okés,akkor jön a kontra,könnyű aszisztokban jó lenni egy ronaldo mellett,mert ő mindent berúg...Ezel úgy vagyok, hogy az ilyen butaságokat hamar ki kell oltani, mert az emberek az a baj, hogy nem a helyén kezelik a dolgokat... Ronaldo tény, hogy a szememben a legnagyobb volt mint 9-es, de ott nem volt 1 CR aki pumpálta a gólokat. Ott ő volt a gól felelős itt CR. Benzema a sz
r szezonhoz képest is kiosztott 12 assistot + nem tudom pontosan de 10+ gólt és ő legalább betalál a BL-ben is
... Mindenki látta 1 éve, hogy, amennyiben jó formában van tud, de tavaly mindeki kuka volt közte ő is... Én maximálisan biztos vagyok benne, hogy kövi szezonba klasszis formályát hozza
annyira ronaldora van minden hagyva,és annyira rá vagyunk utalva hogy ha neki nem megy akkor senki nem tud(na) berúgni minket egy bl döntőbe,vagy egy el classicon döntő gólt lőni stb.
és ez mind a három évben visszajött a végjátékoknál.
másik.
tudom hogy ez relatív hogy mi az hogy klasszis.de benzemának nincs olyan formája.
klasszis zidane,ronaldo,dinho,pelé,maradona..de nem egy benzema..azért ezt verjük ki a fejünkből..

annyi különbséggel hogy a brazil már bizonyította a milanba egy aranylabdával hogy ő tényleg tud klasszis lenni,benzema meg csak igéret mindig,és az is marad.nem ő az első,se az utolsó,bár én nem csalódok benne egy kicsit sem.ennyit vártam tőle.Kaká is klasszis, látszik minden mozdulatán, csak fejben nincs rendben. Aki Benzemát klasszisnak tartja, és a kezdőbe követeli az miért nem teszi ugyanezt Kakával?