Én meg felülök Remy bandwagonjára, nyerjen csak szépen most is a Leicester, aztán hogy a végén, vagy ők vagy a Spurs nyer engem nem érdekel, csak ne a többi

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 1., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 1., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. március 1., kedd 21:45
kommentator mondta elozo meccsukon, utananezve chelsea-mu-everton az utolso 3 fordulo.Arsenalnak lesz egy City, Leicesternek Chelsea illetve United. Elég jó előnyük van, sok hazai meccsel. Nem sokkal nehezebb az a sorsolás.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 1., kedd 21:42
Az odds, hogy ezt írod: 1,001 volt.ziro4vr írta:
Ja, csak mi viccelünk, te meg nem.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 1., kedd 21:41
Ja, csak mi viccelünk, te meg nem.Remy írta:Nem gáz az, én Atleticos Griezmann mezben nézem a Leicester meg az Atletico meccset.ziro4vr írta: Máté meg Chelsea meccseket néz, igen, nekem pm-ben küldött egy szelfit a costás poszterével.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 1., kedd 21:40
Nem gáz az, én Atleticos Griezmann mezben nézem a Leicester meg az Atletico meccset.ziro4vr írta: Máté meg Chelsea meccseket néz, igen, nekem pm-ben küldött egy szelfit a costás poszterével.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 1., kedd 21:39
Arsenalnak lesz egy City, Leicesternek Chelsea illetve United. Elég jó előnyük van, sok hazai meccsel. Nem sokkal nehezebb az a sorsolás.'shutterisland írta:
mondjuk nekik tudtommal az utolso par kor lesz nagyon kemeny.
Nem szép dolog a privát üzeneteket kiteregetniziro4vr írta:Máté meg Chelsea meccseket néz, igen, nekem pm-ben küldött egy szelfit a costás poszterével.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 1., kedd 21:36
Jajj, ha ezt megtudják, akkor fognak ám igazán összeroskadni a nagy tehertől.'shutterisland írta:szepen lassan en is elhiszem a leicestert.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 1., kedd 21:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 1., kedd 21:34
Yap. Még nem láttam ilyen jól játszani őt szerintem soha, max ellenünkMesQueUnClub írta:Azt a tényt leszámítva, hogy les, szépen oldotta meg.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. március 1., kedd 21:33
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 1., kedd 21:33
Azt a tényt leszámítva, hogy les, szépen oldotta meg.nmate írta:Costa mekkora lesgólt lőtt![]()
Mintha spanyol bajnoki lenne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 1., kedd 21:32
Majd, ha Ödegaard meg CR Junior játszik.ziro4vr írta: Madrid meccsen nem láttalak még ilyen lelkesnek.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 1., kedd 21:32
Madrid meccsen nem láttalak még ilyen lelkesnek.Remy írta:OOOTTTT VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 1., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 1., kedd 21:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 1., kedd 21:21
már gólt is szerzett az első meccsén, ha jól rémlikRemy írta:Drinkwaterfiam![]()
Amúgy Austin -> Soton
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 1., kedd 21:19
Be is írták öngólnak. :Đ :ĐRemy írta:Drinkwaterfiam![]()
Amen :Đziro4vr írta:Na majd legkédőbb muse-on meglátod, hogy élőben legalább akkora segg vagyok, mint itt. Ami nem kis szó.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 1., kedd 21:18
Na majd legkédőbb muse-on meglátod, hogy élőben legalább akkora segg vagyok, mint itt. Ami nem kis szó.nmate írta:...te még akkor sem.ziro4vr írta:Régen te is jobb arc voltál...![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 1., kedd 21:17
Jelenlévő fórumozók: 45 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem