Áh Gago-t. Argentin és tudja fogni Messi-t.Süti írta:Kroos helyett meg visszacsábítjuk Khedirát...

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 2., szerda 18:35
Áh Gago-t. Argentin és tudja fogni Messi-t.Süti írta:Kroos helyett meg visszacsábítjuk Khedirát...
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. március 2., szerda 18:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 2., szerda 18:06
Rafa Benítez, ha minden igaz szabadúszó. Ő elég jó lenne edzőnek szerintem.Kerlon írta:küldjük el msot
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 2., szerda 18:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 2., szerda 17:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 2., szerda 17:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 2., szerda 13:36
Forrás a Pipi...az a faszi, tönkretesz minden nyáron :Đmiro írta:NSO..... Ramosra nem látok esélyt hogy bármikor is elmenne.Spanyolországi sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos is úgy döntött, a nyáron elhagyja a Real Madridot.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. március 2., szerda 13:22
HozzászólásSzerző: miro » 2016. március 2., szerda 13:02
NSO..... Ramosra nem látok esélyt hogy bármikor is elmenne.Spanyolországi sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos is úgy döntött, a nyáron elhagyja a Real Madridot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 2., szerda 12:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 2., szerda 12:56
Persze, kötelező a győzelem, viszont a helyezésük ellenére én egy nehéz meccset várok ma.morientes írta:Nekem nem kell bemutatni oket,de ha ezek ellen sem,akkor nemtom kik ellen...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 2., szerda 12:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 2., szerda 12:47
Barca ellen nagyon jól tolták, ellenünk meg alapból mindig hajtanak.morientes írta:Na most ez a levante...ez a spanyol aston villa.Nehogy már ez is gondot okozzon,akár kikkel is állunk ki...El Unico írta:Az hagyjan hogy golt lo ellenunk de szerintem nyerni sem fogunk. Van ra boven indok, miert nem, ugyhogy lepjenek meg a fiuk!
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 2., szerda 12:45
Na most ez a levante...ez a spanyol aston villa.Nehogy már ez is gondot okozzon,akár kikkel is állunk ki...El Unico írta:Az hagyjan hogy golt lo ellenunk de szerintem nyerni sem fogunk. Van ra boven indok, miert nem, ugyhogy lepjenek meg a fiuk!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. március 2., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. március 2., szerda 12:15
Többre számolom mint két év, korai még a bukásról beszélni, a nyár lesz a döntő, a felkészülés és stb. Én bízom benne, hogy összekapjuk magunkat.Remy írta:La Gazzetta: Pérez Allegrinek készül ajánlatot tenni arra az esetre, ha Zidane megbukna.![]()
![]()
Nálam csak Klopp játszik már, de ő sem mostanában fogja otthagyni a Poolt. Mindenesetre történjék bármi, Zizou-nak legalább 2 évet kell még maradni nyártól számítva.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 2., szerda 12:10
Elég magas is az odds ránk.El Unico írta:Az hagyjan hogy golt lo ellenunk de szerintem nyerni sem fogunk. Van ra boven indok, miert nem, ugyhogy lepjenek meg a fiuk!
La Gazzetta: Pérez Allegrinek készül ajánlatot tenni arra az esetre, ha Zidane megbukna.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. március 2., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 1., kedd 15:59
Mehet a ház ráRemy írta:Rossitól amúgy is "várok" egy gólt holnap.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 1., kedd 15:51
Arra írtam hogy kimaradt a keretből. Amúgy volt egy kisebb sérülése, de most épültek fel Pepével egyszerre.rashidm írta:Azt ne mond, hogy ő is megsérült...Veidt írta:Arbeloa
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem