Bár sajnos tujduk, h itt nem a sportszakmaiság élvez prioritást hanem az üzlet és piaci érték, a marketing szempontok. ----> a ke$udió.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. február 28., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 28., vasárnap 20:07
Semennyire,meg egy szupersztar lenne ott es ennyi..pheco írta: Viszont szerintem Pogba fog jönni Isco helyére, nem tudom úgy mennyire lesz acélos a kp.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. február 28., vasárnap 20:00
Szerinted egy Modric-Gündi-Kroos kp működne? Én Gündit a mostani felállásban Isco helyén tudnám elképzelni, viszont Kroos akkor marad ugyanott, ahol most. Nyilván a török-német többet tud hozzátenni a védekezéshez, mint Isco és akár még működhetne is a dolog.ziro4vr írta:Képes fegyelmezett védekezésre, csak nem abban a mélységben, amiben kellene. Ő egy szinttel feljebb képes ellátni jól a védőfeladatait. Ebből következően van alapja annak, amit írtok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 28., vasárnap 19:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 28., vasárnap 18:55
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. február 28., vasárnap 18:45
Így van. Ha összehasonlítod például a német válogatottban betöltött szerepével, akkor itt egy súlytalan vkp-t, ott pedig egy kreatív (és nem mélységi) irányítót láthatsz. Ennek ignorálása számomra súlyos edzői hiba.Santi írta:Szerintem az a baj Kroos-al, hogy Iscoval vagy Jamesel (amikor Bale egészséges) a középpályán nem abban a szerepkörben játszik, ahol ő jól érzi magát és ahol az erényei a legjobban kijönnek. Sztem jó a Modric-Kross kettős, de harmadik félnek Casemiro illetve egy olyan típusú, de minőségibb játékos kellene melléjük/mögéjük. Akkor elég lenne a "kisegítő szerepe" a csapatvédekezésben, viszont így, hogy most ő a fő vkp, a leghátsó ember a középpályán, így gondban vagyunk.
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. február 28., vasárnap 18:42
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 28., vasárnap 17:37
Értem én,és ebben igazad van,csapatvédekezés,nem lehet egyénekre lebontani,tök jogos..ziro4vr írta:Na, elkezdtem, de Samy leírta 90%-ban amit gondolok. Itt egységben kell gondolkodni és az egész csapatjátékot helyre tenni. nem folyton új figurákat és ismeretleneket beilleszteni egy mozgó rendszerben. Jelenleg ez történik. Én továbbra sem Kroos miatt aggódom, megfelelő csapatjáték és szisztéma mellett ő nagyon hasznos eleme lesz a mindenkori Realnak. A probléma akkor lesz, amikor Modric kiég/elmegy/legyengül, és erre a mai meccs volt a tökéletes modell. Akkor meghal a jelenlegi tudásunk szerinti foci, és ezt Kroos SEM tudja pótolni. Ezért kampányolok folyamatosan a kevés minőségi kp-s mellett a piacon, ezért szajkózom, hogy Kova nagy ígéret, de nem feltétlenül ő kellett volna nekünk és stb.
Sajnos a védekezésben sokszor mutatott jégcsapkeretes arisztokratikussága valóban nagy baj, ez már a Bayernben is így volt. Ugyanakkor a különbség az, hogy ott is és itt is, tessék figyelni, a letámadást, presszionálást kiválóan elvégezte, csak még volt mögötte egy Schweini meg egy Martinez akik aztán elvégezték a piszkos munkát. Madridban viszont jelenleg nincs olyan összehangolt csapatvédekezés, EZÉRT tűnik ki ennyire az ő védő """modora""". Viszont itt a nagy hiba, hogy csak őt emelitek ki ezen problémakör miatt, ami teljesen helytelen hozzáállás. Mert ebben ludas az edző, ludas még 4-5 csapattag és ludas Kroos is. Azt gondolom ezt illene felismerni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 27., szombat 21:33
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 27., szombat 21:25
Na látod, ezt én sem.De továbbra sem érzem miért ő a fő gyenge pont a kpn meg a csapatvedekezesben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 27., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 27., szombat 20:59
Kéérlek,ziro..El ne kezd te ezt,végre leálltak erről páran.ziro4vr írta:
Miro:nagyon nem vagy objektív. A Róma elleni sörmeccs volt? Borzasztóan torz a véleményed az irányába. Ez valami kompenzáció Bale miatt?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 27., szombat 20:48
Ez abszolút jogos és valami komoly lebaszást érdemelne érte.Matyas írta:Alapvetően kedvelem Kroost és a játékát viszont annyira szembetűnő egy két lassításnál amikor a második hullámból érkező lő ő meg a háttérben 4-5 méterrel lemaradva kocog visszafele, hogy az már fáj.Védekezésből igazán kivehetné a részét aktívabban mert ez így, hogy a támadásépítések első fázisában vesz csak részt szerintem kevés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 27., szombat 20:48
Így van, Vidal végezte a munkát, Pirlo meg osztogatott. Jól látta az ismerősöd, de hogy védekezésben extra klasszis lenne az olasz, vagyis volt, az hülyeség.mert Pirlo extra volt,Vidallal együtt természetesen.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 27., szombat 20:46
Én nem láttam,de szintén van egy ismerősöm,ki évek óta ott van minden második meccsen,mivel arrafelé melózik,és a tavalyi Juve azért jutott el oda ahova,mert Pirlo extra volt,Vidallal együtt természetesen.Realista24 írta: Láttál Juve meccset tavaly? A Real ellenit kivéve? Mert nekem van Juve fan ismerősöm és szerintük másra nem volt jó, mint pontrúgásra.
A baj hogy a védekezés szar,a csapattal együtt.nmate írta:Kroos tényleg semmi extra, de ha a csapat jól működik, ő egy tökéletes láncszem.
A sörmeccsek engem nem érdekelnek,az ilyen meccseken meg hasztalan a 96%-os passzpontosságával.ziro4vr írta:Szerintem simán Xabi kaliber csak a spanyol nagyobb harcos, ami ilyen meccseken jött ki.
HozzászólásSzerző: Matyas » 2016. február 27., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 27., szombat 20:39
Szerintem simán Xabi kaliber csak a spanyol nagyobb harcos, ami ilyen meccseken jött ki.nmate írta:Kroos tényleg semmi extra, de ha a csapat jól működik, ő egy tökéletes láncszem. Magabiztosan teszi-veszi, korrekt mód védekezik szerintem, én arra sem panaszkodnék. Nem Xabi kaliber, de kár baszogatni, vele nincs gond.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 27., szombat 20:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 27., szombat 20:25
Láttál Juve meccset tavaly? A Real ellenit kivéve? Mert nekem van Juve fan ismerősöm és szerintük másra nem volt jó, mint pontrúgásra.A 33 éves Pirlo tavaly ugyanezt lehozta,csak mellé óriásit melózott hátra.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 27., szombat 19:23
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem