CS0ki írta:James-t meg fájt nézni tegnap is, ahogy próbált gyorsan futni.
Sajnos tnap szinte minden fájt amit csinált. Bár nem csinált semmit és azt is szarul..

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. március 3., csütörtök 15:36
CS0ki írta:James-t meg fájt nézni tegnap is, ahogy próbált gyorsan futni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. március 3., csütörtök 13:18
Na nem mintha Zidane az óvodágban nézne szét...Nekem nem az a benyomásom, hogy az ismeretlen gyerekeket hajtaná, a legnagyobb sztárokról szokott ő is beszélni. Ha szabad kezet kapna, nem hinném, hogy olcsó embereket hozna komoly pozíciókra.Csak felesleges ilyeneken filózni, ha elmegy egy Cé/Isco/James a nyáron, Perez nem egy tehetséges 18 évessel fogja pótolni. Ez a szabad kezet kap Zidane jó duma, csak nem ez lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 3., csütörtök 7:36
Én meg, hogy Griezmann lenyomná BödétRemy írta:Nem hinném, hogy Griezmann-t elengedi az Atletico.fehérlap írta: Sajnos az lesz, hogy jön megint az EB legjobbja....![]()
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. március 2., szerda 23:34
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. március 2., szerda 21:19
Nem képviselnek olyan magas minőséget, de badarság azt képzelni, hogy majd egy Götze - James/Isco csere megmenti a világot vagy, hogy egy Reus/Hazard többet ér, mint Bale. A többiek "pótolhatóak", mint Danilo, Pepe, Lucas, Jesé.Realista24 írta:Akiket el akar küldeni a fórum, azokat azért akarja elküldeni mert olyan magas minőséget képviselnének? Mert akkor miért küldenénk el?fehérlap írta:HA el is mennek azok a játékosok, akik távozását kéri a fórum, akkor sem lehet majd őket minőséggel pótolni. Zidane is "hiába" kap szabad kezet, ha meg is kapja, mert kit hozna?
Sajnos az lesz, hogy jön megint az EB legjobbja....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 2., szerda 21:13
Akiket el akar küldeni a fórum, azokat azért akarja elküldeni mert olyan magas minőséget képviselnének? Mert akkor miért küldenénk el?fehérlap írta:HA el is mennek azok a játékosok, akik távozását kéri a fórum, akkor sem lehet majd őket minőséggel pótolni. Zidane is "hiába" kap szabad kezet, ha meg is kapja, mert kit hozna?
Sajnos az lesz, hogy jön megint az EB legjobbja....
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 2., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 2., szerda 21:09
Nem hinném, hogy Griezmann-t elengedi az Atletico.fehérlap írta: Sajnos az lesz, hogy jön megint az EB legjobbja....
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. március 2., szerda 21:08
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 2., szerda 21:02
En sem bannam, ha jovobe tudnek tekinteni...de azert ennyire elore meg ne szaladjunk.rashidm írta:
Vagy ezzel is csak a médiában akarja tisztára mosni a kezeit. "Én szabad kezet adtam neki, nem tehetek róla, hogy így alakult."
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 2., szerda 20:59
Vagy ezzel is csak a médiában akarja tisztára mosni a kezeit. "Én szabad kezet adtam neki, nem tehetek róla, hogy így alakult."ziro4vr írta:Ez a szabad kezet kap Zidane jó duma, csak nem ez lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 2., szerda 20:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 2., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 2., szerda 20:49
Volt kitől tanulni.ziro4vr írta:Remy ne utánozz már, találj saját neveket pls.![]()
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 2., szerda 20:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 2., szerda 20:45
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. március 2., szerda 20:33
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 2., szerda 17:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 2., szerda 17:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 2., szerda 17:45
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem