Ja, nem is lett gólkirály...Ha néztél PSG meccseket,akkor te is láthattad,hogy rohadtul lomha lett...1v1-ben nagyon sokszor leszereli egy átlagos védő is.
Vagy várj!

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 17., szerda 13:29
Ja, nem is lett gólkirály...Ha néztél PSG meccseket,akkor te is láthattad,hogy rohadtul lomha lett...1v1-ben nagyon sokszor leszereli egy átlagos védő is.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 17., szerda 13:29
Egy edzest barki le tud vezetni. Kiskoromba nalunk is a helyi edzo megengedte, hogy paran csatlakozzunk a "nagy" csapat edzesehez, persze csak ugy hogy ne zavarjuk a nagyobbakat. Ott is parszor elofordult, hogy az edzo par percre el kellett menjen, szolt egy jatekosnak hogy vezesse o az edzest es szinte semmi kulonbseg nem volt kozte es az edzo kozott. Ugyan azok a gyakorlatok, ugyan abban a sorrendben. Gondolom Acelottinal is az van, hogy edzes elott megmondja Clement-nek, hogy bemelegites utan ezt meg ezt gyakoroljuk. Amig Clement vegzi a gyakorlatokat, addig o jobban figyelheti ki hogy mozog, milyen formaban van, stbTayo írta:Ez hogy az edzéseket Clement vezényli és Ancelotti csak figyelgeti a játékosokat ez egy átmeneti dolog tekintvén hogy új csapatnál edző vagy mindig ezt a sémát alkalmazza az olasz?![]()
Komolyan kerdezem, van olyan ember a forumon, aki latta is jatszani iden tobbszor is ?? vagy csak mindenki meghallja az Ibra nevet es eszebe jut, hogy o 5bol 5 helyzetet bevag? Mert en iden 3 PSG meccset lattam es egyaltalan nem nyugozott le.. Volt hogy olyan unottan jatszott mint Benzema rosszabb napjaiban. Szerintem ugyan akkora hiba lenne Ibra megvetele mint Kaka ittartasa a kovetkezo evben is.miró írta:ibra pompás lenne.
pont egy idősebb játékos kell előre,aki tud váratlant húzni és tud eldönteni meccseket CR-rel.
ő 10ből 8 helyzetet bevág,nem szórakozik.
Igen, csak az a meccs 4 (!!!) evvel ezelott volt. Tudod, amikor Kaka volt a meccs legjobbja.miró írta:emlékszel egy bizonyos el classicora ahol kihagytunk 4 100-ast,majd beállt egy nagy orrú a barcelonába...?
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 17., szerda 13:28
de hát nincs csatárunk!hát persze...nagyot mondásban verhetetlen ez a fórum
32 éves, magas a fizetése, és a csapat mentalitára nézve is kockázatot jelent - szerintem sem kell
emlékszel egy bizonyos el classicora ahol kihagytunk 4 100-ast,majd beállt egy nagy orrú a barcelonába...?10-ből 8. Ja.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 17., szerda 13:25
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 17., szerda 13:25
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 17., szerda 13:23
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. július 17., szerda 13:22
hát persze...miró írta:ibra pompás lenne.
pont egy idősebb játékos kell előre,aki tud váratlant húzni és tud eldönteni meccseket CR-rel.
ő 10ből 8 helyzetet bevág,nem szórakozik.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 17., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. július 17., szerda 13:16
A Napoli elnöke elég nagy maffiavezér a csizmában azt mondják, annak az összegnek egy részét elrakja majd zsebpénznek jó olasz szokás szerint, és elvileg volt olyan nyilatkozata is, hogy nem fognak klasszis támadót - Higu most figyelj - igazolni Cavani helyére.Csabi írta:a Nápolynak 124 milliója van nyáron
HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. július 17., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 17., szerda 13:12
Az pedig, hogy a fizetési igényeiből is leadna, annyit jelentene, hogy 14 millió helyett megelégszik 12-vel is. Így a Realnak olyan 18-20 millióba kerülne évente.Csabi írta:ibrával nagyon óvatosan, azért már ő is 32, nem hogy itt 20 milliókat csengetnek ki egy ilyen játékosért mert felakasztom magam...szerintem nincs rá szükség...
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 17., szerda 13:10
istenem, vigyétek el Kakát...Csabi írta:Laurentiis azt is mondta, hogy a 64 millió mellé, amit Cavaniért szántak még 60-at szánt erősítésekre. Az azt jelenti, hogy a Nápolynak 124 milliója van nyáron. Talán van remény, hogy megveszik Higuaín. Elvégre BL-ben is indulnak jövőre.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 17., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. július 17., szerda 13:05
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 13:03
Ezt azt angoloktól vette át még a Chelseas időszakából és úgy tűnik ez így is marad majd (AS, Marca)!Ez hogy az edzéseket Clement vezényli és Ancelotti csak figyelgeti a játékosokat ez egy átmeneti dolog tekintvén hogy új csapatnál edző vagy mindig ezt a sémát alkalmazza az olasz?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 17., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 17., szerda 12:58
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 12:54
Ha néztél PSG meccseket,akkor te is láthattad,hogy rohadtul lomha lett...1v1-ben nagyon sokszor leszereli egy átlagos védő is. Ehhez még az is hozzájön,hogyha nincs kedve játszani,akkor csak sétálgat a pályán..Mike írta:technikai képzettsége elkopott? Na ilyet még nem hallottam...
Ibrában meg van minden ami egy csatárt csatárrá tesz. Igaz h már nem fiatal, de a tapasztalatával, és azzal h egy teljesen más stílusú csatár Benzemához képest, még sokra mehetünk. Az egójával meg nem lesz baj. Pont a kora miatt jóval érettebb már, és sok esélye nem lesz már BL-t nyerni. Oda fogja ő tenni magát ha itt köt ki. Nameg az évi 2-3 barca elleni meccs..
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 17., szerda 12:44
technikai képzettsége elkopott? Na ilyet még nem hallottam...EnzoZidane89 írta:Én nem tudom,hogy mit láttok ennyire Ibrában. Itt van 32 éves, a technikai képzettsége elkopott,nagyon kevés 1v1-et nyer csak meg. Plusz,azért,hogyha esetleg nem megy neki a játék és az unott,flegma pofáját nézzem,azért ne jöjjön ide. Akkor már inkább nézek egy Jesét.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 17., szerda 12:39
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem