Casemiro, Isco, James, Cé, Lucas, Jesé. Szerintem. De ha most sem játszik Jesé, akkor neki bb van.Berti írta:Mehet a Castilla. Llorente megint esélyt kaphat.Realista24 írta:Kroos out, Modric out

Taktikai háború (Legyél Xabi)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mehet az Ödegaard - Enzo Zidane páros a kezdőbe.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mehet a Castilla. Llorente megint esélyt kaphat.Realista24 írta:Kroos out, Modric out
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kroos out, Modric out

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
15-16 olyan játékosra van szükség, akik a legmagasabb szintet képviselik ÉS folyamatosan játszanak, tehát rotálva vannak.
A maradék meg lehet tinédzser és öreg rutinos róka.
Callejont elpocsékoltuk, tökéletes csere volt, hoztuk Danilot olyan posztra ahová nem kellett volna igazolni, Coentraot elherdáltuk és nem érkezett Marci mögé senki így Danilo a vészmegoldás illetve Nacsosz. Remek bót volt.
Nem Jamesben vagy Cében vagy akárkiben kell keresni a hibát, pl James is csak egy áldozat a sok közül. Természetes módon nem tisztem megmondani hogy kellene játszani vagy milyen felállásban (de még fontosabb milyen felfogásban) a csapatnak, csak elképzeléseim vannak, hogy olyan csapat, mint a Real Madrid nem engedheti meg magának, hogy egyetlen egy klasszis csatára legyen Benzema személyében, akivel ha bármi van akkor megáll az élet és Cét toljuk a helyére vagy egy tejfelesszájú tinit. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ha középpályáról kiesik valaki, akkor olyan kerüljön a helyére, aki a szezonban 20 percet játszott. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy az Atletico ellen amikor helyzet van nem basszuk be, mert nem lesz több!
Sok mindent nem engedhet meg magának a Real Madrid, mert pontokba kerül és ez a marha nagy helyzet alakul ki ilyenkor, ami most is van:
-világvége hangulat, mindenkit elküldeni a 3.14csába
-sajtó tüzeli a népet, gerjeszti a hangulatot
-szar csapatmorál, minden nyilatkozat ízekre szedve, szarrámagyarázva. -> Cé
Most akkor ez így egészséges?
Hiú ábrándokat kerget az, aki szerint Pogba vagy aubamejang leigazolása megold minden gondot. Nem. Nem fog.
Egy egészséges öltözői hangulat, egy egységes csapat kell, mint említettem 15-16 kezdőszintű emberrel akik olykor befogják a pofájukat és elfogadják, hogy ülnek a kibaszott padon, ahogyan azt a bayernnél is meg tudják csinálni és nem hőbörögnek, hanem beleadnak mindent amikor megkapják a lehetőséget. Így tudnak beépíteni a csapatban comanokat, meg minden ilyen gyüttment embert. Ja! Baromira nem tisztem az sem, hogy fényezzek egy olyan klubot, mint a bayern, mert ha valaki gyűlöli a német focit, a bundesligát, a münchent... akkor az én vagyok. Ellenben be kell látni, hogy AZ a rendszer, ami ott van a csapat körül AZ MŰKÖDIK. Ez meg nem mindig, sőt... leginkább NEM.
A maradék meg lehet tinédzser és öreg rutinos róka.
Callejont elpocsékoltuk, tökéletes csere volt, hoztuk Danilot olyan posztra ahová nem kellett volna igazolni, Coentraot elherdáltuk és nem érkezett Marci mögé senki így Danilo a vészmegoldás illetve Nacsosz. Remek bót volt.
Nem Jamesben vagy Cében vagy akárkiben kell keresni a hibát, pl James is csak egy áldozat a sok közül. Természetes módon nem tisztem megmondani hogy kellene játszani vagy milyen felállásban (de még fontosabb milyen felfogásban) a csapatnak, csak elképzeléseim vannak, hogy olyan csapat, mint a Real Madrid nem engedheti meg magának, hogy egyetlen egy klasszis csatára legyen Benzema személyében, akivel ha bármi van akkor megáll az élet és Cét toljuk a helyére vagy egy tejfelesszájú tinit. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ha középpályáról kiesik valaki, akkor olyan kerüljön a helyére, aki a szezonban 20 percet játszott. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy az Atletico ellen amikor helyzet van nem basszuk be, mert nem lesz több!
Sok mindent nem engedhet meg magának a Real Madrid, mert pontokba kerül és ez a marha nagy helyzet alakul ki ilyenkor, ami most is van:
-világvége hangulat, mindenkit elküldeni a 3.14csába
-sajtó tüzeli a népet, gerjeszti a hangulatot
-szar csapatmorál, minden nyilatkozat ízekre szedve, szarrámagyarázva. -> Cé
Most akkor ez így egészséges?
Hiú ábrándokat kerget az, aki szerint Pogba vagy aubamejang leigazolása megold minden gondot. Nem. Nem fog.
Egy egészséges öltözői hangulat, egy egységes csapat kell, mint említettem 15-16 kezdőszintű emberrel akik olykor befogják a pofájukat és elfogadják, hogy ülnek a kibaszott padon, ahogyan azt a bayernnél is meg tudják csinálni és nem hőbörögnek, hanem beleadnak mindent amikor megkapják a lehetőséget. Így tudnak beépíteni a csapatban comanokat, meg minden ilyen gyüttment embert. Ja! Baromira nem tisztem az sem, hogy fényezzek egy olyan klubot, mint a bayern, mert ha valaki gyűlöli a német focit, a bundesligát, a münchent... akkor az én vagyok. Ellenben be kell látni, hogy AZ a rendszer, ami ott van a csapat körül AZ MŰKÖDIK. Ez meg nem mindig, sőt... leginkább NEM.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ennél szebben nem is tudtam volna megfogalmazni.CS0ki írta:Ők azért nem voltak olyan olcsóak. Meg ugye az ember most hall róluik, de a másik 50-ről meg nem, akik nem váltak be. Ilyeneknél az ember ugye mindig azokat látja/érzékeli, akik bejöttek.Nyilván nem a legjobb példa, de ott van Costa és Coman példája pont. Tavaly én megmondom őszintén egyikükről se hallottam - Costáról fél füllel -, aztán ahhoz képest amit idén leművelnek a Müncehnben..
Meglepő módon talán nálam Bale az, akitől legkevésbé megválnék. Meglepő.Taktikai háborúról akkor lesz értelme beszélni, ha nyáron három úriembertől, CRtől, Baletől és Jamestől megválunk. Nem vagy-vagy, hanem és-és.Persze komoly összeg estén vihetik, mert túl sokat sérült, nem igazán illik ide, de ettől függetlenül kb tőle tudnám elképzelni a legjobb teljesítményt a következő évre.
James...valami elromlott nála, a képességeit nem tudja hozni, amiből a gólveszély volt a leglényegesebb, valahogy mindig jött a gól, ha ő ott volt a közelben. De amúgy lassú, egylábas, és már a hozzáállása sem az, mint volt.
CR-t meg egyszerűen azért adnám el, hogy lezárjunk egy szakaszt a klub életében. Akárhogy nézzük, az elmúlt 7 évben a madrid CR-csapat volt. Hozzá volt igazítva, róla szólt az egész jó és rossz értelemben is. Bár elhoztuk a 10-et, nem hinném hogy sikeresnek ,lehet nevezni ezt az időszakot a befektetést figyelmbe véve. Ideje valami újat lekezdeni, új alapokra helyezni a dolgot, valami mást kialakítani. CR annyira hangsúlyos játékos, hogy hiába cserélnénk le a fél csapatot körülötte, akkor se lenne nag változás. Be kell áldozni. Viszont őt meg nehéz lesz eladni "szépen". Nem érdemelné meg, hogy kidobjuk, és ha ő nem akar menni, akkor úgy nehéz "elengedni".
A dortmundi gyereket én is hoznám, kell a sebesség, és már kellően gólerős játékos is lett. Ugyanakkor nem akkora sztár talán. Pogbát viszont ezért nem hoznám. Inkább hozzunk gyengébb képességű játékosokat, csak ne legyenek akkora sztárok. Nekem elég volt már ezekből. Megpróbáltuk, nem jött be a csilllogás.A megoldás továbbra is Pogba és Auba szerintem.

Ők azért nem voltak olyan olcsóak. Meg ugye az ember most hall róluik, de a másik 50-ről meg nem, akik nem váltak be. Ilyeneknél az ember ugye mindig azokat látja/érzékeli, akik bejöttek.Nyilván nem a legjobb példa, de ott van Costa és Coman példája pont. Tavaly én megmondom őszintén egyikükről se hallottam - Costáról fél füllel -, aztán ahhoz képest amit idén leművelnek a Müncehnben..
Meglepő módon talán nálam Bale az, akitől legkevésbé megválnék. Meglepő.Taktikai háborúról akkor lesz értelme beszélni, ha nyáron három úriembertől, CRtől, Baletől és Jamestől megválunk. Nem vagy-vagy, hanem és-és.

James...valami elromlott nála, a képességeit nem tudja hozni, amiből a gólveszély volt a leglényegesebb, valahogy mindig jött a gól, ha ő ott volt a közelben. De amúgy lassú, egylábas, és már a hozzáállása sem az, mint volt.
CR-t meg egyszerűen azért adnám el, hogy lezárjunk egy szakaszt a klub életében. Akárhogy nézzük, az elmúlt 7 évben a madrid CR-csapat volt. Hozzá volt igazítva, róla szólt az egész jó és rossz értelemben is. Bár elhoztuk a 10-et, nem hinném hogy sikeresnek ,lehet nevezni ezt az időszakot a befektetést figyelmbe véve. Ideje valami újat lekezdeni, új alapokra helyezni a dolgot, valami mást kialakítani. CR annyira hangsúlyos játékos, hogy hiába cserélnénk le a fél csapatot körülötte, akkor se lenne nag változás. Be kell áldozni. Viszont őt meg nehéz lesz eladni "szépen". Nem érdemelné meg, hogy kidobjuk, és ha ő nem akar menni, akkor úgy nehéz "elengedni".
A dortmundi gyereket én is hoznám, kell a sebesség, és már kellően gólerős játékos is lett. Ugyanakkor nem akkora sztár talán. Pogbát viszont ezért nem hoznám. Inkább hozzunk gyengébb képességű játékosokat, csak ne legyenek akkora sztárok. Nekem elég volt már ezekből. Megpróbáltuk, nem jött be a csilllogás.A megoldás továbbra is Pogba és Auba szerintem.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Taktikai háborúról akkor lesz értelme beszélni, ha nyáron három úriembertől, CRtől, Baletől és Jamestől megválunk. Nem vagy-vagy, hanem és-és. (Tudom, amíg Perez az elnök, addig ez a három játékos nem megy sehová, de hátha lesz egyszer elnökválasztás is, és végre külön tudjuk választani a búzát az ocsútól.) Ellenkező esetben ezen finom úriembereket mindegy, hová helyezem a táblán, Bale mindenhol meg fog sérülni, Jamest bárki le fogja futni vagy el fogja nyomni, CR pedig nem fog már meccset nyerni nagyok ellen, viszont a hangulatkeltés meg a hisztirohamok természetesen meglesznek. Sajnos Isco is kezd ehhez a díszes társasághoz tartozni, de benne legalább az álázat, akarat megvan, talán menthető, de ha ő is megy, már nem bánom. Olyanok kellenek, akik az egy-egy ellenit meg tudják csinálni, jelenleg erre szerintem csak Marcelo, Bale (ha van tere, ha nem sérült, meg ha vagy 20 feltétel még egyszerre teljesül) és szégyenszemre talán Lucas, aki jó focista, de valljuk meg férfiasan, nem világklasszis szint. Középpálya megerősítését én is támagatom, Casemiro féle, csak képzettebb unszimpatikus, durva játékosra van szükség, nem primadonnára, azzal tele a padlás. Afféle rohamnéger kellene egy. Még egy bálhátvéd alternatíva, plusz az első három ember pótlása az értük várható pár köbméter pénzért. Kapusposzt nem égető, magas szinten megoldott, az erőforrás másra kell. Majd ezután lehetne sakkozni, mert a jelenlegi feltételekkel nem sok értelme van, mert sok edző sok mindent megpróbált, és ott tartunk, hogy emberemlékezet óta nem látott gyenge Real Madridot sikerült összekovácsolni, amely lassan már MU szintű helyezésekért küzd. Év végére a huszas meglesz a barcához képest mínuszban, hacsak nem vesznek vissza, és a negyedik Villarrealhoz közelebb vagyunk, mint az ezüsthöz. Ez óriási botrány.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
teljesen egyetértek. egy sokat futó, kontrákat megállító állat kell ide elsősorban.J. Dee írta:Biztos, hogy benne van, hogy egyénileg is sokan gyengébb formát futnak, és csapatként is ott (elég rosszul időzítve) csúcsra voltunk pörgetve (lehet, hogy még a BL győzelem utáni lendület is benne volt).
Egyébként ezt inkább mint felvetés írom, de így visszatekintve már másképp látom kicsit, mint akkor. Tényleg szép sorozatunk volt az őszi, de a játék hamarabb kezdett romlani, mikor még az eredmények jöttek decemberben (és talán még Modric sérülése előtt is).
Szerintem kicsit túl van misztifikálva az a sorozat és abból (is) következően azt gondoljuk, hogy a Kroos-Modric páros a legjobb ebben a formában, de én ebben már nem hiszek. Azon a perióduson kívül nem játszottunk soha jól huzamosan velük. Mielőtt valaki félreérti, nem a játékosokkal van bajom (sőt), hanem a rendszerrel, egyszerűen nem elegek ketten így, pláne nem Iscoval.
Nem tudom pl. azt figyelte-e valaki, hogy mennyire nem nyerünk párharcokat a középpályán. Elsősorban fejpárbajt egyáltalán nem, Isco-Modric fizikai korlátok miatt is, de Kroos meg James meg úgy megy fejelni időnként, mint egy kislány. A fellépő Ramos meg Varane tudja elfejelni a labdákat, időnként a visszalépő Benzema (meg Cé, ha nem ugrik mellé). De földön is Modric, aki igazán odateszi magát a párharcokban, a többi nem annyira.
Nem véletlen, hogy egy kicsit harcosabb, szervezett csapat simán megfogja a középpályánkat.
Valaki írta korábban (még hetekkel ezelőtt), Pogbával kapcsolatban, hogy nem biztos, hogy ő a megoldás, mert ő is akkor jó, ha szabadabban alkothat, nekünk meg vki olyan kéne, aki feláldozza magát a csapatért. Szerintem most ebből van kevés, és az utolsó olyan KP, aki tényleg odatette magát a BBC mögé, abban gyakorlatilag mind a 3 ilyen volt (Xabi, Modric, DM), most Isco és Kroos ehhez kevés.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Biztos, hogy benne van, hogy egyénileg is sokan gyengébb formát futnak, és csapatként is ott (elég rosszul időzítve) csúcsra voltunk pörgetve (lehet, hogy még a BL győzelem utáni lendület is benne volt).
Egyébként ezt inkább mint felvetés írom, de így visszatekintve már másképp látom kicsit, mint akkor. Tényleg szép sorozatunk volt az őszi, de a játék hamarabb kezdett romlani, mikor még az eredmények jöttek decemberben (és talán még Modric sérülése előtt is).
Szerintem kicsit túl van misztifikálva az a sorozat és abból (is) következően azt gondoljuk, hogy a Kroos-Modric páros a legjobb ebben a formában, de én ebben már nem hiszek. Azon a perióduson kívül nem játszottunk soha jól huzamosan velük. Mielőtt valaki félreérti, nem a játékosokkal van bajom (sőt), hanem a rendszerrel, egyszerűen nem elegek ketten így, pláne nem Iscoval.
Nem tudom pl. azt figyelte-e valaki, hogy mennyire nem nyerünk párharcokat a középpályán. Elsősorban fejpárbajt egyáltalán nem, Isco-Modric fizikai korlátok miatt is, de Kroos meg James meg úgy megy fejelni időnként, mint egy kislány. A fellépő Ramos meg Varane tudja elfejelni a labdákat, időnként a visszalépő Benzema (meg Cé, ha nem ugrik mellé). De földön is Modric, aki igazán odateszi magát a párharcokban, a többi nem annyira.
Nem véletlen, hogy egy kicsit harcosabb, szervezett csapat simán megfogja a középpályánkat.
Valaki írta korábban (még hetekkel ezelőtt), Pogbával kapcsolatban, hogy nem biztos, hogy ő a megoldás, mert ő is akkor jó, ha szabadabban alkothat, nekünk meg vki olyan kéne, aki feláldozza magát a csapatért. Szerintem most ebből van kevés, és az utolsó olyan KP, aki tényleg odatette magát a BBC mögé, abban gyakorlatilag mind a 3 ilyen volt (Xabi, Modric, DM), most Isco és Kroos ehhez kevés.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
bocsőánat, elnéztem, azt hittem a mostani őszről beszéltél.
én azt látom, hogy temérdek lusta és formán kívüli játékos van, akik csak a mezt hajlandók kivinni a pályára.
én azt látom, hogy temérdek lusta és formán kívüli játékos van, akik csak a mezt hajlandók kivinni a pályára.

-
Lehet rosszul emlékszem,de akkor Bale volt sérült szerintem,és sokan írogatták is akkoriban,hogy a walesi mekkora hulladék,mert a felépülésével be kellett újra tenni a csapatba,és onnantól megint nem voltunk annyira meggyőzőek. De arra tisztán emlékszem,hogy volt egy időszak,amikor 4-4-2-t játszottunk Iscoval a bal szélen,Jamesszel a jobbon. És jók voltunk. Még James is,pedig a szélen volt. Aztán lehet ez csak 3-4 meccsen ment.mert hamesz nem játszott sérülés miatt.
ő a kerékkötő, alig lehet használni pontrúgáson kívül bármire.
kevés.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mert hamesz nem játszott sérülés miatt.Fieldvik írta:Egyébként előző szezonban,amikor ősszel annyira jó volt a csapat,akkor is ez a középpálya volt. Legalábbis nevekben. Isco nyomta a baloson,James a jobbon,középen Modric-Kroos,elöl pedig Benzema-CR. Én nem sokat értek a taktikai dolgokhoz,de valaki el tudná mondani, hogy akkor miért játszott olyan nagyon jól a Madrid,míg most ugyan ezekkel a játékosokkal megközelíteni sem tudjuk azt a formát? Persze azt látom,hogy nagyon sokan leeresztettek ahhoz képest,de van valami más magyarázat is? Köszi ha valaki leírja pár mondatban.
ő a kerékkötő, alig lehet használni pontrúgáson kívül bármire.
kevés.

-
Egyébként előző szezonban,amikor ősszel annyira jó volt a csapat,akkor is ez a középpálya volt. Legalábbis nevekben. Isco nyomta a baloson,James a jobbon,középen Modric-Kroos,elöl pedig Benzema-CR. Én nem sokat értek a taktikai dolgokhoz,de valaki el tudná mondani, hogy akkor miért játszott olyan nagyon jól a Madrid,míg most ugyan ezekkel a játékosokkal megközelíteni sem tudjuk azt a formát? Persze azt látom,hogy nagyon sokan leeresztettek ahhoz képest,de van valami más magyarázat is? Köszi ha valaki leírja pár mondatban.
- Veidt
Alexis idén eddig egy nulla (eladott labdák, értelmetlen cselek, rossz labdakezelés). persze a sérülés is betett neki most.___Samy___ írta:Egyebkent nalam az elsodleges celpont Alexis Sanchez (Texas) lenne. Pont a lejjebb irt dolgok miatt. O aztan tenyleg jo egy vs egyben.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- ___Samy___
Egyebkent nalam az elsodleges celpont Alexis Sanchez (Texas
) lenne. Pont a lejjebb irt dolgok miatt. O aztan tenyleg jo egy vs egyben.

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Veidt
Shaktart érdemes figyelni amúgy. Costa, Fernandinho, Willian, Luiz Adriano mind tőlük ment el. még Teixeira távozásával is van néhány korrekt brazil ott a keretükben. amúgy sok tehetséges fiatal van most Denis Suárezen, Halilovicon és Asensión kívül is a ligában (Medrán (szintén tőlünk kölcsönben), Parejo, Santi Mina, Ceballos, Castro, Camarasa, Duarte, Vallejo stb)palesz77 írta:Nyilván nem a legjobb példa, de ott van Costa és Coman példája pont. Tavaly én megmondom őszintén egyikükről se hallottam - Costáról fél füllel -Veidt írta:az a baj hogy ilyen téren van egy Neymar, egy Costa, meg egy Moura. aztán vége is a fiatal/kompetenciára képes neveknek. talán érdemes lenne Brazília felé kacsingatni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Veidt 2016. február 28., vasárnap 15:03-kor.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amíg Pérez az elnök addig rendes nyár nem lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nyilván nem a legjobb példa, de ott van Costa és Coman példája pont. Tavaly én megmondom őszintén egyikükről se hallottam - Costáról fél füllel -, aztán ahhoz képest amit idén leművelnek a Müncehnben.. Nálunk most ott van Halilovic, a Liga 3. legjobban cselező játékosa asszem idén. Nem lehetetlen találni ilyen játékosokat azért, lehet pl Asensio is jó lenne - nem ismerem egyáltalán a játékát, azért írtam csak, mert kölcsönben van tőletek -, csak ahhoz okos igazolások kellenének részetekről, nem Lewa félék.. Mondjuk nyilván a Realban nehezebb teljesíteni, mint szinte bárhol máshol, de attól még nem feltétlenül a legnagyobb nevekben kéne gondolkoznotok most nyáron szerintem, úgy valóban sikerülhetne befoltozni a kereten levő lyukakat.Veidt írta:az a baj hogy ilyen téren van egy Neymar, egy Costa, meg egy Moura. aztán vége is a fiatal/kompetenciára képes neveknek. talán érdemes lenne Brazília felé kacsingatni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem tetszik. Iscot sajnálni fogom, de hát ez van. Viszont én CR-t és Balet is eladnám. Jöhetnek a fiatalok, max maradna Isco hát ha balosról tud valamit kezdeni magával. Bale-el nem vagyunk kisegítve, sok a sérülés, CR meg már messze nem tesz jót a csapatnak, amíg itt van képtelenek vagyunk felépíteni az új generációt.Realista24 írta:...
Persze tudjuk mi lesz, marad az összes kerékkötő, még James is