Én nem láttam,de szintén van egy ismerősöm,ki évek óta ott van minden második meccsen,mivel arrafelé melózik,és a tavalyi Juve azért jutott el oda ahova,mert Pirlo extra volt,Vidallal együtt természetesen.Realista24 írta: Láttál Juve meccset tavaly? A Real ellenit kivéve? Mert nekem van Juve fan ismerősöm és szerintük másra nem volt jó, mint pontrúgásra.
Tartom továbbra is,sőt nem kell tovább menni,az elődje Xabi,ugyanezt csinálta csak közben ütközött,kereste-és meg is nyerte a párharcokat,védekezett illetve nem utolsó sorban Ő volt a kapocs a kp és a védelem között.
Német balerinánk ezzel szemben csak oldalazik meg passzolgat. Ne hogy koszos legyen,vagy meg kelljen szakadnia.
A baj hogy a védekezés szar,a csapattal együtt.nmate írta:Kroos tényleg semmi extra, de ha a csapat jól működik, ő egy tökéletes láncszem.
Valószínű nem miattam. Mintha ott se lenne az ilyen hajtósabb,keményebb meccseken.
A sörmeccsek engem nem érdekelnek,az ilyen meccseken meg hasztalan a 96%-os passzpontosságával.ziro4vr írta:Szerintem simán Xabi kaliber csak a spanyol nagyobb harcos, ami ilyen meccseken jött ki.
Teljesen mindegy hogy ott van vagy sem,csak úton van egész meccsen.