Volt valami érdekes?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 3., csütörtök 6:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 2., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 2., szerda 14:34
Játékosokra bontva is lehet találni minden csapatról információt?Realista24 írta:MARCA: Atlético Madrid ran 119 kilometres during the derby, 11 more than Real Madrid who clocked up 108km.becike80 írta:heloó
futott kilométert hol lehet megnézni?
Real Madrid has covered more distance vs only 5 of the 19 teams in the 26 games they've played against so far in La Liga 2015/16.
További adatok:
https://pbs.twimg.com/media/Ccd1kusWEAIbtIw.jpg:large
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 2., szerda 12:34
MARCA: Atlético Madrid ran 119 kilometres during the derby, 11 more than Real Madrid who clocked up 108km.becike80 írta:heloó
futott kilométert hol lehet megnézni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 1., kedd 18:27
Az első személyeskedést még elnéztem (pedig semmi komolyat nem írtam, csak láttam, hogy Cé topicban meg itt is eldurrantál), de voltál megint olyan hülye, hogy a másodikat sem bírtad magadban tartani. És akkor még galambsakkról beszélsz.PEEtör írta:
Köszi, hogy fordítasz, de a galambsakkot nem szeretem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 1., kedd 18:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 1., kedd 18:15
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. március 1., kedd 18:09
Köszi, hogy fordítasz, de a galambsakkot nem szeretem.Realista24 írta:Igen, van még hova fejlődnöd abból a mélységből, ahol tartózkodsz.PEEtör írta:
Az a baj (?), hogy a te szintedtől nagyon, nagyon messze vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 1., kedd 17:22
Igen, van még hova fejlődnöd abból a mélységből, ahol tartózkodsz.PEEtör írta:Az a baj (?), hogy a te szintedtől nagyon, nagyon messze vagyok.Realista24 írta:
Ma is formában vagy, látom.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. március 1., kedd 17:05
Az a baj (?), hogy a te szintedtől nagyon, nagyon messze vagyok.Realista24 írta:
Ma is formában vagy, látom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 1., kedd 16:46
Ma is formában vagy, látom.PEEtör írta:Nem tudom, feltűnik-e nektek, mennyire szánalmasan nevetséges azzal takarózni a bajnokságban, hogy "demárajátékoskbeniteznélfeladták". Azt adom, hogy jobban hangzik, mint az, hogy fáj a hajuk, túl borús idő volt reggel, magas a páratartalom, stb stb... Óriási vicc ez, hogy van egy viszonylag védhető kifogás, ahelyett, hogy a valós problémával foglalkoznánk:túlfizett, túlsztárolt, nagyarcú játékosok alkotják a csapatot, akik a) vagy alapból csak egy középcsapatba férnének be, vagy b) jóllaktak, még nagyobb arcuk lett, és most már csak egy középcsapatba férnének be (pl egy szentségtörés:Ramos, igen, ő).Realista24 írta: A srácok már Rafa kinevezésekor feladták a bajnokságot, a BL-ben más arcát mutatta a csapat mindig is. A korszakos Barca ,meg a parádézó msn mögé most bebújhatnak, hogy nem jön össze, vagyis most sem jön össze a bajnoki cím, de a bl-ből kiesni még nekik is gáz lett volna.
A BL-ben szerintem más lesz, ahogy más volt az odavágón is.
Egy jó csapat attól lesz jó CSAPAT, mert gyengébb képességű játékosokat jobb színben tüntetnek fel, mint amilyenek valójában, vagy nem tűnnek fel túlzottan hátrányként (lsd Barca).
Amúgy BL-ben konkrétan pont az ekézett Cé villanáson múlott minden, mert nagy szarban lennénk most anélkül, nem pedig azért vagyunk még így ebben a sorozatban, "mertafijúkeztnemadtákmégfel".
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 1., kedd 15:53
Hát, azért a Roma ellen kurva jó volt. Mondjuk még így is lőhettek volna hármat, ha nem balfaszok.rashidm írta:Ez nekem is feltűnt. Már jó 2 éve 3 méterrel a föld felett jár. Látszik, hogy a Bl-ben szerzett góltól még nagyobb arca lett. Amit nem bánok hogy befejelt, csak nah.PEEtör írta:vagy b) jóllaktak, még nagyobb arcuk lett, és most már csak egy középcsapatba férnének be (pl egy szentségtörés:Ramos, igen, ő).
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 1., kedd 15:51
Ez nekem is feltűnt. Már jó 2 éve 3 méterrel a föld felett jár. Látszik, hogy a Bl-ben szerzett góltól még nagyobb arca lett. Amit nem bánok hogy befejelt, csak nah.PEEtör írta:vagy b) jóllaktak, még nagyobb arcuk lett, és most már csak egy középcsapatba férnének be (pl egy szentségtörés:Ramos, igen, ő).
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. március 1., kedd 15:46
Nem tudom, feltűnik-e nektek, mennyire szánalmasan nevetséges azzal takarózni a bajnokságban, hogy "demárajátékoskbeniteznélfeladták". Azt adom, hogy jobban hangzik, mint az, hogy fáj a hajuk, túl borús idő volt reggel, magas a páratartalom, stb stb... Óriási vicc ez, hogy van egy viszonylag védhető kifogás, ahelyett, hogy a valós problémával foglalkoznánk:túlfizett, túlsztárolt, nagyarcú játékosok alkotják a csapatot, akik a) vagy alapból csak egy középcsapatba férnének be, vagy b) jóllaktak, még nagyobb arcuk lett, és most már csak egy középcsapatba férnének be (pl egy szentségtörés:Ramos, igen, ő).Realista24 írta: A srácok már Rafa kinevezésekor feladták a bajnokságot, a BL-ben más arcát mutatta a csapat mindig is. A korszakos Barca ,meg a parádézó msn mögé most bebújhatnak, hogy nem jön össze, vagyis most sem jön össze a bajnoki cím, de a bl-ből kiesni még nekik is gáz lett volna.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 29., hétfő 10:39
Hát a Bl tényleg más lesz, mert mire eljutunk a visszavágóig, lehet nem lesz egy épkézláb játékosunk, mert mindenki sérült lesz...Nem lennék meglepve, ha Modric-Kroos-Ramos-Varane-Carvajal 5-ös közül 2-3 ember még lesérülne...Realista24 írta:Én azt mondom srácok, hogy engedjétek el. Kár idegeskedni.
A srácok már Rafa kinevezésekor feladták a bajnokságot, a BL-ben más arcát mutatta a csapat mindig is. A korszakos Barca ,meg a parádézó msn mögé most bebújhatnak, hogy nem jön össze, vagyis most sem jön össze a bajnoki cím, de a bl-ből kiesni még nekik is gáz lett volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 29., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. február 29., hétfő 10:27
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. február 29., hétfő 10:15
Ami igazán tragikus az az hogy Danilo még így is a csapat egyik legjobbja lehetett.V. Mester 77 írta:Érdemes lekövetni a bekapott gólnál Kroos, Isco, Danilo és James "védekezését".
Tragikus
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. február 29., hétfő 9:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 28., vasárnap 22:35
Ez teljesen egyértelmű. Az a baj, hogy itt már mélyebbről bűzlenek a dolgok. Nincs sportszakmai döntés sehol, sem a csapaton, sem a klubon belül. És amíg Perez itt van, addig ez nem lesz másképp. Lehet itt reménykedni, én azt hiszem minden nyárnak úgy vágtunk neki, hogy abban reménykedtünk, hogy szeretett elnökünk nehogy elkattanjon, és nagy bevásárlást csináljon. De csoda sosem történt, ez az ember már nem fog megváltozni. Valamilyen szinten lehet befolyásolni (ugye Mourinho, vagy most esetleg Zidane), de összességében ugyanaz maradt. 12 év alatt ugyanúgy, de szó szerint, ugyanúgy elbaszott két csapatot a BL győzelmet követően szinte egyből. Ezt így nem lehet csinálni.ehhez egy puszta nagybevásárlás már nem lesz elégséges
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem