HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. július 17., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 17., szerda 13:12
Az pedig, hogy a fizetési igényeiből is leadna, annyit jelentene, hogy 14 millió helyett megelégszik 12-vel is. Így a Realnak olyan 18-20 millióba kerülne évente.Csabi írta:ibrával nagyon óvatosan, azért már ő is 32, nem hogy itt 20 milliókat csengetnek ki egy ilyen játékosért mert felakasztom magam...szerintem nincs rá szükség...
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 17., szerda 13:10
istenem, vigyétek el Kakát...Csabi írta:Laurentiis azt is mondta, hogy a 64 millió mellé, amit Cavaniért szántak még 60-at szánt erősítésekre. Az azt jelenti, hogy a Nápolynak 124 milliója van nyáron. Talán van remény, hogy megveszik Higuaín. Elvégre BL-ben is indulnak jövőre.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 17., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. július 17., szerda 13:05
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 13:03
Ezt azt angoloktól vette át még a Chelseas időszakából és úgy tűnik ez így is marad majd (AS, Marca)!Ez hogy az edzéseket Clement vezényli és Ancelotti csak figyelgeti a játékosokat ez egy átmeneti dolog tekintvén hogy új csapatnál edző vagy mindig ezt a sémát alkalmazza az olasz?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 17., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 17., szerda 12:58
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 12:54
Ha néztél PSG meccseket,akkor te is láthattad,hogy rohadtul lomha lett...1v1-ben nagyon sokszor leszereli egy átlagos védő is. Ehhez még az is hozzájön,hogyha nincs kedve játszani,akkor csak sétálgat a pályán..Mike írta:technikai képzettsége elkopott? Na ilyet még nem hallottam...
Ibrában meg van minden ami egy csatárt csatárrá tesz. Igaz h már nem fiatal, de a tapasztalatával, és azzal h egy teljesen más stílusú csatár Benzemához képest, még sokra mehetünk. Az egójával meg nem lesz baj. Pont a kora miatt jóval érettebb már, és sok esélye nem lesz már BL-t nyerni. Oda fogja ő tenni magát ha itt köt ki. Nameg az évi 2-3 barca elleni meccs..
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 17., szerda 12:44
technikai képzettsége elkopott? Na ilyet még nem hallottam...EnzoZidane89 írta:Én nem tudom,hogy mit láttok ennyire Ibrában. Itt van 32 éves, a technikai képzettsége elkopott,nagyon kevés 1v1-et nyer csak meg. Plusz,azért,hogyha esetleg nem megy neki a játék és az unott,flegma pofáját nézzem,azért ne jöjjön ide. Akkor már inkább nézek egy Jesét.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 17., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 17., szerda 12:33
Már ami a csoportkört illeti. Behúzták a csoportot, aztán elfogyott a tudomány, miközben a mögöttük végző franciák megnyerték a VB-t, Ghána pedig a 3. helyet szerezte meg. A 16 között egy gyenge, megpattanó lövés után még kiskirály lehetett, a 8 között azonban jött egy szervezett csapat, rögtön vége is volt a dalnak.De ott is rekordot döntött plussz a hátán vitte az U20-as VB-n a csapatot...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 12:31
Moratanál és Jesénél jóval nagyobb tehetségeket (Cristiano, Iniesta, Messi) is szépen fokozatosan építettek be más giga kluboknál!De ott is rekordot döntött plussz a hátán vitte az U20-as VB-n a csapatot...
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 12:26
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 12:04
De ott is rekordot döntött plussz a hátán vitte az U20-as VB-n a csapatot...csabi87 írta:Én nem hallottam,hogy Ancelottival gondja lett volna a Psg-ben.
A másik pedig az,hogy nem kellene átesni a ló túlsó oldalára ezzel a sok fiatal spanyol tehetséggel.Jese a spanyol másodosztályban játszott eddig.Azért ez nagyon nagy lépcső lenne neki szerintem.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. július 17., szerda 11:56
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 17., szerda 11:54
Beszarás, hogy egy áll. "profi" játékos mint Benzi aki 20 éve focizik nem képes fitten tartani magát pár hétig, nem tudom, hogy ilyen hozzáállással meddig fogja húzni a pályán...CS0ki írta:Na, akkor úgy néz ki, hogy Albiol megy a Napoliba.Speaking to supporters via Twitter, De Laurentiis said: "We are negotiating for Leandro Damiao and Higuain. Albiol is already having a medical."
Az is remek hír, hogy tényleg érdekli őket Higuain, mert kezd kihűlni az Arsenalos téma, a Juventusos meg halott.
--->tessék.itt a példa,lehet hogy ramos tökön fogja rúgni magát,és szar lesz,de legalább ő mindent megpróbál,mindent bele ad,hogy legalább a lelkiismerete tiszta legyen hogy igen,én megtettem mindent,de nem jött be.de ez csak az esetleg,én biztos vagyok benne hogy neki visszajön ez és megint nagyon jó lesz.
Benzema súlycsökkentő és állóképesség növelő terápián vett részt a nyáron Olaszországban, hogy formába lendüljön.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 11:52
Jó lesz ez gyerekek; a fiúk (Karim --> Merano; Cristiano --> csak a szokásos; Ramos --> uszoda, tornaterem; Marcelo --> futás, kondi) úgy látszik nagyon akarnak és idén tényleg robbantani készülnek!tessék.itt a példa,lehet hogy ramos tökön fogja rúgni magát,és szar lesz,de legalább ő mindent megpróbál,mindent bele ad,hogy legalább a lelkiismerete tiszta legyen hogy igen,én megtettem mindent,de nem jött be.de ez csak az esetleg,én biztos vagyok benne hogy neki visszajön ez és megint nagyon jó lesz.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 11:45
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 11:36
Ez is kicsit relatív számomra. Honnan tudod,hogy nem Jesé fogja hülyére venni a védőket?csabi87 írta:Az a baj,hogy majd egy BL meccsen Jeset hiába fogod beküldeni mert hülyét fognak csinálni belőle kb.Én nem tudom,hogy mit láttok ennyire Ibrában. Itt van 32 éves, a technikai képzettsége elkopott,nagyon kevés 1v1-et nyer csak meg. Plusz,azért,hogyha esetleg nem megy neki a játék és az unott,flegma pofáját nézzem,azért ne jöjjön ide. Akkor már inkább nézek egy Jesét.![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem