Ez is rendben van Isti, de az én mondandómhoz köze nincs a Barcának. Le se szarom a véleményüket, pont azért, amit írsz.istimester írta:Ez mind rendben van L, de a Barca vezetők akkor se nyilatkozzanak olyat, hogy a játékosok személyiségét is figyelembe veszik azátigazolásnál... Miközben a fél csapat tolvaj, rasszista vagy simán csak bunkó. A teljesítményt nem vitatja senki, de nem kell a bullshit, főleg nem oltári nagy arccal nem.

Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most a két dolog nem zárja ki egymást! Ha mondjuk csak bunkókat akarsz a csapatban, akkor pont, hogy figyelembe veszik a személyiséget...Ez mind rendben van L, de a Barca vezetők akkor se nyilatkozzanak olyat, hogy a játékosok személyiségét is figyelembe veszik azátigazolásnál... Miközben a fél csapat tolvaj, rasszista vagy simán csak bunkó.
Egyébként nyilván így is van, nézik a személyiséget is, ahogy a madrid kapcsán is elég sokszor vannak olyan hírek, hogy ilyen meg olyan balhék miatt nem igazolunk egyes játékosokat. De a barcánál működik a dolog, mert ott a teljesítmény. Nehéz helyzetben majd megint máshogy működnek majd esetleg ott is a játékosok, és a mostani nagy összhang széteshet. Remélem lesz lehetősége kiderülni ennek.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak beraktam, mint idézet, hozzákapcsolva a mondanivalómhoz.rashidm írta:Hát de most nem? Én sokkal jobban díjaznám azt, ha mondjuk felhívna, vagy ne adj Isten, négyszemközt elmondta volna hogy miért is mondta azt, amit.nmate írta:
Én a csapat 90% óvodás kisgyereknek tartom, nem felnőttnek. Tisztelet a kivételnek.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez mind rendben van L, de a Barca vezetők akkor se nyilatkozzanak olyat, hogy a játékosok személyiségét is figyelembe veszik azátigazolásnál... Miközben a fél csapat tolvaj, rasszista vagy simán csak bunkó. A teljesítményt nem vitatja senki, de nem kell a bullshit, főleg nem oltári nagy arccal nem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mellette voltak az ágyban

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mundonak se kell mindent elhinni. Honnan tudnák ők, hogy CR a személyes ügyeit hogy intézi? Gondolom elküldte az egyik sértett nekik az üzenetet.. A Celta vagy a Sevilla elleni vereségünk után olyan hírt is lehoztak, hogy Lucho nem tudott aludni egész éjjel, mert bűntudata volt a bukott meccs miatt. Nyilván nekik öntötte ki a szívét, onnan tudjták.. Ez a CR és a whatsapp sztori is kétlem, hogy igaz lenne.rashidm írta:Hát de most nem? Én sokkal jobban díjaznám azt, ha mondjuk felhívna, vagy ne adj Isten, négyszemközt elmondta volna hogy miért is mondta azt, amit.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát de most nem? Én sokkal jobban díjaznám azt, ha mondjuk felhívna, vagy ne adj Isten, négyszemközt elmondta volna hogy miért is mondta azt, amit.nmate írta:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kedvencem a Cé fanboyoktól.
Kép most hétvégéről, amikor Cé térdel, le van fotózva. Mellé egy kép az MSN-ről, ahogy örülnek. Céhez odaírva, egyszemélyes hadsereg....MSN-hez meg hogy micsoda csapategység, és egy ilyen nyilatkozat után még csodálkoznak is (még ha csak egy kifordított pillanat mind a kettő, akkor is)
Kép most hétvégéről, amikor Cé térdel, le van fotózva. Mellé egy kép az MSN-ről, ahogy örülnek. Céhez odaírva, egyszemélyes hadsereg....MSN-hez meg hogy micsoda csapategység, és egy ilyen nyilatkozat után még csodálkoznak is (még ha csak egy kifordított pillanat mind a kettő, akkor is)

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy csak csöndben kéne maradnia, ránézni az idei eredményeire, gondolkodni...aztán nyilatkozgatni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
vagy a lényeg, hogy mindegy mi csak köpködni lehessen. visszafelé is megy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Máskor meg az a baj, hogy a BBC volt erőltetve, mert Bale és Cé nem kompatibilis, Karim önző meg amúgy is balfa.z, stb.stb...mindig van valami, de a lényeg, hogy Cé faszán jön ki mindenből

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
...és erre az a megoldás, ha kifröcsögöm a médiába, meg sétálgatok a pályánCsabi írta:nem is értem hogyan gondolhatta, hogy ha nincsenek a pályán a legjobbak nehezebb nyerni.A különböző sérülések miatt a BBC tagjai idén 34 mérkőzésből csak 13-szor szerepeltek együtt a pályán.

rashidm írta:Az aztán a felnőtt viselkedés.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem is értem hogyan gondolhatta, hogy ha nincsenek a pályán a legjobbak nehezebb nyerni.A különböző sérülések miatt a BBC tagjai idén 34 mérkőzésből csak 13-szor szerepeltek együtt a pályán.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, mert aztán ő kummára hajt a meccseken. Hagyjuk már a hülyeséget.hehe írta:Nem ertem miert kell itt bocsanatert esedeznie.
Teljesen igaza van, akarhogy ertette.
Pont hogy a tobbiekbek kene magukba nezni es sokszoros erovel edzeni es hajtani meccseken.
Pont hogy a legsikeresebb, legjobb jatekosnak van joga ilyet kijelenteni.
Teljes mertekben tamogatom az ilyen jellegu inditvanyokat, a sok puha jatekossal szemben.
Továbbra is azt hiszi, hogy nagyobb a Realnal, Mourinho is elhitte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez sajna tény, ezért lehet is hibáztatni, DE ki nem ront el helyzeteket? Itt az a legnagyobb probléma, hogy ha CR szarul tolja, akkor nagyon nehezen tudja más a hátára venni a csapatot. Benzema megtette idén néhányszor, de lényegében ennyi...csabi87 írta: Csak annyi van hogy ő is elrontott ebben az idényben elég sok ziccert.
Például szombaton is kéttőt.
Barca a legjobb példa erre. Ott van 3 olyan támadó, akik közül 1 tuti biztos, hogy képes megoldani a meccset. Messi idén jóval kevesebbet tesz hozzá a sikerhez, mint a korábbi években, mégse érzik ezt meg, mert vagy Neymar vagy Suarez veszi a hátára a csapatot.
Az is tény persze, hogy a sérülések is közrejátszanak ebben idén nálunk, de akkor sem lehet azt a veszélyt érezni CR-en kívül a támadókban, hogy na majd most valamelyik mindjárt lecsap. Én ezt így érzem így a TV előtt. Barca meccs közben bármelyikhez kerül a labda, már majdnem gól...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Whatsapp? Az aztán a felnőtt viselkedés.Realista24 írta:El Mundo: Cristiano néhány csapattársától whatsapp-on keresztül kért bocsánatot.
Cope: Egyik játékos sem fogadta örömmel a kijelentéseit. CR7 az edzés előtt kapott 1 percet, ahol mindenkivel beszélt és elmagyarázta a mondandóját.

- nmate
Mert ő is egy csapattag, nem az edző vagy az atyaúristen.hehe írta:Nem ertem miert kell itt bocsanatert esedeznie.
Akkor viselkedjen úgy a pályán a legjobb, legsikeresebb, mert én sokszor csak az egyik legpuhábbnak látom a védők gyűrűjében való sétálgatással meg a gólrekordok hajkurászásával eldőlt meccseken, ahelyett hogy lecseréltetné magát.hehe írta: sok puha jatekossal szemben
Én is így gondlom ahogy írtad.Már írtam is szombaton vagy vasárnap ide.
Csak annyi van hogy ő is elrontott ebben az idényben elég sok ziccert.
Csak annyi van hogy ő is elrontott ebben az idényben elég sok ziccert.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Nem ertem miert kell itt bocsanatert esedeznie.
Pont hogy a tobbiekbek kene magukba nezni es sokszoros erovel edzeni es hajtani meccseken.
Teljes mertekben tamogatom az ilyen jellegu inditvanyokat, a sok puha jatekossal szemben.

- mocsok
Nem ez az elso iszonyat buta nyilatkozata miota itt van.
Pedig a teljesitmenye tenyleg javult zidane ota.
Pedig a teljesitmenye tenyleg javult zidane ota.