Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
The Town
Renner elvitte a show-t. Mondjuk Gézával sem volt különösebb gond, de itt is inkább a rendezői képességét lehet kiemelni. Korrekt filmet rakott össze, jól építkezett végig a történet, de hiányoltam a katarzist a végén. Nem jött, így viszont csak egy jó élmény marad, semmi több. 7/10
Renner elvitte a show-t. Mondjuk Gézával sem volt különösebb gond, de itt is inkább a rendezői képességét lehet kiemelni. Korrekt filmet rakott össze, jól építkezett végig a történet, de hiányoltam a katarzist a végén. Nem jött, így viszont csak egy jó élmény marad, semmi több. 7/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
the big short durván betalált. Pozitívan csalódtam a filmmel kapcsolatban. Olyan volt mintha 10percnyi előzményt és 2 órányi végjátékot néznék amiből sose elég. Az külön tetszett amikor random emberek kezdték el magyarázni a fogalmakat.
Pár éve még én is bróker akartam lenni, amíg rá nem jöttem hogy nem szeretek telemarketinges játékot játszani.
Érdekességképp picit off, de azért film után belefér.
"A norvég állami nyugdíjalap, a világ legnagyobb szuverén pénzügyi alapja tavaly 7,6 százalékos hozamot ért el, vagyona majdnem duplájára emelkedett három év alatt - közölte az alapot irányító norvég központi bank pénteken. A részvényekbe, kötvényekbe és ingatlanokba fektető nyugdíjalap (SPU) tavalyi teljesítménye 0,8 százalékponttal maradt el a kitűzött céltól, mivel a kötvényhozamok esése, a gyenge gazdasági növekedés és az Európa egyes részein fokozódó geopolitikai feszültségek csökkentették a hozamokat. Az SPU vagyona 2014 végén 6431 milliárd koronát (745,1 milliárd eurót/860 milliárd dollárt) tett ki, ami papírforma szerint azt jelenti, hogy Norvégia 5,2 millió lakosának mindegyike milliomosnak mondhatja magát. Három évvel korábban, 2011 végén a vagyon értéke még 3312 milliárd korona volt."
Roppant nagy buli az ország nyugdijasainak a pénzét egy ilyen alapban tartani. Aztan jon egy tőzsdei összeomlás és ez is megy a süllyesztőbe. Mert ezek az alapok is csak részvényekből vannak összelapátolva..

Érdekességképp picit off, de azért film után belefér.
"A norvég állami nyugdíjalap, a világ legnagyobb szuverén pénzügyi alapja tavaly 7,6 százalékos hozamot ért el, vagyona majdnem duplájára emelkedett három év alatt - közölte az alapot irányító norvég központi bank pénteken. A részvényekbe, kötvényekbe és ingatlanokba fektető nyugdíjalap (SPU) tavalyi teljesítménye 0,8 százalékponttal maradt el a kitűzött céltól, mivel a kötvényhozamok esése, a gyenge gazdasági növekedés és az Európa egyes részein fokozódó geopolitikai feszültségek csökkentették a hozamokat. Az SPU vagyona 2014 végén 6431 milliárd koronát (745,1 milliárd eurót/860 milliárd dollárt) tett ki, ami papírforma szerint azt jelenti, hogy Norvégia 5,2 millió lakosának mindegyike milliomosnak mondhatja magát. Három évvel korábban, 2011 végén a vagyon értéke még 3312 milliárd korona volt."
Roppant nagy buli az ország nyugdijasainak a pénzét egy ilyen alapban tartani. Aztan jon egy tőzsdei összeomlás és ez is megy a süllyesztőbe. Mert ezek az alapok is csak részvényekből vannak összelapátolva..

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Wooohooo!!! David Hasselhoff is csatlakozott a Baywatch filmhez.
Mekkora ökörség lesz ez, de nagyon várom.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
Még nem láttam. Viszont se a Taplógáz, se a Pancser Police nem nyerte el a tetszésem.
És, ha már ilyen vígjátékoknál tartunk, akkor SBC új filmjére kíváncsi vagyok.
És, ha már ilyen vígjátékoknál tartunk, akkor SBC új filmjére kíváncsi vagyok.

Igen, meg az a riporter, amelyik elveszíti mindkét kezét.P. Krisz írta:Legnagyobb jelenet szvsz .

- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az elsőt imádtam, szerintem zseniálisAndrás93 írta:, de Adam McKay nagyon nem ilyen filmeket rendezett korábban. (Aki szereti a fárasztó vígjátékokat, az nézze meg az Anchormant.)

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- András93
Nincs elpoénkodva, bár vannak benne vicces részek. Egyébként a kezdés az tiszta Wall Street farkasa, de később azért attól eltér.Norbii írta:A nagy dobás pedig trailer alapján gondolom elvan poénkodva a fogyaszthatóság miatt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tehát közel sem kell annyi kokóra és pinára számítani.

Számomra hatalmas meglepetés volt, persze kiváló színészek vannak benne, de Adam McKay nagyon nem ilyen filmeket rendezett korábban. (Aki szereti a fárasztó vígjátékokat, az nézze meg az Anchormant.

- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pedig abba igaza van Andrásnak, hogy a Margin Call elég száraz, és egy olyan ember számára akit nem érdekel a pénzvilág/nincs benne/nem érti stb. ,sok helyen nem lehet elsőre teljesen tiszta mi is történik. Mondjuk én imádtam azt is , meg minden ilyen jellegű filmet, de én ezért is tanulok ilyen irányban
Meccs után nézem meg a Big Shortot, és biztos, hogy nálam telitalálat lesz a film, már csak a téma és a szereplők miatt, de arra kíváncsi vagyok mennyire próbálja közérthetően átadni a dolgokat.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Tenksz, már meg is találtam valahol...András93 írta:Igen. Szerintem sokkal jobb, mint a kissé száraz Margin Call. Bár ebben a témában azt is érdemes megnézni.rashidm írta:A nagy dobást érdemes megnézni?

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Én nem éreztem száraznak, ráadásul teljesen komoly film volt. A nagy dobás pedig trailer alapján gondolom elvan poénkodva a fogyaszthatóság miatt.
- András93
Igen. Szerintem sokkal jobb, mint a kissé száraz Margin Call. Bár ebben a témában azt is érdemes megnézni.rashidm írta:A nagy dobást érdemes megnézni?

- Norbii
Nem, nem. Arra gondoltam hogy főszereplő a ray donovan c. sorozatban és a sorozatban molesztálta egy pap, ahogy a testvérét is (ez a szál eléggé fontos, sőt..). Ezért is lepődtem meg hogy szerepel a spitlightban és kíváncsi vagyok h hogyan is került a filmbe, van e valami kapocs amiért 2 pap molesztálós témában szerepel. pl szívügye a téma, vagy szimplán véletlen..pavel írta: Ha esetleg arra gondolsz, hogy őt is molesztálta egy pap (vagy csak közvetve volt hozzá köze) akkor ki kell ábrándítsalak.
Az idei Oscar leginkább a témaválasztásról szólt. Véleményem szerint ez a Spotlight egy egyszer nézős tucatfilm volt. Abszolút csalódás.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
A nagy dobást érdemes megnézni?
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Ha esetleg arra gondolsz, hogy őt is molesztálta egy pap (vagy csak közvetve volt hozzá köze) akkor ki kell ábrándítsalak.Norbii írta:Hát a gond csak annyi volt, hogy láthattunk egy nyomozós filmet, komolyabb volumenű nyomozás nélkül, a színészi játék pocsék volt 1-2 kivételével..de a legborzalmasabb az a vége. A katarzis teljes hiánya, hogy lehet minimális végjáték nélkül lezárni egy ilyen filmet?
Amúgy érdekesség hogy Liev Schreiber a Ray donovan c. sorozatban molesztálva lett egy pap által kiskorában. Kíváncsi vagyok e hogy véletlen hogy kapott szerepet a spotlightban.
Az idei Oscar leginkább a témaválasztásról szólt. Véleményem szerint ez a Spotlight egy egyszer nézős tucatfilm volt. Abszolút csalódás.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Norbii
Hát a gond csak annyi volt, hogy láthattunk egy nyomozós filmet, komolyabb volumenű nyomozás nélkül, a színészi játék pocsék volt 1-2 kivételével..de a legborzalmasabb az a vége. A katarzis teljes hiánya, hogy lehet minimális végjáték nélkül lezárni egy ilyen filmet?
Amúgy érdekesség hogy Liev Schreiber a Ray donovan c. sorozatban molesztálva lett egy pap által kiskorában. Kíváncsi vagyok e hogy véletlen hogy kapott szerepet a spotlightban.
Megnéztem a Spotlightot. Nem vert a falhoz, de nagyon korrekt, klasszikus szerkesztésű cucc, minőségi darab. 7.
- Remy
- Kapcsolat:
Akkor először Town.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mindkettő jó, de inkább town.Remy írta:Hideg nyomon vagy Tolvajok városa? (egyiket se láttam)
Nem illik.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Utóbbit láttam, fasza kis film, kikapcsolódásnak tökéletes.Remy írta:Hideg nyomon vagy Tolvajok városa? (egyiket se láttam)