Tényleg ahogy egyel lentebb írták csak róla kaphattunk volna 2-3 gólt
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 21., vasárnap 19:12
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 21., vasárnap 19:07
Ramos hogyhogy? Kb az elso felidoben eldolhetett volna mar a meccs csak az o hibai miatt, ha a Malaga nem szerencsetlenkedik el mindent.Kerlon írta:Két ember tetszett: Ramos és Navas.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 21., vasárnap 19:07
HozzászólásSzerző: postmaster » 2016. február 21., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. február 21., vasárnap 18:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 21., vasárnap 18:58
Nem kell a királyi többes, maximum te.postmaster írta:katalóniában és az egész világon röhögnek a csapatunkon. A XXI. Század szégyene vagyunk.
Egyetértek.Kerlon írta:Amúgy ma nem volt toppon a középpályánk. Szerintem Kovaciccal sokkal többet veszítünk támadásban, mint amennyit nyerünk védekezésben (ebből ma igazából semmi nem látszott). A horvát, mintha nem merne megindulni vagy meghúzni egy cselt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 21., vasárnap 18:54
Mondjuk a kiemelt erényekben Isco semmivel sem marad el, továbbra is az a bajom eddig Kovával, hogy előre fele nagyon keveset tesz a játékhoz és annyival meg nem vagyunk vele hátrafelé stabilabbak.___Samy___ írta:Kovacic a labdakihozataloknál és a támadásépítéseknél nagyon hasznos, én nem gondolom, hogy nagy probléma lett volna vele. Még így is jobb ott, mint Isco. Neki egy sorral előrébb kell játszani.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 21., vasárnap 18:51
Nem, azaz Arsenal és a Liverpoolpostmaster írta:katalóniában és az egész világon röhögnek a csapatunkon. A XXI. Század szégyene vagyunk.
HozzászólásSzerző: postmaster » 2016. február 21., vasárnap 18:50
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 21., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 21., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. február 21., vasárnap 18:42
Miért merült fel benned egyáltalán hogy motiválatlanok?Berti írta:
Ma majdnem szétszakadtak a játékosok a túlzott motivációtol. Hagyjuk már, komolyan.
Jobb a kedvük az öltözőben és az edzéseken. De nekünk nem ez kell.
A pályán minimális a javulás.
Ennek még kell egy pici idő. Majd talán ősszre látunk komolyabb változást, addig senki ne mondja hogy kézzel tapintható a különbség.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 21., vasárnap 18:41
Nincs semmi különös. Csak a bl számít mar a csapatnál. Burkoltan le is nyilatkoztak az elmúlt hetekben páran. Ha megnézed az idegenbeli Roma meccset, ott kézzel tapintható volt a különbség.Berti írta:Ma majdnem szétszakadtak a játékosok a túlzott motivációtol. Hagyjuk már, komolyan.Norbii írta:
Én nem. Szebben, motiváltabban játszik a csapat Zidane alatt
Jobb a kedvük az öltözőben és az edzéseken. De nekünk nem ez kell.
A pályán minimális a javulás.
Ennek még kell egy pici idő. Majd talán ősszre látunk komolyabb változást, addig senki ne mondja hogy kézzel tapintható a különbség.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. február 21., vasárnap 18:38
Ma majdnem szétszakadtak a játékosok a túlzott motivációtol. Hagyjuk már, komolyan.Norbii írta:
Én nem. Szebben, motiváltabban játszik a csapat Zidane alatt
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. február 21., vasárnap 18:37
A helyzet se valami fényes azért. 2015 januárja óta nem kiegyensúlyozott a real játéka és még finom voltam. A bajok pedig 2014 novemberében kezdődtek. Ez azért elég hosszú idő ahhoz hogy ne pánikoljon be az ember.El Unico írta: Nehanyan megint tulkombinaljak a dolgokat, ez a szezon mar el lett bacva,Zidanet hagyni kell dolgozni. A bajnoksagban szinte nyomas nelkul lehet jatszani,BL-ben meg veretni. Kupat nem varok egyik sorozatban sem,szeretnem elvezni a meccseket es latni azt ahogy Zidane egyre tobb tapasztalatot gyujt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. február 21., vasárnap 18:34
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. február 21., vasárnap 18:30
Én nem. Szebben, motiváltabban játszik a csapat Zidane alatt, de kp most sincs. Se hazaiban, se idegenben. Szerintem a kovacic, modric, kroos trióval nem is lesz, bárki legyen az edző. Jól látnak a pályán, nagyon technikásak de egyik se arra született hogy zárja a réseket és ütközzön.Berti írta:
Ha nem tudnám, hogy nem, ma simán elhittem volna, hogy Benitez az edző.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 21., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. február 21., vasárnap 18:24
Ha nem tudnám, hogy nem, ma simán elhittem volna, hogy Benitez az edző.___Samy___ írta: Elég sok minden igaz a Zizuo érára, de ezzel speciel nem értek egyet. Ha megnézel egy Benítez meg egy Zidane meccset, ne mondd már, hogy minőségben ugyanaz a kettő.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 21., vasárnap 18:20
Elég sok minden igaz a Zizuo érára, de ezzel speciel nem értek egyet. Ha megnézel egy Benítez meg egy Zidane meccset, ne mondd már, hogy minőségben ugyanaz a kettő. A spanyol meccseivel vallatni lehetett.de a játékunk szinte ugyanolyan minőség
Ezt a szlogent meg lassan már a BL után átmenthetjük a bajnokságra is."Majd jövőre!"
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem