HozzászólásSzerző: Steve » 2016. február 27., szombat 19:29
A magam részéröl én meg sem lepödtem és igazán fel sem bosszantottam magam.
Természetesen szomorú lettem, de azt hiszem szépen lassan elfogadom a tényeket.
Jelenleg Spanyolország 3. legjobb csapata és a 2. legjobb madridi csapat lettünk. Ezen kár vitatkozni, vagy ezt szépíteni.
Korábban azt lehetett mondani, hogy a keret jó, de akarás kellene. Jelenleg más a helyzet.
Nem volt itt ma gond az akarással, ennyit tudnak a jelenlegi játékosok.
Nem jól igazoltunk. Nem elég mély a keret.
Vannak a jó játékosok ezek nagy részt a spanyolok. Nem kiemelkedöek, nem zsenik, jók. Vannak a töltelék kiegészítö spanyolok.
Vannak a sztárnak kikiáltott és korábbi sztár játékosaink. CR már csak név. A James, Bale vonal meg egyszerüen felsülés. Közel sem egy új CR-ek, top CR-ek.
Modric az egyetlen kiemelkedöen jó játékosunk a posztján, illetve Ramos, Varane, Navas. A többi JÒ játékosok, viszont nem többek. Modricra egész meccsen minimum egy ember figyelt ahogy átlépte a felezö vonalat, ez félelmetes volt, brutálisan jól lehozták. Nem is volt átütö erö a csapatban.
Csapat szinten nem vagyunk top, mint pl. az Atleti és nincsenek már/még zseni játékosaink akik megteremtik a különbséget, mint pl. a Barcában.
Jó csapat vagyunk? Igen. Körbe fogjuk pofozni a spanyol ligát is a nagyobb csapatokat kivéve? Igen. A világ legjobb, domináns csapata vagyunk? Nem. Nagyjából ennyi a lényeg.
Ez a keret ennyit tud.
Lehet, hogy a BL-ben vért hugyozva, 110%-ot kiizzadva akár a döntöig is mehetünk, ahol meccsekre kell felszívnunk magunkat, de a realitás, hogy egy Barca, Bayern, Atleti ott is elkapna minket. De sansz lehet ott, mert x meccsekre felszívhatjuk magunkat, csak arra koncentrálva. Viszont eget rengetö, domináns csapat nem vagyunk.
Azt gondolom Zidanennak hagyni kell a következö szezon végéig lehetöséget, nyáron neki kellene építkezni, nem Pereznek legozni. Bele kell nyáron nyúlni a pénztárcába és csaptot építeni, játékosokat posztra igazolni.
Nevek vagyunk jelenleg, egy jól hangzó márkanév, nem több.
Fáj ezt nézni nyilván, viszont én sem ideges, sem meglepett nem vagyok már. Talán azért mert ezzel a KERETTEL, nem edzövel bár Madridban csak az edzö a hibás, többet nem tudok elvárni. Minden meccsen szurkolok és örülök minden meccsnek, de azt hiszem szépen visszaszálltam a Földre és tudom hol a helyünk.
Az is megérne egy misét, hogy anno Di Maria pl. miért tudott különbséget teremteni Isco, Bale, James miért nem tudnak meghatározóak lenni...
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc