Van bor a kepukon, az biztos.

HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 16., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 16., kedd 12:44
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 16., kedd 12:30
azért ezt nem mondanám...ericco írta:Csak a madridisták számára volt a legjobb kapus. Sokan Buffont, Cechet, újabban Neuert és Llorist is elé helyezik
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. július 16., kedd 12:28
Visszamennyé'tsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb! boccs az offért de már nagyon felidegesit a sok Lopez f***ság....
Teljesítmény ember. Én is szeretem Casillast, de Lopez sokkal jobb teljesítményt hozott le, mint ő.tsanyi10 írta:Az igen!
Akkor hagyjuk a kapus témát szerintem, mert ugy látom mindenki elfelejtette már hogy Iker mennyi mindent tett a csapatért, és hogy hányszor mentette meg a pontvesztéstől a csapatot, vagy hogy mennyi bravúrja van szezononként. Poénból ismeri el az egész világ mint az egyik legjobb kapust. Hagyjuk az egészet, én sem foglak meggyőzni téged arról hogy ki a jobb, meg te sem engem. Béke. Hala MAdrid!
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 16., kedd 12:28
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 16., kedd 12:25
igen, de ez a múlt. a jelenben az a helyzet, hogy két éve önmaga árnyéka. Megöregedett, a hiányosságai, amelyek mindig is megvoltak, előtérbe kerültek. szép a múlt, és hálásak vagyunk érte, de azért nem fognak kupákat osztogatni. Lopez összességében jobb kapus lett mára, kevesebb a gyenge pontja, ez van.tsanyi10 írta:mert ugy látom mindenki elfelejtette már hogy Iker mennyi mindent tett a csapatért, és hogy hányszor mentette meg a pontvesztéstől a csapatot, vagy hogy mennyi bravúrja van szezononként
Csak a madridisták számára volt a legjobb kapus. Sokan Buffont, Cechet, újabban Neuert és Llorist is elé helyezik, a fiatal feltörekvő kapusokról nem is beszélve.tsanyi10 írta:Poénból ismeri el az egész világ mint az egyik legjobb kapust.
Így-így. Majd az előszezonban elválik, hogy melyik kapus van jobb formában. De nem szeretném azt látni, hogy Iker csak a sajtó és a spanyol kövér szurkolók nyomására lett kezdő, mivel a konf. kupán láttuk, hogy még messze nincs formában.Alapvetôen én is szívesebben nézném Ikert, remélem ô fog védeni, DE ne a neve miatt tegye, hanem a produkciói okán.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 16., kedd 12:22
Alapvetôen én is szívesebben nézném Ikert, remélem ô fog védeni, DE ne a neve miatt tegye, hanem a produkciói okán.tsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb! boccs az offért de már nagyon felidegesit a sok Lopez f***ság....
Na mind1, egyébként én is azokkal értek egyet akik szerint Benzema Hurkalé....Kell egy igazi jó csatár. Ibra jó lenne de már csak 1, max 2 évre lenne jo. Leginkább Rooneynak vagy Agueronak örülnék.
HozzászólásSzerző: tsanyi10 » 2013. július 16., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: poronty » 2013. július 16., kedd 12:13
HozzászólásSzerző: tsanyi10 » 2013. július 16., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 16., kedd 12:05
A Manu ellen meg neki köszönhetjük, hogy nem estünk ki 10 ember ellentsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb!
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 16., kedd 12:04
tsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb! boccs az offért de már nagyon felidegesit a sok Lopez f***ság....
Na mind1, egyébként én is azokkal értek egyet akik szerint Benzema Hurkalé....Kell egy igazi jó csatár. Ibra jó lenne de már csak 1, max 2 évre lenne jo. Leginkább Rooneynak vagy Agueronak örülnék.
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 16., kedd 12:02
Imádom az ilyeneket.tsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb! boccs az offért de már nagyon felidegesit a sok Lopez f***ság....
HozzászólásSzerző: tsanyi10 » 2013. július 16., kedd 12:01
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 16., kedd 11:05
Mondom én, hogy bratyik leszünkpulci írta:Napoli hajlandó 12 millát fizetni Albiolért hát ez szenzációs
Remélem összejön a biznisz ez nagyon jó ár egy 10 meccses játékosért gondolkodás nélkül el kell fogadni![]()
Úgy látszik jól járunk Benitez olasz tevékenysége által vehetne még másokat is Pipitát pl. Cavani pótlására
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 16., kedd 11:04
Viszont Nacho inkább középső védő, mint bal oldali. Ha Albiol megy, nem kell igazolni senkit, ha Coentrao, kell valaki Marcelo mögé.Jim írta:inkább Coentrao menjen, mint Albiol
érte 2* annyit lehetne kapni..
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 16., kedd 11:01
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. július 16., kedd 10:22
Albiol simán egy jó kis védő szerintem, arról nem tehet hogy ilyen kaliberű társai vannak arra a posztra. Folyamatos játékkal azért sokkal jobb lenne, hiszem még csak 27 éves. Korrekt ár szerintem.pulci írta:Napoli hajlandó 12 millát fizetni Albiolért hát ez szenzációs
Remélem összejön a biznisz ez nagyon jó ár egy 10 meccses játékosért gondolkodás nélkül el kell fogadni![]()
Úgy látszik jól járunk Benitez olasz tevékenysége által vehetne még másokat is Pipitát pl. Cavani pótlására
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 16., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 16., kedd 1:35
es a dortmund szurkolok mit mondjanak? Mkhitaryan, Aubameyang, Papastathopoulos, Błaszczykowskitorjack írta:Ilyen szempontból Illaramendi is problémás lesz
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem