Te kit igazolnál arra a posztra?istimester írta:Casemiro ez a típus, de ő jelenleg a "fociban" talán még kevés.

Én talán Coquelin-t az arsenaltól...bár tény hogy itt egy-két szerelését piros lap követne

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 25., csütörtök 9:01
Te kit igazolnál arra a posztra?istimester írta:Casemiro ez a típus, de ő jelenleg a "fociban" talán még kevés.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. február 25., csütörtök 8:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. február 25., csütörtök 8:51
Hja, hát ezt kb. azóta nem értem amióta Mourinho idejött, és X. Alonso, aki a Poolban azért lődözte a kaput is leghátra szorult (ahol amugy nem volt rossz), ugyanígy Modric és Kroos is közelebb kellene menjenek a kapuhoz, és legyen egy verőember mögöttük, a 3 támadónkat minden valamirevaló csapat le tudja védekezni, és ők szerzik a gólok 90%-át, ha ők meg vannak fogva vége a játékunknak, ez megy 5 éve..lestat írta:Ezért kellene Casemirot többet nyomatni szerintem..egy igazi pittbull. Amit pl az atletico ellen (asszem) lenyomott...brutális volt.istimester írta:Ismét ott leszünk, ahol a part szakad. Egy Mascherano szerű igazi utálnivaló alattomos - de annál hasznosabb - patkány szemétláda nélkül nem sokat ér a sok öncélú művészünk. Az utolsó komolyanvehető próbálkozásunk Khedira volt. Csak ő lassú, ügyetlen és határozatlan volt ehhez a szerephez. Néztem a Juve meccsét, ott is csak ész nélkül rohangált, nulla hozzáadott értékkel.
Casemiro
Kroos. Modric
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 25., csütörtök 8:48
Ezért kellene Casemirot többet nyomatni szerintem..egy igazi pittbull. Amit pl az atletico ellen (asszem) lenyomott...brutális volt.istimester írta:Ismét ott leszünk, ahol a part szakad. Egy Mascherano szerű igazi utálnivaló alattomos - de annál hasznosabb - patkány szemétláda nélkül nem sokat ér a sok öncélú művészünk. Az utolsó komolyanvehető próbálkozásunk Khedira volt. Csak ő lassú, ügyetlen és határozatlan volt ehhez a szerephez. Néztem a Juve meccsét, ott is csak ész nélkül rohangált, nulla hozzáadott értékkel.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. február 25., csütörtök 8:44
Ismét ott leszünk, ahol a part szakad. Egy Mascherano szerű igazi utálnivaló alattomos - de annál hasznosabb - patkány szemétláda nélkül nem sokat ér a sok öncélú művészünk. Az utolsó komolyanvehető próbálkozásunk Khedira volt. Csak ő lassú, ügyetlen és határozatlan volt ehhez a szerephez. Néztem a Juve meccsét, ott is csak ész nélkül rohangált, nulla hozzáadott értékkel.wZoLee7 írta:+Verrattiateeemadrid írta:Vagy mondjuk Aubameyang.Elégedett is lennék.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 25., csütörtök 8:37
Aztán megint ott lennénk, hogy csak sztárokat veszünk többszáz millióért, eredmény meg nem garantált...KAG írta:Realista24 írta: Biztos maradnak a Neymar, Aguero vonulatnál.
Mondjuk egy Neymar-Benzema-Agüero trióért leszopnám magam akármikor
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 24., szerda 23:46
Realista24 írta: Biztos maradnak a Neymar, Aguero vonulatnál.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 24., szerda 23:40
+Verrattiateeemadrid írta:Vagy mondjuk Aubameyang.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. február 24., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 24., szerda 23:09
Há Renátó 80 milláért Mendes jóvoltából.palesz77 írta:Akkor szerintuk ki az? Bar arrol lehet holnap irnak, hogy tobben kattintsanak..Realista24 írta:MARCA: Hazard is not the future for Real Madrid. Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic and Paul Pogba also fall into this category.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 24., szerda 23:09
Biztos maradnak a Neymar, Aguero vonulatnál.palesz77 írta:Akkor szerintuk ki az? Bar arrol lehet holnap irnak, hogy tobben kattintsanak..Realista24 írta:MARCA: Hazard is not the future for Real Madrid. Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic and Paul Pogba also fall into this category.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 24., szerda 23:08
Akkor szerintuk ki az? Bar arrol lehet holnap irnak, hogy tobben kattintsanak..Realista24 írta:MARCA: Hazard is not the future for Real Madrid. Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic and Paul Pogba also fall into this category.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. február 24., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 24., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 24., szerda 22:07
Nem kell fenntartásokkal kezelni, AS is lehozta. Edzésen részt vett, a többi kiderül.BBeno írta:fb-n olvastam így fenntartásokkal kezelem de azt írták hogy enzo-t felhívta a keretbe zidane
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 24., szerda 21:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 24., szerda 18:42
Ha az akit fentebb kèrdeztem akkor jaAmúgy meg MAK
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 24., szerda 17:42
Jaja. Ennyit olvastam. A Realnak 80 lenne. Ezt isMesQueUnClub írta:R24 erről bármilyen más infot olvastál már? Mert valóban tehetséges gyerek de azaz összeg amit ott írnak, nagyon durva.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 24., szerda 17:09
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 24., szerda 16:45
Mondjuk azt nem tudom, hogy az a srac tenyleg ilyen jo-e, vagy a media most csak felkapta hirtelen. En 3 hete azt se tudtam speciel, hogy letezik, ahhoz kepest mar 60 millio.. Jol remleik, hogy Mendes az ugy oke ugye? Az mindent megmagyarazna..MesQueUnClub írta:R24 erről bármilyen más infot olvastál már? Mert valóban tehetséges gyerek de azaz összeg amit ott írnak, nagyon durva.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem