Miért? Vagy mire gondolsz?nmate írta:Ha jól sejtem nem igazán érdekük nekik...Realista24 írta:hogy az x tízezer szavazásra jogosult nem tesz semmit ellene.
Nekik szerintem az az érdekük, hogy a csapat a legjobb legyen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 28., vasárnap 12:36
Miért? Vagy mire gondolsz?nmate írta:Ha jól sejtem nem igazán érdekük nekik...Realista24 írta:hogy az x tízezer szavazásra jogosult nem tesz semmit ellene.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 28., vasárnap 12:24
Gazdaságtörténelem tanárom mesélte, hogy macedóniában pár ezer euroért cserében megtanítják milyen módszerekkel lehet békésen diktatúrát buktatni.Norbii írta:én inkább úgy mondanám hogy a takarítást a takarítóval kéne kezdeni.![]()
Nagyon nehéz lenne ellenfelet találni neki, belenyúlt a választási szabályzatba is az újraválasztása után.
20 év pártolói tagság kell hozzá, az utcáról így nem fog tudni beugrani senki.
Nem mondom, hogy ez hátrány, de jelenleg nem sokan vannak akik meg tudnának felelni mindennek.
szerk: közben meglett az ezredik hozzászólásom. lehet ünnepelni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 28., vasárnap 12:22
Ha jól sejtem nem igazán érdekük nekik...Realista24 írta:hogy az x tízezer szavazásra jogosult nem tesz semmit ellene.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 28., vasárnap 12:19
Nem az a baj, hogy így vannak a szabályok módosítva, hanem, hogy az x tízezer szavazásra jogosult nem tesz semmit ellene. Gondolom, mint intézmény, lehetne rendkívüli eljárás(oka)t kezdeményezni. Az minden szervezet esetében adott, ha megvan a jogalap hozzá.Norbii írta:én inkább úgy mondanám hogy a takarítást a takarítóval kéne kezdeni.![]()
Nagyon nehéz lenne ellenfelet találni neki, belenyúlt a választási szabályzatba is az újraválasztása után.
Nem mondom, hogy ez hátrány, de jelenleg nem sokan vannak akik meg tudnának felelni mindennek.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 28., vasárnap 12:18
Bebetonozta úgy magát, hogy innen max Figo, Raúl kaliberek tudnák kirobbantani (ugye az idő végett) de tőke szempontjából, valszeg még ők is kevesek lennének.Norbii írta:én inkább úgy mondanám hogy a takarítást a takarítóval kéne kezdeni.![]()
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. február 28., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 28., vasárnap 12:12
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 28., vasárnap 12:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 28., vasárnap 12:01
Hivatalosan sosem lesz elismerve.KAG írta:Tényleg rákoppintottak csak felülről és korrigált?
Akkor viszont kiszophatja a kékerest....
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 28., vasárnap 11:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 28., vasárnap 11:45
Semmi félrefordítás nem volt. Rászóltak, majd korrigált. Vezetőség ki is akadt rá.KAG írta:Nem kell szítani.
Félrefordítás volt nem? A fizikumára értette... Ő meg tényleg nem sérült meg 5x komolyabban néz ki mint akárki a csapatból.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 28., vasárnap 11:42
Már mindegy... terjed, mint az influenza, csak ahhoz nem ért el, aki nem netezett.KAG írta:Nem kell szítani.
Félrefordítás volt nem? A fizikumára értette... Ő meg tényleg nem sérült meg 5x komolyabban néz ki mint akárki a csapatból.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 28., vasárnap 11:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 28., vasárnap 11:36
A Squawka kimutatása szerint, 90 percre lebontva Bale a csapat leghasznosabb tagja idén. Őt Benzema majd James követi, CR7 csak a negyedik.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. február 27., szombat 14:58
és úgy sem volt jobb a védekezés, ugyanúgy átszaladt az ellenfél a középpályán, mint amikor nem játszottlestat írta: Ezért kellene Casemirot többet nyomatni szerintem..egy igazi pittbull. Amit pl az atletico ellen (asszem) lenyomott...brutális volt.
Casemiro
Kroos. Modric
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 27., szombat 9:29
Szerintem még lassú is. Sebességre is és helyzet felismerésben is.istimester írta:Casemiro ez a típus, de ő jelenleg a "fociban" talán még kevés.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 26., péntek 23:59
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. február 26., péntek 22:47
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 26., péntek 18:43
De csak mèg ugyvezeto infantilisdzsanni nem?h3x0r írta:Megvan, hogy ki lett a FIFA uj elnoke?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. február 26., péntek 18:37
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem