Nem is tudok mit mondani.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. március 4., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. február 26., péntek 16:44
erre gondolsz? :Đweeni írta:reeed_ati írta:Bertalan Kun - PSV NA róla még nem hallottam, de nem tűnik ügyetlennek és tökéletes helyen van, hogy legyen belőle valaki.NAgyon kéne már egy jó kis támadó középpályás nekünk...
Azt hiszem Ő volt a digi egyik műsorában az apjával, hogy kihagyták a válogatott keretből (utánpótlás) és hogy nem is nagyon hívják a gyereket, és kint meg várnak rá szeretettel... Most írhatott alá csak szerződést, de már évek óta kint van a PSV-nél... Elég hosszú interview volt, keress rá hátha megvan valahol...
Aztán remélem jól rémlik hogy róla volt szó
HozzászólásSzerző: weeni » 2016. február 26., péntek 16:40
reeed_ati írta:Bertalan Kun - PSV NA róla még nem hallottam, de nem tűnik ügyetlennek és tökéletes helyen van, hogy legyen belőle valaki.NAgyon kéne már egy jó kis támadó középpályás nekünk...
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. február 26., péntek 15:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 21., vasárnap 12:58
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 21., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 21., vasárnap 12:48
nem tudom eldönteni, hogy melyik lehetőség az elszomorítóbbziro4vr írta:Valahol ez a magyar futball legnagyobb kudarca, hogy a hozzánk hasonló tehetségek végül egy fórumon kötnek ki és itt osztják az észt...nmate írta:
Erős érvek :Đ :Đ
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 21., vasárnap 12:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 21., vasárnap 12:33
Valahol ez a magyar futball legnagyobb kudarca, hogy a hozzánk hasonló tehetségek végül egy fórumon kötnek ki és itt osztják az észt...nmate írta:Erős érvek :Đ :Đziro4vr írta:És akkor mi vagy ki termelt volna ki olyan magasan jegyzett sztárokat, mint te vagy én?
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2016. február 21., vasárnap 12:24
Én azt nem értem egy olyan kép alapján, amin a stadion negyede látható csak, miért próbál valaki nagyon okosnak látszani és bemagyarázni, hogy már pedig ez hazugság. Lehet utálni Kubatovot, az egész fradit, de egy ilyen kép alapján következtetéseket levonni az vicc.LiamGallagher írta:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5759151F
"NB I, 21. forduló
FTC-Puskás Akadémia 2-0
Nézőszám: 6124"
Aha.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 21., vasárnap 12:18
Erős érvek :Đ :Đziro4vr írta:És akkor mi vagy ki termelt volna ki olyan magasan jegyzett sztárokat, mint te vagy én?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 21., vasárnap 12:09
És akkor mi vagy ki termelt volna ki olyan magasan jegyzett sztárokat, mint te vagy én?nmate írta:Profi futball nem kéne Magyarországra, nem hogy stadion.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. február 21., vasárnap 11:53
De, ez bizony kurva keves magyar szinten, plane a fraditol. Eletem elso nb1-es meccsen 12.000-en voltunk Bekescsaban es ez meg a 2000-es evek eleje...Lenne igenyuk az embereknek, csak szimplan elegunk van a szinhazbol meg hogy terroristakent vagyunk mindannyian kezelve. Es bar teljes szivembol gyulolom az egesz ferencvarost, az egesz "fradicsalad"-dal egyutt, szomoru hogy ide jutottak ok is. Kubatovek buszkek lehetnek.pavel írta: szánalom az egész...halhatatlanok?![]()
![]()
tök mindegy, hogy 5-6-8 ezer néző. Nem kevés az magyar szinten. Csak szánalmas a hangulat
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 21., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 21., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: pavel » 2016. február 21., vasárnap 10:38
szánalom az egész...halhatatlanok?Kerlon írta:Milyen fos a hangulat, szégyen, mindegy kubi szerint ez jónmate írta:Távol álljon tőlem, hogy védem a Fradit, de tegnap épp belefutottam ebbe a videóba, és szerintem meglehet az 6k:
https://www.facebook.com/fradi.hu/video ... 433545294/
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 21., vasárnap 10:11
Milyen fos a hangulat, szégyen, mindegy kubi szerint ez jónmate írta:Távol álljon tőlem, hogy védem a Fradit, de tegnap épp belefutottam ebbe a videóba, és szerintem meglehet az 6k:
https://www.facebook.com/fradi.hu/video ... 433545294/
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. február 21., vasárnap 8:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 21., vasárnap 8:47
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. február 21., vasárnap 8:41
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem