Érdekes, hogy fél éves(!) teljesítménye után a Sevilla kispadjáról(!) visszavett kapus, akiről korábbi edzője is azt nyilatkozta, hogy nem is tudta, hogy ilyen jól is tud játszani, már jobb kapus mint Casillas. Erre én meg azt tudom mondani, hogy Lassnak, Sneijdernek is volt fél-1 jó szezonja aztán koppanás lett. Casillas Mourinho második évétől kezdett el teljesítményben romlani (nem 3-4 éve, mint azt írta valaki). Ebben a fél évben López jobban védett mint Casillas az azt megelőző másfélben. Ez a mondat így igaz, nem úgy, hogy jobb lett.ericco írta:igen, de ez a múlt. a jelenben az a helyzet, hogy két éve önmaga árnyéka. Megöregedett, a hiányosságai, amelyek mindig is megvoltak, előtérbe kerültek. szép a múlt, és hálásak vagyunk érte, de azért nem fognak kupákat osztogatni. Lopez összességében jobb kapus lett mára, kevesebb a gyenge pontja, ez van.tsanyi10 írta:mert ugy látom mindenki elfelejtette már hogy Iker mennyi mindent tett a csapatért, és hogy hányszor mentette meg a pontvesztéstől a csapatot, vagy hogy mennyi bravúrja van szezononként
Casillas valóban nem érzi a beíveléseknél a kijöveteleket, de Lopez lényegében ugyanannyi gólt kapott szögletből, szabadrúgásból stb mint a csapatkapitányunk. Mourinho nem volt képes ezt sem megszervezni. Hogy a reflexei megkoptak? Fél évig nem látott lényegében labdát. Úgy nehéz egyből a csúcson teljesíteni a Konföderációs Kupán. Persze idővel nyilván lassulni fog, de López sem fiatalabb (talán fél évvel?), és Ő is reflexből fogott meg nem egy labdát. Ő nem fog lassulni?
Az előszezon során majd kiderül ki fog védeni, és milyen formában lesznek. De azért ne mondjunk már butaságokat.
Erre már reagáltak. Nem ismétlem meg.ericco írta:Csak a madridisták számára volt a legjobb kapus. Sokan Buffont, Cechet, újabban Neuert és Llorist is elé helyezik, a fiatal feltörekvő kapusokról nem is beszélve.
Nekem csak Ramos rémlik. Vagy Ő VB-n lett az?ericco írta:A spanyol válogatottal elért sikerek szépek, csak hát ott a KP-s és csapatvédekezés miatt messze nincs annyi dolga, mint nálunk. Ugye hasonló okokból tudott Arbeloa is az Eb legjobb jobbhátvédje lenni![]()