Most ezt nem ertem, oket Kroos helyere kepzelned el?El Unico írta:... Elhozhatnank Draxlert, vagy ott van a szabaduszo Kevin-Prince Boateng, ...
Amugy a video tenyleg kemeny, de ez egy "meglevo jelenseg" nalatok, emlekszem Modric full ugyanezt jatszotta el Inivel a Clasicon. Nalunk meg most a nagy gurizos Arda tolt egy ilyet hetvegen amugy, pedig neki elvileg nem piszkos a melo, de ez itt off. Nem mentseg nyilvan, de ez miatt szerintem nem lesz kevesbe jo jatekos, meg nem passzol kevesbe hozzatok. Nyilvan egy Verratti mentalitasu ember a szemnek is kedvesebb, de ott van nalunk Andres, becsuszni szinte meg soha nem lattam szerintem, aztan megis paradesan vedekezik. Ahogy az egesz csapat is mellette leteszi azt amit kell, hatrafele is. Kellenek az utkozo emberek is, de szerintem a Kova-Modric duo boven eleg lehetne, ha meg lenne melle szervezve a vedekezesetek. De az eddig latottak alapjan Zizunak nem ez a fo erossege, ami azert eleg nagy problema lehet a jovoben. En tovabbra is amondo vagyok, hogy amig 1-1 embert akartok folyton kicserelni, meg "bunbaknak" kikialtani, addig valtozas se lesz. Ezt a gondot evek ota csapat szinten kene megoldanotok, egy szem Verratti nem lenne eleg egy rangadon ahhoz, hogy stabilizaljatok a kozeppalyat.. Persze ha egy jol mukodo csapatban is kilogna lefele a nemet, akkor megertenem, ha kuldenetek, de ott meg szerintem jol mukodne - lasd nemet valogatott pl.