Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Ha Raúlt lehetett traktorozni, akkor remélem Cét lehet ekézni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sosem vitatta a csapattársai érdemeit, ő is csak egy láncszem a gépezetben. Ha a társak gyengébben muzsikálnak,vagy épp egy halom sérülés hátráltatja a csapatot,akkor neki is sokkal nehezebb dolga van. Ahogyan Messi is meg van lőve a csapattársai nélkül...nmate írta:Rakás bullshit ez a komment, már ne haragudj.El Unico írta:Steve jól leírja. A többiekhez képest CR még mindig hoz egy szintet, magához képest igaz, hogy gyengébben muzsikál, de a többiekről elmondható, hogy jobban tolják? Nem.
A legveszélyesebb játékosunk ma CR volt, ez mindent elmond a csapat támadójátékáról. Egyedül ő volt ma veszélyes az ellenfélre.
1. Kit érdekel mit hoz a többiekhez a képest? Most ő az aranylabda top3 évek óta, vagy sem?
2. Ha már veszélyes, lőhetne igazán egy gólt ziccerben vagy épp tizit értékesíthetné.
Ugyanúgy mentegetőzöl, mint ő.
Jelenleg nincs CR mögött olyan támogatás,olyan csapatmunka,ami kéne. Sokkal több van benne, valószínűleg frusztrált és nem tetszik neki ami Madridban megy, gondolom nagyobb rálátása van a dolgokra mint nekünk.
El-el ront ziccereket,de hát ki nem? És a nagyobb csapatok ellen nem csak ő egyedül sül be,hanem az egész csapat.

Igaz. Remélem itt lesz 38 éves koráig aztán ha visszavonul majd visszajutunk az első osztályba.ziro4vr írta:De most kit érdekel a csapat????? átszon ott ameddig akar, állítson fel 324235423 gólos rekordokat és legyen igazi legenda. Kit érdekel mit veszítünk vagy nyerünk addig?????Zsombor írta:Őszintén srácok, ti komolyan vartok tőle még valamit? Hajduszoboszlonak majd még elrak 5 golt. Aztán megint lehet mutogatni hogy a világ legjobbja. Kár hogy már a top3ban sincs.
Téged igen???? AntiCRes gyerek....
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
persze ha ma gólt rúgott volna akkor a trónörököst basztatnátok. Jesét.ziro4vr írta: De most kit érdekel a csapat????? átszon ott ameddig akar, állítson fel 324235423 gólos rekordokat és legyen igazi legenda. Kit érdekel mit veszítünk vagy nyerünk addig?????

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baj, hogy pont olyan CR idén, mint maga a csapat. Kicsik ellen megy, kicsit komolyabb csapat ellen meg már megy a szenvedés. Nagycsapatokkal alig játszottunk ebben a szezonban, Atleti, Barca, PSG, aztan 1 Benz és 1 Nacho gól a termés ellenük 5 meccsen...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De most kit érdekel a csapat????? átszon ott ameddig akar, állítson fel 324235423 gólos rekordokat és legyen igazi legenda. Kit érdekel mit veszítünk vagy nyerünk addig?????Zsombor írta:Őszintén srácok, ti komolyan vartok tőle még valamit? Hajduszoboszlonak majd még elrak 5 golt. Aztán megint lehet mutogatni hogy a világ legjobbja. Kár hogy már a top3ban sincs.
Nem illik.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az a beteges hogy őt nem lehet kritizálni mert ő a mindenidők.hamesz írta:Az egész csapat hol volt fél évig? Az a beteges már, ami ebbe a topicba megy. És ha véletlenül a nyáron el is menne, akkor a fórum találna magának más valakit, akit lehet b@sztatni. Minden évben van valaki a csapatban, akit el kell zavarni.
Amúgy korrigált, a Marca képviselőinek nyilatkozta, hogy csak az erőnlétre célzott, nem játékbeli képességekre. "Nem vagyok jobb egyetlen csapattársamnál sem."
Mondjuk nekem csak picit tűnik kétszínűnek, de én már ebbe bele se mennék inkább. Remélem egy bocsra azért telni fog Kova, Jesé, meg Vazquez felé...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem-nem.ziro4vr írta:Az első csoport ellen ott voltak a társak, bezzeg az alsó csoportos csapatok ellen! Ott egyedül volt mindig!
Gondoljátok el, mi lett volna, ha ott sincs!!!!!!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Őszintén srácok, ti komolyan vartok tőle még valamit? Hajduszoboszlonak majd még elrak 5 golt. Aztán megint lehet mutogatni hogy a világ legjobbja. Kár hogy már a top3ban sincs.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem tudok és egy pillanatra sem akarnék vitatkozni, mert egyezik a véleményünk.nmate írta:Nem hát, a baj csapat szintű, sok a túlfizetett öncélú játékos, kevés sikeréhség. Ő is része egyébként ennek, de rá ezt nem lehet levetíteni.Steve írta:Szerintem meg az a legnagyobb baj, hogy nem CR a legnagyobb baj.
A mai vereség sem csak az ő hibája, de ha akkor profi mint írtátok, akkor képes beverni a ziccert amikor fontos. Persze, hibázhat ő is, mert ember, de amikor egy szezonban már sokadszorra "hiányzik" az aranylabda jelölt játékosunk amikor kéne...elgondolkozol.
A magam részéröl csak annyit tartok problémásnak, hogy nincs utánpótlás. Engem ez irritál a legjobban.
Egoista CR? Szerintem igen. Irritáló, engem sokszor. Pofázik és már kevesebb a teljesítmény? Szerintem igen.
Kiráz a hideg a hisztiktöl, a müesésektöl, a szerepléstöl.
Neki már egy Beckham szintü márkanévnek kellene lenni akinek a már nem annyira jó teljesítményét még elbírja a csapat, majd le-le cserélni.
De a legnagyobb gond, hogy közel sem erröl van szó. A Real utánpótlása jöhet bárki, de egy rakás szar. Nem tudunk értelmes játékosokat kinevelni.
Perez vásárlásai meg shopping volt csak, de nem csapatépítés. Ráadásul még a bazi nagy felfedezettjeivel, akire kicsengette az euró százmilliókat is csak felsülés volt.
Ilyen aspektusban, számomra nem CR a legnagyobb probléma. Szívesen veszem, ha eladjuk és hozunk egy Neymar féle valóban zsenit. Vagy padozgat, be-be áll és ténylegesen segít a csapatnak majd, de egy olyan csapatnak akik mind nála jobbak.
Jelenleg még egy defektes CR-nél sincs jobb opció a csapatban.
A magam részéröl nem lennék most Perez, mert itt vagy megint egy elsö éveihez hasonló befektetéseket kell csinálni, ésszel, Zizouval közösen. Vagy hagyni kell Pereznek már a dolgokat a pitsába..Jelenleg ilyen vegetálás van csak. CR-nek meg ez tökéletes.
A kiemelt részhez. Szerintem profinak profi. Ez korábban meg is látszódott. Viszont sem az idöt, sem a vele született hiányosságokat, sem a csapat körülményeit nem tudja pótolni sírással, hisztivel, pénzzel, pofázással..
Èn messze nem rajongok CR-ért, sosem lesz a kedvencem. Jelenlegi véleményem, hogy idövel szabadulni kellene töle, a különbözö anyagi helyzeteket figyelembe véve. Viszont lenézni nem nézem le, a korábbiakért meg pacsi. Nagyjából ennyit gondolok róla.
A szövegelését most nem kommentálom. Felesleges is. CR olyan, amilyen. Ezért nem lesz soha a kedvencem.
- ziro4vr
Az első csoport ellen ott voltak a társak, bezzeg az alsó csoportos csapatok ellen! Ott egyedül volt mindig!
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Amíg az lesz, hogy "csak én rúghatok gólt/én lőhetek 11-est/én lőhetek szabadot, addig a kérdésed értelmetlen. De félig jogos.hamesz írta:Az egész csapat hol volt fél évig?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Igazi Real szurkoló vagy.Remy írta:Remelem innen vonul vissza 38 evesen.![]()

És megjött hamesz is provokálni, ezaz.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
hamesz írta:És ha véletlenül a nyáron el is menne, akkor a fórum találna magának más valakit, akit lehet b@sztatni.

hamesz írta:Minden évben van valaki a csapatban, akit el kell zavarni.

Nincs kedvem másolgatni a hszeid, úgyis tudod miért röhögök.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Remelem innen vonul vissza 38 evesen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az egész csapat hol volt fél évig? Az a beteges már, ami ebbe a topicba megy. És ha véletlenül a nyáron el is menne, akkor a fórum találna magának más valakit, akit lehet b@sztatni. Minden évben van valaki a csapatban, akit el kell zavarni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sétálgatott a támadóharmadban feltett kézzel, hogy passzoljatok.Realista24 írta:HOL
VOLT
FÉL
ÉVIG?
Ja tudom, kondizott, hogy jó legyen fizikálisan.
Most viccen kívül, amíg Benítez volt az edző, kis túlzással nem igen csinált mást.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
HOL
VOLT
FÉL
ÉVIG?
VOLT
FÉL
ÉVIG?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Akkor mondja azt is el, hogy kihagyta a ziccereket, és nem Lucasnak meg Mayoralnak kell ilyenkor előlépnie, hanem neki.
Mikor meg a statjaival menőzik, esetleg azt is elmondhatja, kik ellen lőtt abból mennyit.
Lehet frusztrált az ember, de unalmas már a másokra mutogatás meg az egózás.
Mikor meg a statjaival menőzik, esetleg azt is elmondhatja, kik ellen lőtt abból mennyit.
Lehet frusztrált az ember, de unalmas már a másokra mutogatás meg az egózás.
Nem illik.