hibájának tartom Thiago elengedését, ezzel a :cens: záradékkal (kivásárlási ár), meg azzal együtt, hogy Titóék tudták, hogy ez a záradék létezik, mégsem játszatták többet...

De a legszebb az egészben az, hogy nálunk hasonló kommentek akadnak a távozása kapcsán, mint ez:
De örülök,hogy lelépett végre, pláne,hogy 25 misit kaptunk érte,kb ennyit is ér!
Majd megy a Bayernbe kispad mellé díszőrségnek,aztán apuci átzsarolja majd a Man U-ba 35 milkáért meg 2x annyi fizuér.
Többet az életbe ne lássam blaugranaba ezt a hálátlan türelmetlen kölköt!
Na mindegy. Elment, elment, remélem, majd visszajön egyszer. :)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 9:53

FC Barcelona's manager responds harshly to Pep's comments
Tito Vilanova: "Guardiola didn't come when I needed him"
Egyébként gyönyörű ez a Pep-Barca-Tito féle szardobálás egymásra a médián keresztül, valóban „Més que un club” és persze ők egyenlőbbek az egyenlők között is! :lol: :lol: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 9:05

25M-ért "szabadultak" meg tőle. Azt mindenki maga dönti el,hogy Illarra 32 milkájához képest sok vagy kevés. (Szerintem fordított esetnek kellett volna lennie,de mivel a kivásárlási ára 18M volt,így még jól is jártak.)
-->
El día que el Real Madrid quiso a Thiago y como el jugador rechazó la operación
Ehhez annyit, hogy az El Economista szerint is 3 ajánlata volt (MU., Bayern, Real Madrid) a játékosnak; a blancók ahogy azt Perez apó is korábban megígérte, nem akartak agresszívak lenni (záradékkal megkerülni a klubot és kihagyni őket a buliból) és jó gentleman módjára a Bayernhez hasonlóan (a bajorok valószínűleg már lopták az ötletet) egy a 18 millás kivásárlási ár fölötti összeget ajánlottak a játékosért, aki azonban visszautasította a Real Madridot, mondván a jövőben vissza szeretne még térni Katalóniába, ami az ősi riválishoz való igazolással teljességgel kizárt lett volna! Elvileg ennyi a történet! :mrgreen:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. július 17., szerda 4:01

EnzoZidane89 írta:25M-ért "szabadultak" meg tőle. Azt mindenki maga dönti el,hogy Illarra 32 milkájához képest sok vagy kevés. (Szerintem fordított esetnek kellett volna lennie,de mivel a kivásárlási ára 18M volt,így még jól is jártak.)
Na nekem itt valami nem stimmel... :-D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 16., kedd 22:28

___Samy___ írta:thiago hivatalos a bayernnél, a 6-os mezben fog játszani, bár átigazolási összeget nem írtak
hát szerintem nagyon nagy hülyeséget csinált a barca, a legnagyobb tehetségüket passzolták le, gondolom vmi nevetséges összegért

25M-ért "szabadultak" meg tőle. Azt mindenki maga dönti el,hogy Illarra 32 milkájához képest sok vagy kevés. (Szerintem fordított esetnek kellett volna lennie,de mivel a kivásárlási ára 18M volt,így még jól is jártak.)
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 16., kedd 21:33

thiago hivatalos a bayernnél, a 6-os mezben fog játszani, bár átigazolási összeget nem írtak
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 16., kedd 19:39

"Nincs két dudás egy csárdában, egy dudás van és őt Leo Messinek hívják."
ez igen.
ki a reteknek lenne kedve ezekután ott játszani?
pfúj bazdmeg, hányok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 16., kedd 19:18

ez is igaz, bár a holland sem igazán, de balázsunk még annyira sem illene egy ilyen játékrendszerbe.
Ez igaz.Le is írtam.Nem is azért írtam,hanem nekem furcsa volt hogy Dzsudzsika meg (állítólag)nem kellett senkinek.Most az anzsit hagyjuk,azok szakmailag nem tétel.
De visszatérve a hollandra,azért ő kényszerítős-kispasszos buliba nem volt elveszve.Márha játszott.Mert érdekes mód sokszor csere volt. :roll: A PSV-be,úgyértem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 16., kedd 19:09

Mondjuk már akkor sem értettem mit lát a barca Ibrahimban mikor megvették,sztm akkor Dzsudzsák sokkal jobb formában volt a PSV-be
afellay 3 millió euróba került, ez azt hiszem (és főleg az utóbbi évek piacát elnézve) nevetséges ár egy jó korban lévő, holland válogatott játékosért.
zimány linda pedig a többszörösébe került volna.
meg hát ugye...
mondjuk az tény,hogy a tilitoliba a holland sokkal jobban belepasszolt.
ez is igaz, bár a holland sem igazán, de balázsunk még annyira sem illene egy ilyen játékrendszerbe.
afellayt teljesen leépítette a barca. nem azt mondom, hogy klasszis lehetett volna belőle, de azért egy középcsapat húzóembere lehetett volna
azért ebben (és szinte ugyanaz a szitu, mint villánál) csúnyán közrejátszott az a csúnya sérülés, melynek következtében kihagyott több, mint fél évet.

ez az egyik, a másik pedig az, hogy képességeit és játékát elnézve valóban egy erősebb európai középcsapat alapemberének tudnám bepozicionálni, tehát az, hogy a barcelonában kiegészítő ember volt (és lehet, hogy lenne is továbbra is, ha nem dől akkor ott ki) az nagyjából reális dolog.

harmadrészt pedig a schalke együttesében bizonyíthatott volna, de nem tudta húzni a szekeret, és a többet hetes, hónapos sérülései itt is előjöttek.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 16., kedd 18:00

afellayt teljesen leépítette a barca. nem azt mondom, hogy klasszis lehetett volna belőle, de azért egy középcsapat húzóembere lehetett volna, mint dzsudzsi - bár ezt mindjárt megcáfolja valaki.
a rendszerükbe külső játékosok ritkán tudnak beleszokni, mert az egyéniségeknek nem ad teret. mindenki a rendszer alá dolgozik, ami messi köré van építve. ezért neymart féltem, mert könnyen lehet, hogy kicsúszik, ő is nehezen illeszkedik be, főleg ismerve a játékstílusát. ibra helyzetére lehet mondani, hogy nem illett a csapatba, de egy centert a szélre kitenni alapból a játéka rovására megy. özilt se tesszük be vkp-nak, mert egyszerűen nem illik oda.
ok, villa kiesett a képből, de attól még nagyon nehéz dolga lesz titonak kezelni a szituációt. a bl-ből kizúgás után pedig egyértelmű, hogy változtatni kellene, de kérdés, hogy mennyire mer belenyúlni egy álló várba, mert ledőlhet a torony, ha rosszul mozgatja az építőköveket. :kivagyhe:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 16., kedd 15:24

egyébként nem értem, mert bár MÉG jobb játékos, mint jds vagy roberto, viszont afellay is itt van még, annak meg nem látnám értelmét, hogy ő elmegy, és jön valbuena.
Mondjuk már akkor sem értettem mit lát a barca Ibrahimban mikor megvették,sztm akkor Dzsudzsák sokkal jobb formában volt a PSV-be,de mondjuk az tény,hogy a tilitoliba a holland sokkal jobban belepasszolt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 16., kedd 10:39

Nah tuloldalt talaltam egy jo kis interjut: Rosell: "Messi és Neymar? Messi a főnök" :lol: :lol:
Messi és Neymar egy csapatban:
"Nincs két dudás egy csárdában, egy dudás van és őt Leo Messinek hívják. Megszereztünk egy nagyszerű labdarúgót, akiben hatalmas potenciál van, ám ezt még bizonyítania is kell. Neymar egyébként rendkívül tehetséges, de emberi értékek terén is nagyszerű kvalitásokkal bír, és meggyőződésem, hogy nem csak Messinek, de az együttes összes tagjának kiváló csapattársa lesz."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 16., kedd 6:57

PosztSzerző: Press Dátum: Tegnap, , 15:07
A MU bejelentkezett Cesc-ert egy 30 millios ajanlattal, miutan lecsusztak Thiagorol

Gyorsan el kell adni annyiért.......majd augusztusban kinevelnek valakit helyette okosba,gyorsba,azt annyi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 15., hétfő 23:33

azok az érvek, hogy több poszton bevethető (mármint a támadóközéppályán), relatíve olcsó lenne a kora miatt, és ő is törpe. :mrgreen:

egyébként nem értem, mert bár MÉG jobb játékos, mint jds vagy roberto, viszont afellay is itt van még, annak meg nem látnám értelmét, hogy ő elmegy, és jön valbuena.
ugyanis a hollandnál már nem érzem, hogy jobb focista lenne.

én mindig úgy vagyok az igazolásokkal, hogy jöjjenek, nem az én pénzem, és mindig tiszta lappal indul nálam egy új igazolás, mindig kíváncsian várom.
még chygrynskij esetében is pozitívan álltam hozzá, pedig tényleg úgy néz ki, mint egy igazi fakitermelő, és totálisan köze nincs a barca focijához, úgy fordul mint egy anyahajó.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 15., hétfő 23:28

valbuenával mit akar a barca? vagy milyen poszton játszik a gyerek?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 15., hétfő 22:13

xaviban még lenne egy év olyan szinten, ahol faszán rotálva van, és még talán egy kiegészítőemberként.
az a baj, hogy ha 38 éves koráig játszik, akkor addig lesz alapkezdő, nem fogják belátni titoék, hogy megy kifele.

más : thiago és rafinha (1:26 ; 2:20 ; 4:22) :mrgreen:

remélem azért a kicsinek még lesz jövője a klubnál.

Vissza: