Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 28., vasárnap 23:26

hamesz írta:
Steve írta:Remélem CR látta Messi Sevilla elleni mostani szabadrúgás gólját.

Nos valahogy így kellene csinálni. Így kell szabadot lőni és így kell egy vesztes helyzetben visszahozni a csapatodat egy rangadón.

Ez lenne egy vezér szerepe.
Kb fél évbe egyszer lő egy szabad gólt :lol: Nem tudom már melyik oldalon olvastam, de pont valaki írta hogy Messi mindig eldönti meg jó a nagy meccseken... Azért kb ez sem igaz... Neki is volt bőven rossz teljesítménye fontos meccseken ki is kaptak szépen... De am továbbra sem CR-el van a gond nálunk, hanem a csapattal. Florentinot el kell tüntetni. Zidane-t hagyni kell dolgozni és jó lesz ez előbb utóbb. CR meg már 31 éves nem szabad tőle elvárni azt mint pár évvel ezelőtt... A nagyobb meccseken sem csak ő sül be, hanem az egész csapat. Senki sem hozza magát egyelőre komoly meccseken. Mi még nem vagyunk csapat. Csak már akkora az utálat iránta, hogy ha kikapunk akkor na hol is volt CR... Azért jó pár játékosnak pöröghetne még itt a topicja, de mégis mindenki ide tud csak jönni köpködni... Még mindig tartom, hogy ha lesz mögötte egy jó CSAPAT, akkor még nagy hasznát fogjuk venni.

Te véletlenül nem valami fb huszárgyerek vagy, aki megmondta a tutit a Ronaldo-s cikkek alatt? Hogy mindenki ostoba gyökér, kivéva az nem, aki azt gondolja, hogy Ronaldo az isten? :lol: Olyan, mintha bizonyos időközönként direkt jönnél a fórumra, hogy az emberek agyérgörcsöt kapjanak...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 28., vasárnap 23:07

Scored in more different games in La Liga:
[187] MESSI
[186] Raúl
[178] Hugo Sánchez
[162] Quini
[156] Santillana
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 28., vasárnap 23:02

Most direct free-kick goals in La Liga (since 03/04):
C. Ronaldo 18/275 (6,5%)
MESSI 16/198 (8%)
Ronaldinho 15/196 (7,6%)

Messi has scored 6 goals from free kick this season so far. 1st in Barcelona since Ronaldinho (2006-07)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 28., vasárnap 21:40

hamesz írta:

Nos valahogy így kellene csinálni. Így kell szabadot lőni és így kell egy vesztes helyzetben visszahozni a csapatodat egy rangadón.

Kb fél évbe egyszer lő egy szabad gólt :lol: Nem tudom már melyik oldalon olvastam, de pont valaki írta hogy Messi mindig eldönti meg jó a nagy meccseken... Azért kb ez sem igaz...
Bullshit generator 2016.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 28., vasárnap 21:33

cristianoronaldom.hu
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 28., vasárnap 21:30

Te hamesz, Kroos, James, Isco, Benzema, Varane topikokat nem szoktad látogatni? Oda lehet köpködni? Az nem zavar? Ja várj, te Cé FC fan vagy, neked ő az egyszemélyes csapat.
Nem illik.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. február 28., vasárnap 21:26

Kb fél évbe egyszer lő egy szabad gólt :lol: Nem tudom már melyik oldalon olvastam, de pont valaki írta hogy Messi mindig eldönti meg jó a nagy meccseken... Azért kb ez sem igaz... Neki is volt bőven rossz teljesítménye fontos meccseken ki is kaptak szépen... De am továbbra sem CR-el van a gond nálunk, hanem a csapattal. Florentinot el kell tüntetni. Zidane-t hagyni kell dolgozni és jó lesz ez előbb utóbb. CR meg már 31 éves nem szabad tőle elvárni azt mint pár évvel ezelőtt... A nagyobb meccseken sem csak ő sül be, hanem az egész csapat. Senki sem hozza magát egyelőre komoly meccseken. Mi még nem vagyunk csapat. Csak már akkora az utálat iránta, hogy ha kikapunk akkor na hol is volt CR... Azért jó pár játékosnak pöröghetne még itt a topicja, de mégis mindenki ide tud csak jönni köpködni... Még mindig tartom, hogy ha lesz mögötte egy jó CSAPAT, akkor még nagy hasznát fogjuk venni.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 28., vasárnap 21:16

Messi gyengébb volt eddig benne.
Bár lehet ezzel a góllal felhozta... :lol: Igen, neki is ilyen szar az a mutatója
ZIDANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 28., vasárnap 21:10

Na, mondjuk Messi se arról híres, hogy szabadrúgás/gól mutatóban olyan hűűű, de jó lenne. :lol: Ettől függetlenül ebben kurvaszar CR, de pont nem Messivel kell jönni ilyenkor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 28., vasárnap 21:07

Messinek a Sevilla ellen mindig beakad. Szerintem ma is egy 5-ös lesz a vége, ahogy a Sevilla teljesítményét ismerem a Camp Nouban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. február 28., vasárnap 21:06

Remélem CR látta Messi Sevilla elleni mostani szabadrúgás gólját.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 28., vasárnap 20:03

Es CR meg mindig az elitbe tartozik, hany jatekos termel annyi golt mint o?
A labdarúgás (angol eredetű szóval football, magyaros átírásban futball, mindközönségesen foci) labdajáték, amelyet a pályán két, egyenként 11 labdarúgóból álló csapat játszik egymás ellen...
Forrás: wikipédia
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. február 28., vasárnap 19:58

Tobbszor is elmondtak, hogy a Real Madrid eladni nem fogja. Csak abban az esetben ha o menni akar. Akkor konoly penzt csinalhatunk belole. Minden mas esetben nem fogunk megvalni a legnagyobb csillagonktul. Es CR meg mindig az elitbe tartozik, hany jatekos termel annyi golt mint o? Masok is jatszanak gyenge csapatok ellen. Hullamvolgyben van, ez teny.

De kerdezem en: a csapat nem? Vagy az a helyzet hogy mindenki jobb nala es o csak egy fek? Mert ha ez lenne a helyzet akkor oke. De nem az. Az egesz csapat gyenge. Ugy erzem itt sokan az o nyakaba varrja a golkeptelenseget.

Hosszu hosszu eveken at nem lehetett ra panasz, annyi golt rugott es annyira megbizhato volt hogy szerintem itt senki (meg en sem) fel sem fogjuk mit muvelt ebben a csapatban. Leirjatok ot, nagyon durvan... Lehet kritizalni ot, meg basztatni, jogosan, hozzateszem, de azert eladni nem kene, mert o mar tett le annyit az asztalra hogy megkapja az idot, es a turelmet, foleg annak tukreben, hogy a tobbiek teljesitmenye is egy kalap szar. Ha az eddigi szezont vesszuk alapul, Navas, Carvajal, Varane, Modric, Marcelo es Benzema azok akik iden stabilan futballoznak, a tobbiek vagy allandoan serultek, vagy hibat hibara halmoznak, es nem stimmel naluk valami.

Nem tudom elfogadni azt hogy itt sokan eladnak ot, ahelyett hogy csapatszinten oldanank meg a problemakat. Mert nem CR-rel van a baj. Oke, kihagyta a tizenegyeset, kihagy hatalmas ziccereket, amiota focizik, csapkod es hisztizik, o ilyen, el kell fogadni, de o is ember, attol meg mert hullamvolgyben van, meg elit futballista.

Semmi, de semmi nem indokolja, hogy eladjuk ot. Aki szerint megis, az nem ert a profi futballhoz, es orulok hogy nem az adott illeto dont ilyen kerdesben...
:goat:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. február 28., vasárnap 19:27

Nagyon sajnálom Cristianót...nekem személy szerint az egyik kedvenc játékosom...de idén szerintem valami nagyon megtört nála...itt már szerintem komoly tényező nem lehet...főleg, hogy a sajtó, a szurkolók is kezdik kikezdeni...ha feloldják nyárra az igazolási tilalmat szerintem érdemes lenne eladni (neki és nekünk is ez lenne a legideálisabb)...viszont ha nem igazolhatunk, mindenképpen megtartanám még egy évet...mert szerintem nem akkora rákfenéje a csapatnak, mint azt sokan állítják...
Viszont nagyon bízom egy szép búcsúban tőle...mondjuk egy BL cím...csak sajnos idén ez lehetetlen küldetés...

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. február 28., vasárnap 19:20

Egyebkent osszessegeben az.. iden mar mint tudjuk velemenyes erosen.. iden keves.. blen kivul fokepp. Bar ha 20 bl gollal hozza segot minket a 11.hez akkor en megbocsatom az egesz szezonjat... szerintem ezzel vagyunk paran. De o mar a mult nem a jovo. Lenne par ember akire elcserelnem mar... 1-2 eve meg nem volt

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 28., vasárnap 18:51

A szövegkörnyezettel es a korábbi hozzászólásokkal erre utaltal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. február 28., vasárnap 18:30

Realista24 írta:
Az a gond hogy nincs kire masra jatszani... vagy csak nekem nem szurt meg szemet a keretunkben a golvago klasszis...
Mondjuk gólvágó klasszis jelzőt aggatni Cére, akinek a legszarabb a hatékonysági mutatója, több, mint vicces.
Hol irtam Cere, hogy golvago klasszis? :D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 28., vasárnap 13:57

Benzemara boven lehet akciot kijatszani, ez iden be is bizonyosodik. Mindenfele tekintetben topkategoria iden. Nagy meccseken rendre hasznalhato volt. De ezt egesz evben nem lehet tole elvarni, folyamatos jatszatassal.

Egy jo szakember tudja mit kell csinalni egy jatekossal, hogy idoben felepuljon. Nem egyfele modszert kene hasznalni minden jatekosnal, pontosan azert mert senki nem egyforma. Vagy szerintes normalis dolog az, hogy meg mindig nem jatszik?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 28., vasárnap 13:56

___Samy___ írta:Itt leginkabb az idokkel van a problema, nem a genetikaval. Bale egy sima izomserulessel honapokig harckeptelen. Ez a problema, nem az hogy egy szezon kozben leserul. Az barkivel megesik.
De erről beszélek, más szervezet, más gének. Lehet fos rehabot raktak össze Garethnek és ennyi. És ki a hibás? A walesi.. legalábbis Ronaldo szerint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 28., vasárnap 13:54

Az a gond hogy nincs kire masra jatszani... vagy csak nekem nem szurt meg szemet a keretunkben a golvago klasszis...
Mondjuk gólvágó klasszis jelzőt aggatni Cére, akinek a legszarabb a hatékonysági mutatója, több, mint vicces.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: