Visszamennyé'tsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb! boccs az offért de már nagyon felidegesit a sok Lopez f***ság....
Megsúgom, hogy Casillas kapott már 5 gólt is. Ha meg nézted a meccset, akkor tudhatnád, hogy nem López hibája volt.
Teljesítmény ember. Én is szeretem Casillast, de Lopez sokkal jobb teljesítményt hozott le, mint ő.tsanyi10 írta:Az igen!
Akkor hagyjuk a kapus témát szerintem, mert ugy látom mindenki elfelejtette már hogy Iker mennyi mindent tett a csapatért, és hogy hányszor mentette meg a pontvesztéstől a csapatot, vagy hogy mennyi bravúrja van szezononként. Poénból ismeri el az egész világ mint az egyik legjobb kapust. Hagyjuk az egészet, én sem foglak meggyőzni téged arról hogy ki a jobb, meg te sem engem. Béke. Hala MAdrid!