James Rodríguez - 16
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: James Rodríguez - 10
Középszer, mindig is az volt, csak tavaly fel lett fújva, ha megy a csapatnak elfér, de a különbséget sose lesz képes megteremteni, egyszerűen nem Real szint, ilyen szinten a sebesség és a jobb láb hiánya kibaszott sok.
Láttam már igen ballábas játékost, de ilyet még nem, ő még a labdavezetésre is képtelen jobbal, Bale is ballábas de ő legalább tud jobbal beadni (nem is akárhogy).
A sebessége meg a 33 éves Raúléval vetekszik, emiatt ha egy labda nem centire a lábára megy, akkor halott az ügy.
Nyáron mehet, itt sose lesz meghatározó ember.
Láttam már igen ballábas játékost, de ilyet még nem, ő még a labdavezetésre is képtelen jobbal, Bale is ballábas de ő legalább tud jobbal beadni (nem is akárhogy).
A sebessége meg a 33 éves Raúléval vetekszik, emiatt ha egy labda nem centire a lábára megy, akkor halott az ügy.
Nyáron mehet, itt sose lesz meghatározó ember.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
pff, már raktam volna fel youtubera.

El kell felejteni őt is, ez nem fér bele ezen a szinten. Remélem nyáron még lesz egy utolsó dobásunk és átalakítjuk a keretet Zidane elképzelései szerint. Aztán utána el is meszelhetnek nyugodtan, legalább összeáll az új csapat.nmate írta:Jajj, arról kérek majd videót amikor vezette rá egy védőre, Hámesz lassabb volt, visszahúzta bal lábra, megfordult és kivezette az oldalvonalon...fullos bal láb ide vagy oda, ez röhejes.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jajj, arról kérek majd videót amikor vezette rá egy védőre, Hámesz lassabb volt, visszahúzta bal lábra, megfordult és kivezette az oldalvonalon...fullos bal láb ide vagy oda, ez röhejes.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Egyszeruen nincs jobb lába...de meg a ballal sincs jo megoldasa....1v1 az nala nem letezik...es ez 80 millio...volt egy jelenet bogy visszafele vezette a labdat a vonal mellett ballal de ha a jobb labat eloveszi nem vezeti ki...else hittem komolyan.
Nyaron elkell passzolni a faszba...egy tipikus VB felfedezett.
Nyaron elkell passzolni a faszba...egy tipikus VB felfedezett.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha jól emlékszem 25 perc alatt szerelték hatszor... egy jó megmozdulása nem volt mezőnyben.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Egyik napról a másikra? Benitez menesztése előtt tért vissza ha jól emlékszem de azóta is pocsékul játszik.Értékelem az igyekezetet de sajnos azzal hogy mérgezett egér módjára rohangál nem sokat tesz hozzá a védekezéshez mivel nem azon a fordulatszámon van mint anno DM.Attól meg hogy állandóan azt keresi, hogy hogy tudja a balosára rakni a zsugát már feláll a hátamon a szőr.Csomószor emiatt akadt el a támadás vagy lassultunk le egy ütemmel mert egyszerűen képtelen jobbal passzolni vagy labdát vezetni.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ez így is van, de pajtinknak vannak olyan hiányosságai, amit a fix játéklehetőség sem tesz helyre. Érdemben gyorsabb nem lesz, a jobbosa sem fog számottevően fejlődni, meg a védőmunkája sem. Ráadásul ugye a számára talán legideálisabb poszt jelenleg nincs is a szerkezetben.Anthony írta:Mondjuk pont Iscoval összehasonlítani, aki 1,5-szer többet játszott ebben a szezonban, Jamesnak mégis több gólja és gólpassza van. Ha nem játszol folyamatosan nem lehet csodát várni egyik napról a másikra..
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mondjuk pont Iscoval összehasonlítani, aki 1,5-szer többet játszott ebben a szezonban, Jamesnak mégis több gólja és gólpassza van. Ha nem játszol folyamatosan nem lehet csodát várni egyik napról a másikra..
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Matyas!
Szerintem azért nem ír ide senki monnnyon le kommenteket, mert felesleges.
Látjuk, bebizonyította mit ér. Egy felfújt lufi a gyerek, semmi több.
Iscoban lett volna/lenne fantázia, egyszerüen ide nem passzol, illetve a szerkezetbe nem illik.
Talán uaz a probléma kolumbiaival is..ha engem kérdezel szerintem nem. Szerintem csak simán semmi extra a gyerek. Egy sima jó kis játékos, de semmi extra.
Szerintem azért nem ír ide senki monnnyon le kommenteket, mert felesleges.
Látjuk, bebizonyította mit ér. Egy felfújt lufi a gyerek, semmi több.
Iscoban lett volna/lenne fantázia, egyszerüen ide nem passzol, illetve a szerkezetbe nem illik.
Talán uaz a probléma kolumbiaival is..ha engem kérdezel szerintem nem. Szerintem csak simán semmi extra a gyerek. Egy sima jó kis játékos, de semmi extra.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Érdekes, hogy Isco topicjába megy a mondjon le, ide meg még nem nagyon írt senki.Emberünk hetek óta gyakorlatilag használhatatlan.Amikor a második félidő elején a baloson megkapta a labdát hátrafordult vele és ahelyett hogy adott volna jobbal egy alap passzt, lement spárgába ballal és eladta a rákba.Tavaly azt hittem rám cáfolt és lehet DM utódja de sajnos úgy néz ki beletunyult a madridi hétköznapokba.Nyáron mehet Iscoval karöltve.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Fejben nincs rendben a srac...valami megtort, nyaron el kell kuldeni, az lesz a legjobb.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Egy Hamesz-Pogba cserét elfogadnék....nemhiszem hogy James ebbe a szisztémaba megtalalna a helyét.
Pogba viszont tökéletes lenne.
Ma igyis errol szolnak a hirek
Pogba viszont tökéletes lenne.
Ma igyis errol szolnak a hirek

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

Valahogy éreztem, hogy ezt kapom válasznak..h3x0r írta: https://www.youtube.com/watch?v=plf4pfLTgjQ
Ez az eset óta sokkal több a dráma.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Cenek is volt mar hogy ugy kellett osszekparni az oldal vonal mellett es mar ment is vissza
- h3x0r
https://www.youtube.com/watch?v=plf4pfLTgjQBerti írta:Amúgy kiváncsi lettem volna, hogy Cé hogyan reagált volna ezekre a traumákra.
Na most ebből nem tudni, hogy mennyi is igaz, de az tény hogy miután fülöntalpalták nem hisztizett és a válla is elég csúnyán nézett ki, amiért csak nem hisztizett. Rossz teljesitményt nyújt jóideje, de ez a mentalitás viszont igen csak dícséretes. Most ez egy nagy +1 volt neki, ezért is nem szidtam meccs után. (Bár teljesítmény alapján kijárt volna)Toti írta:kibacódott a válla, de mondta hogy haladjanak, mert nem kéne egyel kevesebben lenni a pályán.
Amúgy kiváncsi lettem volna, hogy Cé hogyan reagált volna ezekre a traumákra.

kibacódott a válla, de mondta hogy haladjanak, mert nem kéne egyel kevesebben lenni a pályán.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Jol van,mind1 a formaja,ugy se fog jatszani a valla miatt...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale