Érdekes amúgy, hogy most is a francia van elővéve, de azoknak a játékosnak a személye homályba feledett, akik gyalázatos teljesítményt mutattak a BL elődöntőben és hozzáállásukkal nem kissé megtépázták a klub becsületét.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 17., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 17., szerda 12:33
Már ami a csoportkört illeti. Behúzták a csoportot, aztán elfogyott a tudomány, miközben a mögöttük végző franciák megnyerték a VB-t, Ghána pedig a 3. helyet szerezte meg. A 16 között egy gyenge, megpattanó lövés után még kiskirály lehetett, a 8 között azonban jött egy szervezett csapat, rögtön vége is volt a dalnak.De ott is rekordot döntött plussz a hátán vitte az U20-as VB-n a csapatot...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 12:31
Moratanál és Jesénél jóval nagyobb tehetségeket (Cristiano, Iniesta, Messi) is szépen fokozatosan építettek be más giga kluboknál!De ott is rekordot döntött plussz a hátán vitte az U20-as VB-n a csapatot...
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 12:26
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 12:04
De ott is rekordot döntött plussz a hátán vitte az U20-as VB-n a csapatot...csabi87 írta:Én nem hallottam,hogy Ancelottival gondja lett volna a Psg-ben.
A másik pedig az,hogy nem kellene átesni a ló túlsó oldalára ezzel a sok fiatal spanyol tehetséggel.Jese a spanyol másodosztályban játszott eddig.Azért ez nagyon nagy lépcső lenne neki szerintem.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. július 17., szerda 11:56
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 17., szerda 11:54
Beszarás, hogy egy áll. "profi" játékos mint Benzi aki 20 éve focizik nem képes fitten tartani magát pár hétig, nem tudom, hogy ilyen hozzáállással meddig fogja húzni a pályán...CS0ki írta:Na, akkor úgy néz ki, hogy Albiol megy a Napoliba.Speaking to supporters via Twitter, De Laurentiis said: "We are negotiating for Leandro Damiao and Higuain. Albiol is already having a medical."
Az is remek hír, hogy tényleg érdekli őket Higuain, mert kezd kihűlni az Arsenalos téma, a Juventusos meg halott.
--->tessék.itt a példa,lehet hogy ramos tökön fogja rúgni magát,és szar lesz,de legalább ő mindent megpróbál,mindent bele ad,hogy legalább a lelkiismerete tiszta legyen hogy igen,én megtettem mindent,de nem jött be.de ez csak az esetleg,én biztos vagyok benne hogy neki visszajön ez és megint nagyon jó lesz.
Benzema súlycsökkentő és állóképesség növelő terápián vett részt a nyáron Olaszországban, hogy formába lendüljön.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 11:52
Jó lesz ez gyerekek; a fiúk (Karim --> Merano; Cristiano --> csak a szokásos; Ramos --> uszoda, tornaterem; Marcelo --> futás, kondi) úgy látszik nagyon akarnak és idén tényleg robbantani készülnek!tessék.itt a példa,lehet hogy ramos tökön fogja rúgni magát,és szar lesz,de legalább ő mindent megpróbál,mindent bele ad,hogy legalább a lelkiismerete tiszta legyen hogy igen,én megtettem mindent,de nem jött be.de ez csak az esetleg,én biztos vagyok benne hogy neki visszajön ez és megint nagyon jó lesz.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 17., szerda 11:45
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 11:36
Ez is kicsit relatív számomra. Honnan tudod,hogy nem Jesé fogja hülyére venni a védőket?csabi87 írta:Az a baj,hogy majd egy BL meccsen Jeset hiába fogod beküldeni mert hülyét fognak csinálni belőle kb.Én nem tudom,hogy mit láttok ennyire Ibrában. Itt van 32 éves, a technikai képzettsége elkopott,nagyon kevés 1v1-et nyer csak meg. Plusz,azért,hogyha esetleg nem megy neki a játék és az unott,flegma pofáját nézzem,azért ne jöjjön ide. Akkor már inkább nézek egy Jesét.![]()
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. július 17., szerda 11:27
Az a baj,hogy majd egy BL meccsen Jeset hiába fogod beküldeni mert hülyét fognak csinálni belőle kb.Én nem tudom,hogy mit láttok ennyire Ibrában. Itt van 32 éves, a technikai képzettsége elkopott,nagyon kevés 1v1-et nyer csak meg. Plusz,azért,hogyha esetleg nem megy neki a játék és az unott,flegma pofáját nézzem,azért ne jöjjön ide. Akkor már inkább nézek egy Jesét.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 17., szerda 11:25
ebben szerintem inkább annak volt jelentősebb szerepe, hogy egyikük sem egy olyan csatár, aki huzamosabb ideig padra való, és ezt josé is tudta pontosan....csak hát ez a fajta rotálás sem volt igazán működőképesUgye azt senki nem gondolja komolyan, hogy ha benzema bármikor a 4 éve alatt, lehozott volna egy olyan teljesítményt ami valóban klasszis, az aktuális edző (már csak biztonsági okokból is) nem őt kezdeti, azért voltak rotálva mert mindkettő egy raklap szar volt.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. július 17., szerda 11:25
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 17., szerda 11:16
Én nem tudom,hogy mit láttok ennyire Ibrában. Itt van 32 éves, a technikai képzettsége elkopott,nagyon kevés 1v1-et nyer csak meg. Plusz,azért,hogyha esetleg nem megy neki a játék és az unott,flegma pofáját nézzem,azért ne jöjjön ide. Akkor már inkább nézek egy Jesét.csabi87 írta:Ha még sikerül Ibrahimovicot elhozni akkor én teljesen elégedett leszek.Na akkor elől is léptünk előre nem is kicsit szerintem.Egy Ibrahimovic-C.Ronaldo páros elől már azért kicsit durva lenne.
Mögöttük mellettük meg a támogatás Iscoéktól,Modricéktól.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 17., szerda 11:15
Na, akkor úgy néz ki, hogy Albiol megy a Napoliba.Speaking to supporters via Twitter, De Laurentiis said: "We are negotiating for Leandro Damiao and Higuain. Albiol is already having a medical."
--->tessék.itt a példa,lehet hogy ramos tökön fogja rúgni magát,és szar lesz,de legalább ő mindent megpróbál,mindent bele ad,hogy legalább a lelkiismerete tiszta legyen hogy igen,én megtettem mindent,de nem jött be.de ez csak az esetleg,én biztos vagyok benne hogy neki visszajön ez és megint nagyon jó lesz.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. július 17., szerda 11:06
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 17., szerda 11:01
Én meg pont emiatt tekintek optimistán a jövőre; ebből is látszik, hogy sokkal több van még ezekben a srácokban (Karim, Özil) --> mert ha viszonylag szar formában, tompán is képesek ilyenre, akkor bizony igen is bőven van feljebb, sőt! Cristiano a hírek szerint már most bomba formában vanÍgy statokat nézve nem hozott rossz szezonokat, de ha csak azokat nézzük, akkor Higu sem rossz, sőt Özil a zistende mint tudjuk ez nem fedi a valóságot, mert a játékuk, hozzáállásuk iszonyat gyatra.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 17., szerda 10:54
Ekkor ajánlotta be őt Zidane Varane mellett. Ekkor még sehol sem volt a Chelsea ajánlata. na mindegy, már itt volt Di Maria, gondolom a vezetőség sem tudta még akkor, hogy a tini tehetségek ára így felmegy az elkövetkezendő két évben, ezért sokalták a 30-40 milliót érte.2011 nyaran annyit mondott Hazard, hogy egy TOP klubba meg keves, kisebb csapathoz akar igazolni
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 17., szerda 10:43
ericco írta:Helyette leigazolta Di Mariat, majd mikor Hazard már szívesen váltott volna, már nem kellett neki a belga.BBeno írta:a sok megmondóembernek akik szerint José blokkolta Hazard igazolását:
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 17., szerda 10:32
de itt ez van..vannak emberek itt akik tartanak egy csatár igazolásától mert akkor mi elsz benzema óriási karrierjével..Az meg ,hogy ne igazoljunk egy normális csatárt ,hogy benzema kezdő lehessen ..
tessék.itt a példa,lehet hogy ramos tökön fogja rúgni magát,és szar lesz,de legalább ő mindent megpróbál,mindent bele ad,hogy legalább a lelkiismerete tiszta legyen hogy igen,én megtettem mindent,de nem jött be.de ez csak az esetleg,én biztos vagyok benne hogy neki visszajön ez és megint nagyon jó lesz.Sergio Ramos szabadsága csak 14 nap múlva járt volna le, ám a Real Madrid második számú kapitánya a tegnapi napon visszatért Madridba, és megkezdte a felkészülést a következő szezonra az edzőteremben és az uszodában.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem