Őszintén van, hogy észre vedd magad de sajnos nem sikerül.sentry írta:Őszintén?
Ezt (is) rosszul látod sajnos.sentry írta:Csak hogy felbassz mást, aztán bújsz a modis haverok mögé.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. február 24., szerda 22:05
Őszintén van, hogy észre vedd magad de sajnos nem sikerül.sentry írta:Őszintén?
Ezt (is) rosszul látod sajnos.sentry írta:Csak hogy felbassz mást, aztán bújsz a modis haverok mögé.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 24., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. február 24., szerda 20:56
Személyeskedésed meg az utálatod jó lenne ha félretennéd. Tegyél be a tiltólistára ha van valami bajod, vagy ugord át amit írok.Tottinho írta:
Nem csak erről a témáról, hanem amiről a professzoraival megállapítanak valamit és az nem egyezik meg.
Na de többet nem offolok.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 24., szerda 18:46
HozzászólásSzerző: Victor » 2016. február 24., szerda 13:25
Szerintem az ízlés nem igényesség / igénytelenség kérdése. Gondolj bele, van akinek egy 200 forintos virsli a kedvenc étele, van akinek pedig a répa variációk, vanília zselével, bacon chips-szel, kuszkuszba mártott fürjcombokkal... Szerintem attól még nem lesz valaki igénytelen, hogy az előbbit jobban szereti. Ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a papné... stb.Mert a többség zenei ízlése igénytelen sz_r, fospermet, és bőven elég neki az amit letesznek eléjük.
Ugyan ez igaz filmekre is.
Könyvekre.
Mindenre, ami ízlése kérdése.
(Meg még arra is ami nem az)
A kényelem az igénytelenség uralkodik a Föld nevű bolygón.
Justin Bíber meg még 320 amcsi """énekes""" miért van felkapva?
Olyan marketinggépezet van mögöttük ami átjár mindent.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. február 24., szerda 12:52
Nem csak erről a témáról, hanem amiről a professzoraival megállapítanak valamit és az nem egyezik meg.Sierra írta:Továbbra sem értem, hogy miért fáj neked.sentry írta:Mert a többség zenei ízlése igénytelen sz_r, fospermet, és bőven elég neki az amit letesznek eléjük.
Könyvekre.
Olyan marketinggépezet van mögöttük ami átjár mindent.Ide érzem, hogy majd szétbasz az ideg, ha erről a témáról van szó.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. február 24., szerda 12:24
Továbbra sem értem, hogy miért fáj neked.sentry írta:Mert a többség zenei ízlése igénytelen sz_r, fospermet, és bőven elég neki az amit letesznek eléjük.
Könyvekre.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 24., szerda 10:00
Nekem bejön, nagyon lazaSeraf írta:RED BULL PILVAKER (Fluor, Fura Csé, Halott Pénz, Meszi) - Pató Pál úr [Official Lyric Video]
elég kis ratyi lett
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. február 24., szerda 10:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 24., szerda 8:11
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 23., kedd 17:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 23., kedd 17:56
Provokálás, sima 2 hét.Realista24 írta:Nincs több kérdésem![]()
Na jó, topicbú ki, meghagyom a régi-új szakértőknek, mint ziro. :Đ
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. február 23., kedd 17:32
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. február 23., kedd 16:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 23., kedd 13:55
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. február 23., kedd 13:53
Hát tavaly Volton egyik ismerősöm arra akart menni. Mondom gyere át benyomom a spotifyt,hozz 1 sört és jobban élvezed mint azt. Csak én nem vagyok sz*rrá drogozva.Realista24 írta:Alapjáraton nem hallgatom, ez talán egy ultra volt, de hát na, meg se kéne hívni. Az meg hogy a Soundon (már ha ott volt) ő volt a csúcs egyeseknélInkább nyomd át Axwell&Ingrosso-ra mondjuk.Persze ez is szubjektív,de nálam ők a top. Stílus függvénye is.:Đ
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. február 23., kedd 13:50
Látom a stíluson nem sikerült változtatni.sentry írta:Mert a többség zenei ízlése igénytelen sz_r, fospermet, és bőven elég neki az amit letesznek eléjük.
Könyvekre.
de az én kurva anyámat, mert van ízlésem, és kritikus vagyok ha valami szar és azt kendőzetlenül megmondom. de én vagyok a legszomorúbb hogy ez így van, hogy igénytelenek sok mindenben az emberek.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2016. február 23., kedd 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 23., kedd 13:47
Alapjáraton nem hallgatom, ez talán egy ultra volt, de hát na, meg se kéne hívni. Az meg hogy a Soundon (már ha ott volt) ő volt a csúcs egyeseknélInkább nyomd át Axwell&Ingrosso-ra mondjuk.Persze ez is szubjektív,de nálam ők a top. Stílus függvénye is.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. február 23., kedd 13:45
Marketing,pénz stb. Jó kérdés. Akad száma amit szeretek,bár azok fele is lopott,de amúgy egy szar dj. Az egy dolog hogy milyenek a számai,de a mixei,fellépései nem jók egyáltalán. Mittomén Ultrán vagy Tomorrowlanden. Inkább nyomd át Axwell&Ingrosso-ra mondjuk.Persze ez is szubjektív,de nálam ők a top. Stílus függvénye is.Realista24 írta:Egy komoly kérdés. Kb sosem írok ide, de ma reggel rácsúsztam egy David Guetta mixre véletlenül. A szokásokat csapattam, de valahogy bejött egy ilyen, na mondom lenyomom.
Egy órás volt és pasztmek, hát vérzett a fülem tőle, olyan szar volt, pedig volt benne több olyan muzsika, amiből mások csodára képesek.
Miért van így felkapva ez az ember?
Mondjuk azt én adom.sebydani írta:Tudom hogy rám gondoltál és köszönöm![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem