Csak Nervo ne lenne. Őket nem szeretem,bár még nem találkoztam olyannal aki bírná őket

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. március 1., kedd 14:01
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. március 1., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 29., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. február 29., hétfő 11:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. február 28., vasárnap 19:08
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 27., szombat 0:45
Meg ahha, nem lett rossz, de nem ment a listáimra, nem hozza azért a szokásos jóságot, de kísérletnek jó volt, na meg Nile Rodgersért jár a pluszpontMarci77 írta: A legutóbbi Romero megvan? Full popos ez. Bár nekem elmegy. Csak egy szettbe nemtudom hogy teszi be.
Nicky Romero & Nile Rodgers - Future Funk
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. február 27., szombat 0:32
Jó kis spotify értesítés jött egyből mikor felkerült utóbbi. bejön.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 26., péntek 20:28
Vót vót. Mondottam is izibe hogy mekkoraKerlon írta:vót mán az új pilvaker? kecijó
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 26., péntek 20:07
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 26., péntek 19:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 26., péntek 9:52
Bazzeg, benyomtam az ötös szezon harmadik részéből négy percet...nmate írta:Tőlem nem áll távol, de igaz amit írsz.Süti írta:Ha jó sorozatzenék, akkor nekem Suits mellett Sons of Anarchy egyébként, pedig viszonylag távol áll tőlem az ott előszeretettel használt stílusvonlat.
Ott mondjuk elég sok feldolgozás volt a saját kis együtteseiktől, de baromi jól eltalálták a hangulatot a képekhez, ez kétségtelen.
Yelawolf - Till It’s Gone
Ed Sheeran - Make It Rain
Katey Sagal & the Forest Rangers - Greensleeves
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 26., péntek 8:59
Tőlem nem áll távol, de igaz amit írsz.Süti írta:Ha jó sorozatzenék, akkor nekem Suits mellett Sons of Anarchy egyébként, pedig viszonylag távol áll tőlem az ott előszeretettel használt stílusvonlat.
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. február 26., péntek 0:41
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. február 25., csütörtök 21:39
sebydani írta: Pont azóta figyelhető meg, hogy sok rossz szám jön ki náluk amióta beindult ez a folyamat. Kompenzálnak kicsit a deep hangzású dolgokkal, amik között kétségtelenül van jó, de már nem repülök rá egyből az új zenéikre mikor meglátom, hogy feltöltöttek valamit, csak ha tudom is, hogy ki csinálta és mit várhatok tőle. Nem véletlen, hogy Garrix is lépett azóta tőlük, meg még páran. Erre is próbáltam utalni egyébként, hogy hangzásra legtöbbje minőséginek mondható, amellett, hogy rossz számok alapjában véveCsak a profi tálalás az ami miatt mégsem torkollik teljes igénytelenségbe az egész.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. február 25., csütörtök 21:16
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. február 25., csütörtök 21:06
Supernatural .sebydani írta:Nincs még egy ilyen sorozat, ahol ennyi jó zene van.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 25., csütörtök 21:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 25., csütörtök 20:57
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 25., csütörtök 20:51
Hagyd el ezt a topikot. Azthittem barátok vagyunknmate írta:Ily módon személy szerint sebydani által linkelt "minőségben" nem igazán találom meg a minőséget :Đ :Đ
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 25., csütörtök 20:36
Nyilván.Süti írta:Hörgős death metalból is lehet jót és gagyit csinálni, ahogy ez igaz szerintem a countrytól kezdve a rapen át mindenre.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem